- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi Eslemmm111
çok beğendim çokk1.Ya sabır.. Güzel kardeşim kimse kendini övmüyor, ha sana illa kendimi övüyormuşum gibi görünüyorsa da övüyorumdur, kimseyi de ilgilendirmez, size ne oluyor anlamıyorum ki. İnsanların kendini övmesi size itici görünüyormuş. Bana da herkesin herşeye atlayıp kendince garip anlamlar çıkarması, konuyu saptırması itici görünüyor :)
2.Evet, ben boşvermesi gerektiğini düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz çok mu şahane, çok mu çözecek konu sahibinin derdini? Nedir küçümsediğiniz? Yararlı değilse konu sahibi okur geçer, siz yetkili mercii misiniz benim yorumumu değerlendirecekYahu kadıncağız neden oturup ben ne hata ettim diyerek kendini üzsün? Derdi olan gelir söyler, sen şunu bunu yaptın ben çok kırıldım der. İnsanız, derdimizi triple kötü muameleyle değil konuşarak çözeriz. Nedir yani 5 yaşında çocuk gibi birşeye alınıp kötü davranmak?
3.Herkes kendince bir çözüm sunmaya çalışıyor, ben de diyorum ki boşver güzel kardeşim kimsenin düşüncesizliğini kendine dert etme, 'o halde yardıma ne kadar ihtiyacım olduğunu düşünememiştir' de, ne kimseye gücen ne kendinde hata ara, yahu tek söylediğim boşvermek.
Konu sahibi arkadaşım, ben eminim sen ne söylemek istediğimi anladın. Amacım da asla kendimi övmek değildi ama insanlar garip işte, ne diyeyim. Sen üzme canını :)

üstüne söylenilesi bişey bırakmamışsınız