- 30 Eylül 2014
- 166
- 76
- 43
- 40
- Konu Sahibi denizakyka
-
Arkadaşlar herkese merhaba.Siz olsanız en samimi arkadaşınız siz aradığınız halde telefonu açmıyorsa ve sizi ertesi gün arıyorsa ama bu 1 kere değil çoğu zaman böyle oluyorsa ve sizi kendisine bakmadan haksız yere eleştiriyorsa,size sosyal paylaşım sitelerinden olumsuz yazılar paylaşıp gönderme yapıyorsa siz ne yapardınız? Ayrıca hayata bakış açınız aynı olmasa yani dini,siyasi vs.bu arkadaşlığı devam ettirir miydiniz?
Issiz bir adadaysak tabiki devam ettirirdim diger turlu hayir, kendimi mutsuz etmek icin baska kimseye ihtiyacim yok benim.
Issiz bir adadaysak tabiki devam ettirirdim diger turlu hayir, kendimi mutsuz etmek icin baska kimseye ihtiyacim yok benim.
sizinde çok iyi tanıdığınız ciğerini bile bildiğiniz insanlar vardır mutlaka değil mi?Ben de müsait değilsem,konuşma modunda değilsem çalan telefonu açmam.
Sosyal ağlardan size laf soktuğunu nereden çıkardınız,belki başka birine sataşıyordur,niye üzerinize alındınız?
Madem gocundunuz neden kendisine sormadınız?
Bu nasıl en yakın arkadaşlık?
aklı fikri ayrı olsun farketmez diyorsun ama olmuyor işte.çakışıyorsun birçok konuda.eğer saygı gösterecekse bazı şeylere o zaman benim için neyi savunduğu hiç önemli değil.ben saygı bekliyorum ama onuda yapmıyor maalesef.sence "en iyi" sıfatını hakediyor mu böyle yapınca önce bunun cevabını istiyorum şahsen onun dışında aklı fikri ayrı olsun farketmez.
kafan hayır diyor açık olarak fakat hala neden kabul edemiyorsun anlamış değilim sevgililik belki duygusal yoğunluktan kopması acı verir.fakat bu arkadaşınızda size düşmanı gibi davranıp kopmanızı zorlaştıran nedir bilemedim.aklı fikri ayrı olsun farketmez diyorsun ama olmuyor işte.çakışıyorsun birçok konuda.eğer saygı gösterecekse bazı şeylere o zaman benim için neyi savunduğu hiç önemli değil.ben saygı bekliyorum ama onuda yapmıyor maalesef.
üniversite zamanında çok iyiydik gerçekten o zaman böyle değildi.10 yıldır arkadaşız çok güzel anılarımız oldu çok iyi anlaşıyorduk.bir arkadaş aramızı bozmuştu 1 yıl kadar görüşmedik sonra kendisi geldi bende dayanamadım.ondan sonra değişti he ben eskisi gibi samimi değilim aslında.10 yıl olmuş diye öyle çıkıyor işte.kafan hayır diyor açık olarak fakat hala neden kabul edemiyorsun anlamış değilim sevgililik belki duygusal yoğunluktan kopması acı verir.fakat bu arkadaşınızda size düşmanı gibi davranıp kopmanızı zorlaştıran nedir bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?