siz olsanız ne yapardınız?

Lanaroude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
118
89
48
Merhaba.. Empati yapmanızı rica ederekten bir şey soruyorum :) Şimdiye kadar karşınıza çıkan en büyük şansınız olduğunu düşündüğünüz birisiyle berabersiniz. Beraber yaşıyorsunuz,paylaşıyorsunuz,evlenmeyi düşünüyorsunuz.. Fakat sonra hep kavga gürültü,sizi umursamıyor,dikine gidiyor. Fakat siz sizi sevdiğini biliyorsunuz ama sadece bu, bu kadar. Diğer taraftan olmayacağını fark ettiniz. Size hiç bir yardımı yok ve siz evin yükü altında eziliyorsunuz. Şuana kadar ki yaşamanızdan kaynaklanan etkenler gün yüzüne çıkıyor. Yemek yapmak sorun oluyor,hiç bir şey yapamadığınız için sürekli sizi suçluyor fakat çabanızı görmüyor. Çoğu görüşünüz çatışıyor. Bir yandan çabalamak istiyorsunuz bir yandan olmayacağını biliyorsunuz. Ne yapardınız? Böyle götürür müydünüz,bitirir miydiniz?

Bazen sevgi yetmez. Karşılıklı anlayış, fedakarlık ve uyum gerekir. Ben olsam bitirirdim. Sürekli beni eleştiren ve tüm yükü benim omzuma yükleyen biriyle yapamazdım.

Aynı durumdayım bişey diyemicem

Alır başımı çeker giderdim...zaten çabuk unutan biriyim...(evlenmeyince cok basit cekip gitmek)

Fakat sonra hep kavga gürültü,sizi umursamıyor,dikine gidiyor.

Diğer taraftan olmayacağını fark ettiniz. Size hiç bir yardımı yok ve siz evin yükü altında eziliyorsunuz.

Yemek yapmak sorun oluyor,hiç bir şey yapamadığınız için sürekli sizi suçluyor fakat çabanızı görmüyor.

Çoğu görüşünüz çatışıyor. Bir yandan çabalamak istiyorsunuz bir yandan olmayacağını biliyorsunuz. Ne yapardınız?

Size bu insanın hayatınızın şansı olduğunu düşündüren şey nedir?

Sız bıtırmesenız o bıtırecek.. Yıpranmış bır ilişkiden bahsedıyorsunuz. Gerıye bırsey bırakmamışşınız. Bazı ınsanları içiniz acısada arkanızda bırakmalısınız

Bu adamın neresini en buyuk sans olarak goruyorsunuz orasini anlamadim. Bu şartlarda surdurme geregi neden duyuyorsunuz?
Hadi millet bahane uyduruyor yok yuva kolay kurulmuyor, yok cocuk var filan. Sizin bahaneniz nedir? "Siviyirim napiiiiiiim." Olsa olsa budur. En buyuk aşk sizinki değil, ilk drfa siz sevmiyorsunuz. Bence mantikli hareket edin biraz.

Evlenmeden herşeyi yaşayıp tüketince, şimdi böyle olması normal. Bırak gitsin. En azından boşanmayla davayla uğraşmazsın.

Evli insanlar nasıl yıllarca yürütebiliyor dersiniz? :) Bu ilişkide en çok sorguladığım şey bu oldu

Back
X