Siz olsanız ne yaparsınız

Kim öfke bile olsa bu sekılde konusmaları kim hakeder bu sekılde hakaret psıkolojık siddet merhamatının önüne gecer al basına cal merhametini denir

Kim öfke bile olsa bu sekılde konusmaları kim hakeder bu sekılde hakaret psıkolojık siddet merhamatının önüne gecer al basına cal merhametini denir
Yine de eksik bir şeyler var konunuzda diye düşünüyordum ki yorumları okudum.
Muhtemelen yaptığınız hata sizi ve ailenizi herkese rezil etti annenizin öfkesi de bundan..
Yaptığınız hatadan pişmansanız buna göre davranışlar sergileyin muhtemelen annenizde yumuşayacaktır.

Devletin özel eğitim merkezleri var otizm vs. Gibi durumlarda oraya gidip bir konuşabilirsiniz.

Lütfen kötü yorum yapmayın evli cocugu olan bi erkek evli ve çocuklu sevgılısınden neden cocuk yapmak ister maddiyat değik durumum iyi değil
Bu bir örnek olabilir mi?

Anneniz maddi olarak ne kadar destek olsada bu hastalık sürecinde sizin durumunuzu kötüye götürmekten başka bir şey yaptığı yok. Bir iş sahibiyseniz iş bulup birikim yapın bir an önce o evden kaçmaya bakın

Ne okudum ben

Konu eksik.
Anladığım kadarıyla Evli ve çocuklu iken, evli ve çocuklu adamla ilişki yaşayıp üzerine çocuk doğurma gibi bir durumdasın. annen de bütün belanın kötülüğün anası bu diyerek senin cinsel organını günah keçisi belirleyip ağzına dolamış, arada da karakterinin bu olduğunu kabullenmek istemeyip hasta/deli olduğun düşüncesiyle kendini avutuyor.
Başa çıkma yöntemi çok agresif ve ilkel, o ayrı tabi.

Bi tanesine bakmış da 2.çocuk kusur kalmış. Hele kendi de evliyken evli olan başka heriften..
O kişiden ayrıldım ki ailem o kişiyi bilmiyodu zaten bu yüzden deme ihtimali yok ben senelerdir bunları yasıyorum ısıtıyorum ki o kişi hayatıma 5 ay önve girmişti