siz olsanız ne yapardınız?

Benim için fedakarlıklar yapmıştı.. Geçmiş zaman ama yapılanı unutmuyorum
Siz unutamıyorsunuz. Hem de geçmiş zamanda yaptığı fedakarlığı.

Ama o hali hazırda şuan yaptığınız fedakarlığı görmezden geliyormuş. Üstüne bir de eleştiriyormuş sizi.

Bence unutun gitsin o fedakarlık her neyse. Çünkü bu şekilde uzatmaları oynayacağınıza; zirvedeyken, kırmadan dökmeden bırakın derim.

Bu adamın neresini en buyuk sans olarak goruyorsunuz orasini anlamadim. Bu şartlarda surdurme geregi neden duyuyorsunuz?
Hadi millet bahane uyduruyor yok yuva kolay kurulmuyor, yok cocuk var filan. Sizin bahaneniz nedir? "Siviyirim napiiiiiiim." Olsa olsa budur. En buyuk aşk sizinki değil, ilk drfa siz sevmiyorsunuz. Bence mantikli hareket edin biraz.
benim bahanem de şu ki, sanırım beni de ondan başkası çekemez.. Seviyorum ne yapayım çaresizliktir benim çaresizlik değil,kaybetmek istememek...

Bu sorunu onunla konuştun mu peki ?
Emin ol hepimiz bazen bizi başkası çekemez diyoruz ama öyle bir şey yok. Her iliski de biz de karşımızdaki adam için fedakarlık yapıyoruz yani çekiyoruz.
Belki de karşındakinin duyguları hisleri azaldı , en iyisi konuşmak olmuyorsa yol vermek.

Bu sorunu onunla konuştun mu peki ?
Emin ol hepimiz bazen bizi başkası çekemez diyoruz ama öyle bir şey yok. Her iliski de biz de karşımızdaki adam için fedakarlık yapıyoruz yani çekiyoruz.
Belki de karşındakinin duyguları hisleri azaldı , en iyisi konuşmak olmuyorsa yol vermek.

teşekkürler..

Evli insanlar nasıl yıllarca yürütebiliyor dersiniz? :) Bu ilişkide en çok sorguladığım şey bu oldu

Sevgi, saygı, sadakat ve hoşgörü varsa yürüyüp gidiyor zaten. Ama bunların hepsinin olması gerek. Sadece bir tanesi bile eksikse olmaz. İşte bunların hepsinin bileşimi mutluluk ve huzur oluyor. Evliliğin devam etmesi de yürüdüğü anlamına gelmez. Kimi evlilik vardır sadece imzadır, hiçbir Paylaşım yoktur. Kimisi de vardır ki evi değil bir Ömrü paylaşmaktır.

Son düzenleme:
Empati yaptım ve bitirirdimde karar kıldım. Ama ben lap diye bitirenlerden değilim, giderken sağlam gitmek için dönüp geriye bakmamak can acısı çekmemek için gırtlağıma kadar dolup öyle giderim.Gırtlağıma gelene kadarda düzeltmeye konuşmaya anlatmaya çalışırım sevginin hatrına. Doluncada koşarak uzaklaşırım geride kalan şok :D

Evli insanlar nasıl yıllarca yürütebiliyor dersiniz? :) Bu ilişkide en çok sorguladığım şey bu oldu

Burda ayrılırdım giderdim evlenmeden yaşadın tükettin rererörö yazanlar nikah yaptılar ya her şey güllük gülistanlıktır eminim. Basmak gitmek kolay yazanlar aldatılsa da adam her haltı yese de gidemezler. Nişanlıyken adam aldatsa bile ille de evlenelim diye yapışırlar emin ol.

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş. Konuya birlikte yaşıyoruz yazmicaktın. Şimdi herkes buna yorum yazar asıl konuya yorum yazmaz.

Empati yaptım ve bitirirdimde karar kıldım. Ama ben lap diye bitirenlerden değilim, giderken sağlam gitmek için dönüp geriye bakmamak can acısı çekmemek için gırtlağıma kadar dolup öyle giderim.Gırtlağıma gelene kadarda düzeltmeye konuşmaya anlatmaya çalışırım sevginin hatrına. Doluncada koşarak uzaklaşırım geride kalan şok :KK70:
:D evet bu da benim yapacağım şeylerden,teşekkür ederim :)

Burda ayrılırdım giderdim evlenmeden yaşadın tükettin rererörö yazanlar nikah yaptılar ya her şey güllük gülistanlıktır eminim. Basmak gitmek kolay yazanlar aldatılsa da adam her haltı yese de gidemezler. Nişanlıyken adam aldatsa bile ille de evlenelim diye yapışırlar emin ol.

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş. Konuya birlikte yaşıyoruz yazmicaktın. Şimdi herkes buna yorum yazar asıl konuya yorum yazmaz.
Çok teşekkür ederim bütün yargılayanlara güzel cevap.. Bir imza atınca her şey güzel olmuyor,her şey bitirilmiş de olmuyor...

Elyson seni çeken neden çekiyor burayı da ben anlayamadım ya neyse.

Cekilmeyecek birşey yapmıyorum bence. Bdv haricinde beni tanımıyorsunuz. Hafta bir düzenli problem yaratan biri değilim. Sadece cidden kızdıgım konularda fazla fazla tepkiler verebiliyorum. Onlarıda burada topladıgım için sanki surekli agresif dolanıyor gibi gorunuyor olabilir.
:)

beni mi anlattın kız :D
şaka bir yana karşındaki kişi mücadele etmeye değer biriyse o kişiyle ilişki devam edilmeli ama yaptığın hiçbir şeyin karşılığını alamıyorsan yani yaptığım hiçbir şey için değmezsin modundaysa o ilişki pek sağlıklı yürümez..
ben olsam ilişkimi gözden geçirir ve iyice düşünüp kararımı verirdim.

Merhaba.. Empati yapmanızı rica ederekten bir şey soruyorum :) Şimdiye kadar karşınıza çıkan en büyük şansınız olduğunu düşündüğünüz birisiyle berabersiniz. Beraber yaşıyorsunuz,paylaşıyorsunuz,evlenmeyi düşünüyorsunuz.. Fakat sonra hep kavga gürültü,sizi umursamıyor,dikine gidiyor. Fakat siz sizi sevdiğini biliyorsunuz ama sadece bu, bu kadar. Diğer taraftan olmayacağını fark ettiniz. Size hiç bir yardımı yok ve siz evin yükü altında eziliyorsunuz. Şuana kadar ki yaşamanızdan kaynaklanan etkenler gün yüzüne çıkıyor. Yemek yapmak sorun oluyor,hiç bir şey yapamadığınız için sürekli sizi suçluyor fakat çabanızı görmüyor. Çoğu görüşünüz çatışıyor. Bir yandan çabalamak istiyorsunuz bir yandan olmayacağını biliyorsunuz. Ne yapardınız? Böyle götürür müydünüz,bitirir miydiniz?
evlenmeden boşanmanın eşiğine gelmişsiniz zaten daha neyi bekliyosun ayrılmak için

Merhaba.. Empati yapmanızı rica ederekten bir şey soruyorum :) Şimdiye kadar karşınıza çıkan en büyük şansınız olduğunu düşündüğünüz birisiyle berabersiniz. Beraber yaşıyorsunuz,paylaşıyorsunuz,evlenmeyi düşünüyorsunuz.. Fakat sonra hep kavga gürültü,sizi umursamıyor,dikine gidiyor. Fakat siz sizi sevdiğini biliyorsunuz ama sadece bu, bu kadar. Diğer taraftan olmayacağını fark ettiniz. Size hiç bir yardımı yok ve siz evin yükü altında eziliyorsunuz. Şuana kadar ki yaşamanızdan kaynaklanan etkenler gün yüzüne çıkıyor. Yemek yapmak sorun oluyor,hiç bir şey yapamadığınız için sürekli sizi suçluyor fakat çabanızı görmüyor. Çoğu görüşünüz çatışıyor. Bir yandan çabalamak istiyorsunuz bir yandan olmayacağını biliyorsunuz. Ne yapardınız? Böyle götürür müydünüz,bitirir miydiniz?
derhal tekmeyi cakin, ve kacabileceginiz ennn uzak yere kadar kacin, bohcanizi toplayip.beraber yasamanin bir etigi var, bu adam siniri gecmis, bu durum onu gostermekte.

Bu forumun kafa yapısına hastayim,yok onu tükettin bunu yaptın bu dediklerinize gore insanlar senelerce evli kalamaz çünkü belli bir seneden sonra herşey tükenir.
Konu sahibi iyiki evlenmeden beraber yaşamışsın adamın yüzünü görmüşsün en azından,şimdi boşanma gibi birşeyle uğraşmayacaksın doğru adam değil,ya düzelsin yada basıp gitsin

Bu forumun kafa yapısına hastayim,yok onu tükettin bunu yaptın bu dediklerinize gore insanlar senelerce evli kalamaz çünkü belli bir seneden sonra herşey tükenir.
Konu sahibi iyiki evlenmeden beraber yaşamışsın adamın yüzünü görmüşsün en azından,şimdi boşanma gibi birşeyle uğraşmayacaksın doğru adam değil,ya düzelsin yada basıp gitsin
aynen, ancak fallout cok fena olacak. common law ayriliginin bosanmadan farki yoktur.

Back
X