Siz olsanız ne yaparsınız

esmerim1010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
22
-3
1
Esinizden ayrısınız cocugunuz otizmli annenizde kalıyorsunuz anksıyete tedavisi görüyonuz maddi olarak herseyi annenız karışlıyo ama süreklı size hakaret edıyo dediği seyler hasta akıl hastası süreklı sizi yonlendırıyo sennhastasjn senı yonlendırıcem ben hasta dıyo aklın calısmıyo delı seni anca doverek adam ederim ben delıler baska türlu zapdolmaz koye gıdıyosunuz herkesınnıcınde bak burdada elazığ akıl hastanesi var dıyo ömür boyu basıma belasın hasta o…. Süreklı küfür cinsel organınız süreklı agzında küfürler edıyo biri arıyo kim dıye soruyor neden soruyosun dedıgımde sen hastasın sormak zorundayım dıyo üvey kardeşinize karşı sizi küçümsüyotaraf tutuyo çocuğunuz hakkında soz hakkınız olmuyo ama maddi gelırınız yok herseyi anneniz karsılıyo ama bunlrı yapıyo naparsınız

Cocugumu alir kadin siginma evine giderim. Valilikle gorusur, cocugum icin destek isterim.

Lütfen bu anne sıfatını almış kişiyle aynı evde kalmayın çıldırtır adamı uzaklaşın sığınma evlerine gidin çocuğunuz için de kendin içinde en sağlıklı olanı bu malesef

Kadın sığınma evine giderim heralde. Okurken icim acıdı inanılmaz bi psikolojik şiddet..

Çocuğunuz için babadan nafaka talep edebiliyorsanız edin. Yoksa direk kadın sığınma evlerine kaçın. Asıl hasta kendisi

İnanılmaz gerçekten... Anneniz asla anne olmaması gerekirken olmuş bir kadın. Anneliği hak eden bunca insan olamazken böyle insanların anne olması çok üzücü.
Türkiye'de işler nasıl bilmiyorum ama yurt dışında otizmli çocuğu olan bir anne var bildiğim, rapor çıkardı ve çocuğu için her ay ödenek alıyor varsa ülkemizde böyle bir şey ve eğer yapmadıysanız yapın mutlaka.
Diğer arkadaşların dediği gibi kadın sığınma evinden ilk etapta destek alabilirsiniz. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama siz çalışırken kalabileceği bir bakım evi okul kreş vs araştırabilirsiniz çevrede. Otizmli çocuklar dengenin rutinin olduğu ortamlara büyümeli, her çocuk için elzem ama otizm için daha da elzem bu yüzden annenizden bir an önce kaçıp kurtulun yavrunuz da daha dengeli aklıselim bir ortamda büyüsün.

Lütfen kötü yorum yapmayın evli cocugu olan bi erkek evli ve çocuklu sevgılısınden neden cocuk yapmak ister maddiyat değik durumum iyi değil
Konunuz çok kopuk geldi önceki konunuza baktım. Sadece konu açıp çıkıyorsunuz. Daha önceki konudaki kişi siz misiniz? Bu olaylar ortaya çıktı da o yüzden mi anneniz böyle davranıyor? Yada can sıkıntısından uydurup buraya yazıyorsunuz

1500 lirq nafaka verıyo
baglandı 1500 tl onu ıstıyo ama vermek zorunda kalıyorum

Siz sanırım bu dusunceyle konu acıyosunuz

Devletin evet ödeneği var belırlı bi aylık gelıre bakılıyo odeme yapılması için ama hala boşanmadıgım için baglanmıyonsuam

Sadece okuduğumu anlayabiliyorum. Evli vd çocuğu olan adamla sizde evli ve çocuğunuz varken çocuk yapma işi ne oldu? Önce yazdıklarınıza bakın sonra saldırın
Sizi. Sanırım yaranız var gocunuyorsunuz acıklama yaptım hatamdan döndüm dedim ama yaranız çok büyük anlamanızı engellıyo neyse iyi günler

Sizi. Sanırım yaranız var gocunuyorsunuz acıklama yaptım hatamdan döndüm dedim ama yaranız çok büyük anlamanızı engellıyo neyse iyi günler
Heee gocunuyorum. Evli çocuğu olan sevgilinizden evli ve çocuğunuz varken çocuk yapma işi ne oldu cevap versenize. Böyle bişey yapmadım diye gocunuyorum. Bu hatalarınız yüzünden insanlara saldırıyorsanız insanların tepkileri için şikayet etmeyeceksiniz. Burda bu şekilde davranıyorsanız annenize neler yaptığınızı da anlatın.

Tmm iyi günler

Annenizin bu davranışlarının altında size karşı bir öfkesi var gibi..
Yaptığı hiç bir şekilde doğru değil ama tüm bunların sebebi nedir?
Zira anneniz gerçekten çok merhametsiz ve kötü olsa ne size ne çocuğunuza maddi manevi hiç bir şekilde yardım etmezdi.
Ama sanki sizin yaptığınız bir şeye çok öfkeli ve hatta çocuğunuzu da bundan korumaya çalışıyor gibi geldi bana.
Sanki konunuzda eksik şeyler var..

Ne yapabileceğiniz kısmına gelince çocuğunuzu alarak sığınma evine yerleşebilirsiniz.

Ve ya da annenizle daha iyi geçinmeye gayret göstererek bir işe girip birikim yapabilir ve sonra kendi düzeninizi kurabilirsiniz.