siz olsanız ne yapardınız?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
arkadaşlar eşimle aynı işyerindeyim yine bu işyerinde eşimin çok yakın arkadaşı var
yılların müzmin bekarı artık evlenmek ıcın evlenme yoluna gırdı
benim eski birimimde olan gercek anlamda en polıtık ve dedıkoducu kızla cıkmaya basladılar
benım esımde arkadasını uyardı bak o şöle şöle yaptı senı de uzmesın gıbısınden
sonrasında nısanlandılar ve sımdı evlenıyorlar
bu kızda esımın arkadası da bızım dugune geldıler, kız bana takılan cumhurıyet altınına katıldı, erkek ıse bıze ceyrek taktı

şimdi sorum şu, bu cocuk kıza esımın boyle dedıgını soylemıs, kızda bızı davet ettırmedı halıyle
altın borclarımız var onları ne yapacagız?
esımın arkadası dunya ıyısıdır bu kız polıtık olarak agzından laf almıstır, ben erkekle karsılasabılecegım bır ortamdayım ne yapacagımı bılmıyorum

esım cocuga cok kırıldı cunku onun ıyılıgını ıstemıstı

Çocuğun da ağzı amma sıkıymis niye anlatmış ki..
Ben olsam hiç takmam davet ettirmedi diye düğününe sonuçta Eşiniz arkadaşının iyiliğini istemiş öyle düşünüyorum...
eşimde öyle soyledı takmayalım madem dedı ama kız cok polıtık arkamızdan sankı dugune cagırdılar bız gıtmedık altının da ustune yattık dıye oyun cevırebılır cok buyuk kapasıtesı var cunku

Ohoo siz onu mu düşünüyorsunuz size altın taktı diye takmak zorunda değilsiniz bence oyle bi zorunluluk yok içiniz rahat etmeyecekse Eşiniz arkadaşına da verebilir takinizi

deger verdıgımız bır arkadasımızdı butun ısyerının olacagı bı ortamda bu denlı net bır hareketın yapılacagını dusunmedı esım
insanlar nankördür ve gerçekten kimse için ben bunu beklemezdim demeyin
hepimiz herşeyi yapabilecek hepimizden herşeyin beklenebileceği potansiyelde değişik varlıklarız
moral bozukluğuna gerek yok

insanlar nankördür ve gerçekten kimse için ben bunu beklemezdim demeyin
hepimiz herşeyi yapabilecek hepimizden herşeyin beklenebileceği potansiyelde değişik varlıklarız
moral bozukluğuna gerek yok

bende artık dıyemecegım
kız resmen arkadasımız ust mevkıde ayda 7,8 bın alıyor maddıyat ıcın bır ayda evlılıge getırdı olayı cocuk vazgemeye calıstıgında da coktan herkesı devreye sokmustu, sanırım arkadasım 38 kız 36 yasındalar bı daha bulamayız psıkolojısıne gırdıler

Bak gör o kızdan kıymetli eş olmaz. Bizde de var öyle bir vaka. Geç evlendi arkadaş. Kız üçkağıtçı. Şu anda sadece ikisi var kimse ile görüşmüyorlar. Çeyrek altını çocuğa verin.

Ben olsam düğünden sonra bi çeyrek ya da kız da takmış size bi yarım altın alırım ikisinin taktığı karşılığında eşimle arkadaşına gönderirdim. bırak ne halleri varsa görsünler. bu şekil de hem kızın çenesi açılmaz hemde borçlu kalmamış olursunuz.

Bak gör o kızdan kıymetli eş olmaz. Bizde de var öyle bir vaka. Geç evlendi arkadaş. Kız üçkağıtçı. Şu anda sadece ikisi var kimse ile görüşmüyorlar. Çeyrek altını çocuğa verin.
ya aılecek ahtapot gıbı sarıldılar cocuga
cok yanlıs yapıyor bence de yanlız kalcam korkusu ıle evlendı arkadas
arkadasımız cok sevılen bırı
kızı cogu kısı sevmezdı sımdı cocugun konumundan yararlanıor
maddı manevı cocugu somuruyor cocukta aman esım ollsun da nasıl olursa olsun derdınde

Ben olsam düğünden sonra bi çeyrek ya da kız da takmış size bi yarım altın alırım ikisinin taktığı karşılığında eşimle arkadaşına gönderirdim. bırak ne halleri varsa görsünler. bu şekil de hem kızın çenesi açılmaz hemde borçlu kalmamış olursunuz.

esımden once cocugu ben gorebılırım cunku aynı bınadayım
kızın bana taktıgı gram altın bıle etmezde takılan altınıma payı
ama cok dedıkoducudur
yanı ılk anda ne yapmalıyım kesıtremedım keske benden once esım gorse cocugu
aklımda bı fıkır sureklı altını cantada tası cafeterya da mılletın ortasında ver bır de laf soyle esseklıgını anlasın dıyor
ama sonra ben nıye karısayım kı dıorum

altın borcunuzun karşılığı neyse iş ortamınızda herkesin gözünün önünde buyrun bu da bizim hediyemiz diye verin gitsin.. zaten çok uzun ömürlü bir evlilik olacağını sanmıyorum ama siz üstünüze düşeni yapmış olursunuz
en ıyısı boyle olacak
yoksa mılletın gozunun onunde vermezsek arkamızdan atıp tutarlar

Back
X