siz olsaniz ne yapardiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
merhaba kizlar ben cok kotu durumdayim benim nisanlim turkiyede ben ise almanyada bes hafta once yanina gitmistim. bugunde facesine girdim kuzeniyle yaptigi konusmayi okudum yaptigim dogru degil biliyorum ve ona yazmiski hergun dua ediyorum gitmesi icin nedeni uykusuz kaldigi icinmis biz hergun kahvalti icin bulusurduk aglamaktan beter oldum.gidip bunu ona soylemem gerekiyomu oysaki ben onun icin ne zorluklarla gittim

Baya karisik bir durum.. simdi gidip desen yazdini okudum kesinlikle suclu sen olucaksin niye boyle bisey yaptin bana guvenmiyomisun diye kavga cikar aslinda soruna bile cevap vermez... Bi kac gun dusun istersen acele is yapma

Üzüldüm canım. Bir daha onun mesajlarını okumamalısın, o da seninkileri okumasın Sonra birbirinizin hayatına saygınız kalmaz. Belki ne demek istediğini anlatamamıştır kuzenine, sonuçta seni gerçekten istemese yanındayken sana tavırlarından anlardın. Bir süre gözlemle, bekle o arasın. Bakalım seni özlüyor mu? Ama ben olsam mesajlarını okudum şöyle yazmışsın vs. demezdim. Seni suçlar çünkü

Bence erkeklenmistir belkide espiri anlayisidir.. Bencede soyleme okudugunu ama ima et sen soylemeden o anlasin.. Tavir yap elbet sebebini soracaktir ozamanda gayet kendinden emin ve kararli dik bir duruşla "istenmedigimi bilmek incitti bukadar baska biseyim yok " de ve birak düsünsün dursun ama okuduguna dair bisey soyleme nerden cikti bu dersede hissettirdigin şey bu de isin icinden cik..

Ne uzuluyorsun ki onun ayibi.. Seni sevdiğinden eminsen no problem. Erkekler bazen çok düşüncesiz oluyorlar ya odun oluyorlar. Eğer başka vukuati yoksa çok takma derim, biraz kendini geri çek nooluyo yaa desin

sen ülkeler arası yol yapıp geleceksin ama beyefendiye sabahları kalkmak zor gelecek !! yok öyle bir sevgi şekli ! ayrıl bu nankörden ! ayrıca bir şey söyleyipte onu haksızken haklı duruma geçirme..

Bencede kesinlikle soylememesi lasim.. yoksa suclu duruma sen dusuceksin o madur olucak... Bencede eyer degerini bilmiyorsa iliskiyi bi tekrar gozden gecir derim ..

Çok kötü olmuş gerçekten senin için durum. Ama bence de bir gözden geçir ilişkini, böyle laf söylenmez ki. Gerçekten çok odun oluyorlar bu adamlar.

Muhtemelen erkeklik havasıyla espri yapmış aklınca.
Ben olsam okudum derdim. İyi de yapmışım uykusuz kalmazsın artık üzülme der rahatlardım.

Açıklamaya çalışsın saatlerce yalvarsın dursun gerizekalı.

O ne biçim laf be? Birinin gitmesi için niye dua edersin, bayıldığından çok sevdiğinden mi?
Başlıktaki soruya gelince, yerinde olsam kendisine "gitmek için her gün dua ediyordum" yazıp terk-i ilişki eylerdim.

bir arkadasimin 5 yillik mutlu bir evliligi var suan, görüsecek tek birgùnleri olmasina ragmen nisanlisi sehir disindan geldiginde öglene kadar uyumak isterdi, sadece cumartesi 2 gibi bulusurlardi aksam 8'e kadar ne kadar görüsürlerse, ama gitmesini istemek sakayla söylenmis bir sözün ötesindeyse tembellikle açiklamak zor

dogrumu yaptim bilemiyorum ama okudugumu soyledim acik acik aciklamasi soyleydi parasi bitmis ondan istemis gitmemi uykusuzda senin yuzunden kalmadim diyo aciklamasi bu cunku biz hergun kahvaltiya felan filan gidiyorduk. ozur diledi af diledi kabul ettim dogrumu yapmisim o lafi hala aklimda cok uzuluyorum dusundukce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…