siz olsanız ne yapardınız.

Sevmediğin adamla nişanlanıyorsun?
Sevmediğin adamla yatıyorsun ve korunmuyorsun?
Ailen bunlara karşı ve seni öldürebilir..Sen korkuyorsun...
Valla akıntıya rast gele kürek çekmişsin ne akıl verilir ki sana?
Kendin ettin kendin buldun derim bir tek.

Kızlar ben testi aldım ve yaptım.
Birinci çizgi belirgin ama ikinci çizgi silik duruyor emin olamadım idrar tahlili yaptırsam yanılma payı olmaz değil mi

Hamileliğin ilk haftalarında ikinci çizgi silik çıkıyor zaten. hamile olma ihtimalin yüksek gibi..İ

Ohh, suyundan da.
Tebrikler, yaklaşık 3 4 haftalık falan hamilesin!
Çocuğu aldırma. Çalışıyor musun bilmiyorum ama evdeysen daha sıkıntı. Doğur evlatlık ver en mantıklısı. Öldürmee hakkın yok!

konunun fake olma ihtimali var mı. prof üyeler el atsın gdrgdgh
her şekilde akıl karı olmayan davranışlar edilmiş bu konuda.
suratını bile görmek istemediğin adamla sevişmek.
suratını bile görmek istemediğin o adamla korunmasız sevişmek.
reglin 2 hafta dahi geciktiğinde bi gebelik testi almaya gerek duymamak.

İyi de; sen za<ten 3 hafta önce ailem beni dövdü sevgilim(nişanlım değil) abimi aradı tartıştılar falan diye konu açmamış mıydın? Ne ara bitirdin ve adetim 3 hafta gecikti diyorsun, 6 sene internetten görüştüm 1 yıl nişanlıydık yazmışsın bi konunda da?

Sevgilin mi nişanlı mı? Ve o ist sen ankaradayken nasıl pişirdiniz bu işi???

Yav madem ailen öldürür ne diye yapıyosun anlamıyorum ki. Hadi yaptın sevmediğin adamla nasıl yaptın. Hadi onu da yaptın niye korunmadan yaptın. Senin ki bi anlık hata olmamış ki bile bile lades. Oh git bide guzel kürtaj ol. 1-2 seneye de zar diktirme konusu açarsın ohhh mis. Çünkü senin keyif için yaptığın hataları minik bi can Ödeyecek değil mi. Madem hamile olma ihtimalin hamileysen git evlen adamla nasılsa beraber olacak kadar sıcaksın. Sonra da istemiyorsan boşanz

Hiç kimseye söylemeden kürtaj ol derim ..

arkadaş ne yiyip ne içiyorsunuz siz bunlar nasıl kafalar ya
şimdi ne yapacaksın bir planın var mı? kızmayacağım sana, çözüm bulalım bari. karnındaki çocuğa yazık be kızım

testten çok emin olamadım ama yine de kendisine haber verdim böyle bir şey olma ihtimali var ben yarın gidip hastanede test yaptıracağım diye.
oda hafta sonu geleceğim mutlaka dedi.

İlk ilişkiye girdiğim adamın bu olduğu kanısına nereden vardın da kızlık zarından çıktın acaba? Biriyle beraber olduysam olmuşumdur. Bunu ört bas edecek değilim.
Ha dediğin gibi yarın ki testte olumlu çıkarsa evet paşa paşa evlenirim. Sonra gerekirse ayrılırım da.

Tabi gidin kan testi yaptırıp öğrenin ki aile hekimi gebelik takibi için arayıp dursun...

benim böyle bir şeyden haberim yoktu :S benim başka yerde yaptırdığım testi görebiliyor yani
Olduğunuz kürtaj bile görünüyor. Hastaneler artık her türlü bilgiyi devlet sistemine gönderiyor diye biliyorum, hamile bayanlar daha yi cevap verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…