- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
nişanlından hamile kalma olasığın mı var?Daha önceki konularımdan belki bilen vardır ailemle sorunlu bir ilişkim vardı.
Ve nişanlandığım çocuğu öyle aman aman bir aşkla sevmiyordum. Yani bazı anlar görmek istemediğim bile oluyordu. Ne kadar yakın gibide dursak sürekli bir soğukluk vardı ve ben ayrılma kararı vermiştim.
Kendisi asabi birisi zaten. Konuştum ve ona söz hakkı vermeden bitirmiştim en son.
Kısa bir süredir de iletişme geçmesine izin vermedim fakat arkadaşlarıma sormuş soruşturmuş.
Neyse şuan ki sıkıntıma geleyim.
Ben hamile olmaktan korkuyorum. Normalde adetim düzenlidir ama 3 haftadır gecikti.
Eğer böyle bir şey varsa ailem beni zaten reddeder. Hatta kimseye kalmadan abim elleri ile öldürür.
Bugün evden çıkabilirsem test alacağım. Eğer böyle bir şey varsa sizce ona söylemeli miyim yoksa hiç kimsenin haberi olmadan kürtaj mı olmalıyım. çok mutsuzum kızlar
Olaya iy yönünden bakmak istediğim için ilk ilişkiye girdiğinin o olduğunu düşünmüştüm.İlk ilişkiye girdiğim adamın bu olduğu kanısına nereden vardın da kızlık zarından çıktın acaba? Biriyle beraber olduysam olmuşumdur. Bunu ört bas edecek değilim.
Ha dediğin gibi yarın ki testte olumlu çıkarsa evet paşa paşa evlenirim. Sonra gerekirse ayrılırım da.
Daha önceki konularımdan belki bilen vardır ailemle sorunlu bir ilişkim vardı.
Ve nişanlandığım çocuğu öyle aman aman bir aşkla sevmiyordum. Yani bazı anlar görmek istemediğim bile oluyordu. Ne kadar yakın gibide dursak sürekli bir soğukluk vardı ve ben ayrılma kararı vermiştim.
Kendisi asabi birisi zaten. Konuştum ve ona söz hakkı vermeden bitirmiştim en son.
Kısa bir süredir de iletişme geçmesine izin vermedim fakat arkadaşlarıma sormuş soruşturmuş.
Neyse şuan ki sıkıntıma geleyim.
Ben hamile olmaktan korkuyorum. Normalde adetim düzenlidir ama 3 haftadır gecikti.
Eğer böyle bir şey varsa ailem beni zaten reddeder. Hatta kimseye kalmadan abim elleri ile öldürür.
Bugün evden çıkabilirsem test alacağım. Eğer böyle bir şey varsa sizce ona söylemeli miyim yoksa hiç kimsenin haberi olmadan kürtaj mı olmalıyım. çok mutsuzum kızlar
Evet canim sisteme otomatik dusuyor gebe oldugun....benim böyle bir şeyden haberim yoktu :S benim başka yerde yaptırdığım testi görebiliyor yani
Korunmadiniz mi?
Olaya iy yönünden bakmak istediğim için ilk ilişkiye girdiğinin o olduğunu düşünmüştüm.
bence bazı arkadaşlar yorumlarda çok ileri gitmişler ! bence artık erkekler için doğal olan herşey kadınlar içinde doğal. bence keske nişanlına bazı seylerden emin olmadan söylemeseydin. Madem bu adamı sevmiyorsun bu cocugu doğurmanın ve mecburi evliliğin hiç bir gereği yok çünkü olan yine o çocuğa olucak ! bence kimseye söylemeden kürtaj yaptırmalıydın..
Alakadar eder demedim zAten. O senin modern medeniyet seviyene kalmış. Binlerce üyesi olan platforma konu açıp yorum istiyorsan yorumları da duyacaksın. Git bebeği aldır zevk için bi canlının hayatına kıy diyemediğim için kusura bakmaBenim kaç kişi ile ilişkiye girdiğim kimseyi alakadar etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?