öyle mi dersin canım.. Konu insanlarla muhattap olmak değil, zaten sevdim de onları.. Misafir ağırlamayı da severim.. Ben bize söylemeyip oraya çağırmalarına ve benim ağırlamamı istedikleri için aileme bozuldum.. Yoksa nolcak..Boşver ya, büyüklük sende kalsın. Hayırlı bir işmiş sonuçta, böyle küçük şeylere takılırsan ablanın mutluluğunu istemiyorsun diye daha da büyür olay. Kaç kere daha muhatap olacaksın ki bu insanlarla zaten? Sözünü tut bence.
Yok cnm ya, Herşeyden haberim olması elbette gerekmiyor. Ama aile içinde herkes Herşeyi biliyor, tek bilmeyen bnm. Beş dk önce tanıştığım Kadından tesadüf eseri öğreniyorum. Onda da bana annemlere söyleme tek bilen sensin diyor.. Herkesin ağız birliği yapıp bizden gizlemesini anlamadım. Bir de Herşeyi gizlerlerken bu kadar Israrla çağrılmamız anlayamadığım bi başka şey.. Buarada ablamla çok yakın olduğumuzu düşünürdüm.. Yazık ki ben öyle düşünürmüşüm.. Eşimin yorumlarını yazmamda ki sebep de, aileme karşı çok ılımlı OLDUĞUNU anlatmam içindi cnm.anlaşılması için yazmışsınız ,ben hiçbir şey anlamadım ..Neden bozuldunuz her şeyden haberiniz olması mı gerekiyor ..Kardeşim 21 yaşında bekar ben bile sormuyorum ona hayırdır heee bi şeyler var mı diye ..Kendi anlatmak istese anlatır .Siz evlenince biraz koca köylü olmuşsunuz gibi geldi bana ,hani aileyi beğenmeme ,her şeyde eşim de böyle dedi,eşim de böyle konuştu falan ..
Koskoca insanların ortam olsun diye sizi çağırdığını düşünmüyorum..Ne konuşacaklarını bilirler herhalde ..Ben böyle bir abla ,böyle bir kardeş olmadığım için bana garip geldi ..
Yok cnm ya, Herşeyden haberim olması elbette gerekmiyor. Ama aile içinde herkes Herşeyi biliyor, tek bilmeyen bnm. Beş dk önce tanıştığım Kadından tesadüf eseri öğreniyorum. Onda da bana annemlere söyleme tek bilen sensin diyor.. Herkesin ağız birliği yapıp bizden gizlemesini anlamadım. Bir de Herşeyi gizlerlerken bu kadar Israrla çağrılmamız anlayamadığım bi başka şey.. Buarada ablamla çok yakın olduğumuzu düşünürdüm.. Yazık ki ben öyle düşünürmüşüm.. Eşimin yorumlarını yazmamda ki sebep de, aileme karşı çok ılımlı OLDUĞUNU anlatmam içindi cnm.
Canım sen niye laf sokayım tribindesin anlamadım.. Okuma yazma bildiğin malum.. I Phone da bazen direk büyük harfe geçiyor. Bende düzeltmedim. Gözüne sokmak Amacıyla da yazmadım.ılımlı olmasa ne yapacaktı zaten ..Eşinize ne sizin ablanızın erkek arkadaşı ? Yani alınmak falan tamam da ,ablaya mesaj at,yok yemeğe çağırmış olan anneye yardım etme falan garip bi şey diyemiyorum ..Bir de büyük harfle yazmazsanız zira okuma yazma biliyoruz
Canım sen niye laf sokayım tribindesin anlamadım.. Okuma yazma bildiğin malum.. I Phone da bazen direk büyük harfe geçiyor. Bende düzeltmedim. Gözüne sokmak Amacıyla da yazmadım.
Teşekkür ederim ama işte eşimden çekindiği zaman onu aileden biri görmüyorlar gibi hissediyorum, keza beni de.. Eşim hiçbir zaman yanlış birşey Söylemez düşünmez kendi ailesi gibi görür.. Üzüldüğüm nokta bu.. Sizce hiç tavır almayım mı yani..Bence eşinizden çekinmiştir ablanız.
Hani bu durum çok olduysa boşandıktan sonra net bir şey oluşmadan size söylemek istememiştir.
Haklısınız tabi biraz da ablanız sonuçta size söylememesi de hoş değil ama kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum sıkmayın canınızı.
Valla bende niye bazı kelimeleri seçip büyük yazıyorlar hiç bilmiyorum.. Sanırım düşündüğümüzden daha akıllılarilk mesajınızda fırsat kelimesine,bana cevabınızda eşinizin ne amaçlı konuştuğuna dikkat çekmişsiniz ..I phoneler akıllıdır biliyorum da ima cümlelerini yazacak kadar akıllı olduğunu bilmiyordum ..Kendimden utandım
Teşekkür ederim ama işte eşimden çekindiği zaman onu aileden biri görmüyorlar gibi hissediyorum, keza beni de.. Eşim hiçbir zaman yanlış birşey Söylemez düşünmez kendi ailesi gibi görür.. Üzüldüğüm nokta bu.. Sizce hiç tavır almayım mı yani..
Çekinmesini gerektirecek bir sebep yok aslında.. Yani benim 12 yas büyüğüm, ben ona ne diyebilirim ki..ablan senden çekiniyor ....
Bende kırıldığım için şakasına değil de , kırgınlığımı belirterek söyledim. O da zaten canım sıkkın bir de sen ekleme dedi bana. Cevap vermedim, sonra hemen ben hepinizden uzaktayım yalnızım zaten Tek Başıma bir Sürü sıkıntıyla uğraşıyorum moduna giriyor.. Uzatmıycam konuyu ama bende ona kendimle ilgili şeyleri pek anlatmayı düşünmüyorum..Almayın bence.
Tavır alırsanız aranız açılır gerek yok.
Şakasına bana niye bu kadar geç söyledin gibi şeyler söyleyin tatlı bir şekilde o da zaten gerekli açıklamayı yapar size
Aynen öyle, bildiğiniz erkek görmeye gitmişiz haberimiz yokbu bildigimiz görücülükler'den degilbu bayagi bayagi erkek görmeye gitmek olmus
daha önce onlar gelmis mi annenlere tanismak için??? yoksa ilk kez tanisma amaçli, hep beraber mi gittiniz??
çok garip bir durum.. siz haklisiniz aslinda, sonuçta bir elti, bir görümce, bir dis kapinin mandali degilsiniz!
bende olsam bende gücenir, kirilirdim...
aileniz düsüncesizlik etmis, herkesin haberi var iken, sizinde orada mutfakta yardim ederken, o kadinin size müstakbel enistenizi begenip begenmedigini sormasi gerçekten çok abes bir durum!!
sizi teselli edecek cümlelerim yok fakat sizi anlayabiliyorum.. üzmeyin tatli caninizi.. [/font]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?