Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Siz olsanız ne yapardnız

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.845
596
73
26
3 yaşındaki kızım kreşin ilk günü sınıf arkadaşı ayağına vurduğunu söyledi eşimle birlikte birdahanolursa durumu bildiririz dedik ama 3. Gün kızım bu seferde başına vurduğunu öğretmenin de krem sürelim mi dediğini söyleyince deliye döndüm o sıra anneme eoldugım için hemen aradım. Kızımın bu durumu bildirmediğini yarın okulda kızımla görüşüp o vuran arkadaşıyla görüşeceklerini söylediler. Kızım sonradan öğretmeniinin krem sürelim mi dediğini söyleyince onu söylemdim ama yarın sabah ilk işim bu durumu çözmek olacak sizce ne yapmalıyım

Benim oğlum da bugün geldi ve diyor ki “X bana vurdu.” Oysa onun sınıfında X yok. Abisinin sınıfında var. Abisinin arkadaşlarından bir hayal dünyası oluşturuyor. Doğru olduğuna emin misiniz?

Bazı çocuklar da vurma alışkanlığı olabiliyor bence de Bi konuşun

Benim oğlum da bugün geldi ve diyor ki “X bana vurdu.” Oysa onun sınıfında X yok. Abisinin sınıfında var. Abisinin arkadaşlarından bir hayal dünyası oluşturuyor. Doğru olduğuna emin misiniz?
Yani evet olabilir ama detaylı anlatıyor bakalım yarın emin olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…