Siz olsanız ne yapardınız?

Bende tam bunu merak etmistim... Yani müstakbel damat adayi ailesiyle gelmedi tanismaya!!!!??? Sizinkiler gittiler ilk onlara tanismak ićin öyle mi??
Ablan buna nasil müsade etmis??
Kiz evi naz evidir sonuçta, erkek tarafi adim atmali bu konularda... Yada en basindan beri bu niyet varsa ortada o sekilde duyurulur...
Ama yok ablan, önce aileler tanissinlar, biz niyetimizi sonra söyleriz annemlere dediyse... Ki ben bunu bile yanlis buluyorum!! Kaldi ki bu durumda ailende ''farkinda olmadan damat adayini görmeye'' gitmisler...
Bir kiz ailesi için çok utanç verici bi durum... Utanç'dan kastim, onur ve gurur zedeleyici bi durum aslinda...

Seninle konuştukça parçaları birleştiriyorum, bana söyleseler muhtemelen ben ne münasebet siz ayağına gidiyorsunuz, o gelsin annesiyle derdim, gitmezdim.. Bu Yüzden ve de daha önce de birkaç erkek Arkadaşı olup ayrıldığı için sanırım bize söylemediler.. Tabi ki doğru değil.. Bu arada Giderken annem babam biliyormuş.. Onlardan gizleme durumu yok, onlar bilerek gitmişler. Tek bilmeyen eşimle biziz.

Ne diyebilirim,böyle bi durum bir daha hiç yasanmasin, gelmis geçmis olsun...
Esasinda babaniz için çok üzüldüm... Her ne kadar bilinçli de gitse, bir babaya yakismayan bi duruma sokmus ablan onu.. Aslinda kardesinize, ailenizi hazir göndermisken ogullarini da istetseydin o meseleyi de aradan çikarmis olurdun demelisin...
Bundan sonra dedigin gibi, ablan hatasini anlayip, samimi bir özür dileyene kadar... Mesafeni koymalisin... Sana katiliyorum. Allah yardimcin olsun... Sabirlar diliyorum...

Sağol canım teşekkür ederim. Bu pazarda Bizim evde ağırlamak istiyorlar. Bende buyrun çağırın ev sizin ağırlayın. Ama bizi dahil etmeyin belki oluruz belki olmayız, biz yokmuşuz gibi plan yapın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…