Siz olsanız ne yapardınız

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Kızlar bi konuda sizden fikir alman lazım
Bnm görümcelerimle aram epey bi iyidi
Taki 7-8 aya kadar
Önceden kızlar filan toplandığı zaman muhakkak çağırırdılar
Bi işim filan olduğunda yardıma filan gelirdiler en azından adam yerine koyupta sohbet ederdiler şimdi 90 değil 190 derece değiştirler
Misal 7 buçuk aylıkken boya badana yaptık karnı burnumda eşime yardım etmeye çalıştım bi kere büyük görümcek geldi daha işiniz bitmedi mi dedi eşimde en azından bi bez alıp silseydin biterdi dedi misafir gibi oturdu gitti
Ben boya badanadan 15 gün sonra erken doğum yaptım
Kv ile alt üst oturuyoruz küçük görümceğin doğum günü var hanfendiler çağırmak yerine pasta gönderiyorlar
Vss vsss bunu gibi bi sürü
Sorum şu kızlar napayım acaba neden bu tavrınız bilmeden bişe mi yaptım diye sorsam mı acaba çok sinir bozucular ya onlar böyle yapınca kendimi geri çektim büyük görümcek msj atmış kötü görümcemi olduk niye aramıyon diye
Nasıl yapayım karar veremedim
Siz olsanız ne yapardınız?

Hic kimse size yardim etmek zorunda degil. Bi boyaci tutsaydiniz o zaman.

Sonradan degistilerse ya bi hareketinize kirildilar ya da birinden bi sey duydular.
Demek ki bütçem uygun değil di
Ben sadece misal verdim tabiki kimseye gel işimi yap demem

Sebepsiz yere kimse boyle mesafe koyamaz araya bence en kisa zamanda konusmalisiniz ne hatam oldu diye

eğer gerçekten samimiyetlerine inanıyorsan değişmelerinin sebebini sorabilirsin...muhakkak birşey olmuştur...belki bilmeden kalplerini kırdın..

Dememissiniz ama yapmadi diye de icerlenmissiniz.
Şunu eklemedim onlar beni kendilerinin temizlikçileri olarak görüyolar kendi hamileyken beni her hafta temizliğe bekleyen kişi böyle yapınca ister istemez insanın canı sıkılıyor kendimi kullanılmış hissettim

Ben olsam soğukluğu ilk farkettiğim anda sorardım,noldu diye.
Hiç de böyle bekleyemem,kendi kendime kuramam.
Varsa söyler,yoksa demek ki artık mesafeli durmak istiyorlar der,hayatıma bakarım.

İnsanlar böyle maalesef hemen bi hatani gördülermi değişirler..
Eğer daha önce iyi ise aran görümcelerinle bunun sebenini sorabilirsin..

Eşiniz ne diyor bu duruma ona bir şey söylemişler mi
Eşiniz problem etmiyorsa ooh ne güzel kendiliğinden konulmuş mesafe
Müdahale etmeyin tadını çıkartın bırakın dağınık kalsın
Eşim boşver takma bile dedi

Eşiniz boya konusunda laf oturtmuş,sizin doldurduğunuzu düşünebilirler.İnsan kendi işini bitiremiyor ki bacım,başkasının evini temizlese:KK69:

Eşim boşver takma bile dedi
Niye takıyorsunuz o zaman
Altlı üstlü oturuyormuşsunuz
En büyük derdiniz sürekli mıc mıc iç içeyiz olurdu
Kendiliğinden çözülmüş işte ne güzel
Her ne yaptıysanız buradaki bir çok kadının isteyip te yapamadığı şeyi başarmışsınız
Aslında bir sorsanız görümceklere maksat arayı düzeltmek değilde işin sırrını öğrenmek
Burada tecrübelerinizi aktarırdınız

Niye takıyorsunuz o zaman
Altlı üstlü oturuyormuşsunuz
En büyük derdiniz sürekli mıc mıc iç içeyiz olurdu
Kendiliğinden çözülmüş işte ne güzel
Her ne yaptıysanız buradaki bir çok kadının isteyip te yapamadığı şeyi başarmışsınız
Aslında bir sorsanız görümceklere maksat arayı düzeltmek değilde işin sırrını öğrenmek
Burada tecrübelerinizi aktarırdınız
aynen cnm çok merak ettim ne yaptığımı küçük görümcek ünide okuyor buraya geldi geçen yanına girdim teli aldı eline tık tık tık bi kaldırıp başını muhabbet bile etmedi kv ile oturdum çıktım

Şunu eklemedim onlar beni kendilerinin temizlikçileri olarak görüyolar kendi hamileyken beni her hafta temizliğe bekleyen kişi böyle yapınca ister istemez insanın canı sıkılıyor kendimi kullanılmış hissettim

Her hafta ne diye gittiniz ki temizlige? Yani ayda yilda bi yardim edilir de fazlasina gerek yok bence. Kimse kimsenin evini temizlememeli. Itici geliyor bana. Bi zahmet evini de temizlesin yani .

Ben samimi buldugum biriyle ilk yanlis davranisinda acikca konusurum. Kendi kendine kurmak bana göre degil. Samimi bulmuyorsam da hic orali olmam. Mesafemi koyarim. Demem o ki ya konus ya da mesafe koy.

Back
X