Sevmediğin adamla nişanlanıyorsun?Daha önceki konularımdan belki bilen vardır ailemle sorunlu bir ilişkim vardı.
Ve nişanlandığım çocuğu öyle aman aman bir aşkla sevmiyordum. Yani bazı anlar görmek istemediğim bile oluyordu. Ne kadar yakın gibide dursak sürekli bir soğukluk vardı ve ben ayrılma kararı vermiştim.
Kendisi asabi birisi zaten. Konuştum ve ona söz hakkı vermeden bitirmiştim en son.
Kısa bir süredir de iletişme geçmesine izin vermedim fakat arkadaşlarıma sormuş soruşturmuş.
Neyse şuan ki sıkıntıma geleyim.
Ben hamile olmaktan korkuyorum. Normalde adetim düzenlidir ama 3 haftadır gecikti.
Eğer böyle bir şey varsa ailem beni zaten reddeder. Hatta kimseye kalmadan abim elleri ile öldürür.
Bugün evden çıkabilirsem test alacağım. Eğer böyle bir şey varsa sizce ona söylemeli miyim yoksa hiç kimsenin haberi olmadan kürtaj mı olmalıyım. çok mutsuzum kızlar
Daha önceki konularımdan belki bilen vardır ailemle sorunlu bir ilişkim vardı.
Ve nişanlandığım çocuğu öyle aman aman bir aşkla sevmiyordum. Yani bazı anlar görmek istemediğim bile oluyordu. Ne kadar yakın gibide dursak sürekli bir soğukluk vardı ve ben ayrılma kararı vermiştim.
Kendisi asabi birisi zaten. Konuştum ve ona söz hakkı vermeden bitirmiştim en son.
Kısa bir süredir de iletişme geçmesine izin vermedim fakat arkadaşlarıma sormuş soruşturmuş.
Neyse şuan ki sıkıntıma geleyim.
Ben hamile olmaktan korkuyorum. Normalde adetim düzenlidir ama 3 haftadır gecikti.
Eğer böyle bir şey varsa ailem beni zaten reddeder. Hatta kimseye kalmadan abim elleri ile öldürür.
Bugün evden çıkabilirsem test alacağım. Eğer böyle bir şey varsa sizce ona söylemeli miyim yoksa hiç kimsenin haberi olmadan kürtaj mı olmalıyım. çok mutsuzum kızlar
arkadaş ne yiyip ne içiyorsunuz siz bunlar nasıl kafalar ya
şimdi ne yapacaksın bir planın var mı? kızmayacağım sana, çözüm bulalım bari. karnındaki çocuğa yazık be kızım
Yav madem ailen öldürür ne diye yapıyosun anlamıyorum ki. Hadi yaptın sevmediğin adamla nasıl yaptın. Hadi onu da yaptın niye korunmadan yaptın. Senin ki bi anlık hata olmamış ki bile bile lades. Oh git bide guzel kürtaj ol. 1-2 seneye de zar diktirme konusu açarsın ohhh mis. Çünkü senin keyif için yaptığın hataları minik bi can Ödeyecek değil mi. Madem hamile olma ihtimalin hamileysen git evlen adamla nasılsa beraber olacak kadar sıcaksın. Sonra da istemiyorsan boşanz
Tabi gidin kan testi yaptırıp öğrenin ki aile hekimi gebelik takibi için arayıp dursun...
E herhalde...ay öyle bir şey mi var
E herhalde...
Olduğunuz kürtaj bile görünüyor. Hastaneler artık her türlü bilgiyi devlet sistemine gönderiyor diye biliyorum, hamile bayanlar daha yi cevap verecektir.benim böyle bir şeyden haberim yoktu :S benim başka yerde yaptırdığım testi görebiliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?