- 30 Mayıs 2022
- 22
- -3
- 1
- Konu Sahibi esmerim1010
-
Kim öfke bile olsa bu sekılde konusmaları kim hakeder bu sekılde hakaret psıkolojık siddet merhamatının önüne gecer al basına cal merhametini denirAnnenizin bu davranışlarının altında size karşı bir öfkesi var gibi..
Yaptığı hiç bir şekilde doğru değil ama tüm bunların sebebi nedir?
Zira anneniz gerçekten çok merhametsiz ve kötü olsa ne size ne çocuğunuza maddi manevi hiç bir şekilde yardım etmezdi.
Ama sanki sizin yaptığınız bir şeye çok öfkeli ve hatta çocuğunuzu da bundan korumaya çalışıyor gibi geldi bana.
Sanki konunuzda eksik şeyler var..
Ne yapabileceğiniz kısmına gelince çocuğunuzu alarak sığınma evine yerleşebilirsiniz.
Ve ya da annenizle daha iyi geçinmeye gayret göstererek bir işe girip birikim yapabilir ve sonra kendi düzeninizi kurabilirsiniz.
Güzellik uzmanıyım ama oğlumu bırakıcak yerim yok annem aşırı yaramaz tek bakamam hasta oluyo sık sık dıyoBu ortamda iyilesemezsiniz. Anneniz de size siddet uyguluyor. Mesleginiz var mi? Cocugunuz kac yasinda?
Yine de eksik bir şeyler var konunuzda diye düşünüyordum ki yorumları okudum.Kim öfke bile olsa bu sekılde konusmaları kim hakeder bu sekılde hakaret psıkolojık siddet merhamatının önüne gecer al basına cal merhametini denir
Güzellik uzmanıyım ama oğlumu bırakıcak yerim yok annem aşırı yaramaz tek bakamam hasta oluyo sık sık dıyo
Yine de eksik bir şeyler var konunuzda diye düşünüyordum ki yorumları okudum.
Muhtemelen yaptığınız hata sizi ve ailenizi herkese rezil etti annenizin öfkesi de bundan..
Yaptığınız hatadan pişmansanız buna göre davranışlar sergileyin muhtemelen annenizde yumuşayacaktır.ailem bilmıyo yalnız bu durumu
Var tabiki ama davranıs bozukluğu cok fazla almama durumu var devletin verdıgı 4 saat malesefTürkiyede ki sistemi pek bilmedigim icin soruyorum. Kres gibi imkan var mi oglunuz icin?
Evt zaten gidiyo ama devletin verdıgı ayda 8 saat hafta da 1 gün gidiyo oda 2 saat yeterlı olmuyoDevletin özel eğitim merkezleri var otizm vs. Gibi hastaliklarda oraya gidip bir konuşabilirsiniz.
Özel eğitim merkezleri sabahtan aksama kadar hizmet veren yerler degılDevletin özel eğitim merkezleri var otizm vs. Gibi durumlarda oraya gidip bir konuşabilirsiniz.
Özel eğitim merkezleri sabahtan aksama kadar hizmet veren yerler degıl yabancı ülkelerde ayda 40 saat devlet verıyomus ucretsiz bu tür cocuklara ama malesef bizim ülkemizde 8 saat oda hiçbi ıse yaramıyo ücretli 40 dk 350 tl
Muhtemelen yaptığınız hata sizi ve ailenizi herkese rezil etti annenizin öfkesi de bundan..
Yaptığınız hatadan pişmansanız buna göre davranışlar sergileyin muhtemelen annenizde yumuşayacaktır.
Yaptığınız hatadan pişmansanız buna göre davranışlar sergileyin muhtemelen annenizde yumuşayacaktır.
Bu bir örnek olabilir mi?Lütfen kötü yorum yapmayın evli cocugu olan bi erkek evli ve çocuklu sevgılısınden neden cocuk yapmak ister maddiyat değik durumum iyi değil
Ne okudum benHeee gocunuyorum. Evli çocuğu olan sevgilinizden evli ve çocuğunuz varken çocuk yapma işi ne oldu cevap versenize. Böyle bişey yapmadım diye gocunuyorum. Bu hatalarınız yüzünden insanlara saldırıyorsanız insanların tepkileri için şikayet etmeyeceksiniz. Burda bu şekilde davranıyorsanız annenize neler yaptığınızı da anlatın.
Bi tanesine bakmış da 2.çocuk kusur kalmış. Hele kendi de evliyken evli olan başka heriften..Bu bir örnek olabilir mi?
Bi tanesine bakmış da 2.çocuk kusur kalmış. Hele kendi de evliyken evli olan başka heriften..
Konu eksik.
Anladığım kadarıyla Evli ve çocuklu iken, evli ve çocuklu adamla ilişki yaşayıp üzerine çocuk doğurma gibi bir durumdasın. annen de bütün belanın kötülüğün anası bu diyerek senin cinsel organını günah keçisi belirleyip ağzına dolamış, arada da karakterinin bu olduğunu kabullenmek istemeyip hasta/deli olduğun düşüncesiyle kendini avutuyor.
Başa çıkma yöntemi çok agresif ve ilkel, o ayrı tabi.
O kişiden ayrıldım ki ailem o kişiyi bilmiyodu zaten bu yüzden deme ihtimali yok ben senelerdir bunları yasıyorum ısıtıyorum ki o kişi hayatıma 5 ay önve girmiştiKonu eksik.
Anladığım kadarıyla Evli ve çocuklu iken, evli ve çocuklu adamla ilişki yaşayıp üzerine çocuk doğurma gibi bir durumdasın. annen de bütün belanın kötülüğün anası bu diyerek senin cinsel organını günah keçisi belirleyip ağzına dolamış, arada da karakterinin bu olduğunu kabullenmek istemeyip hasta/deli olduğun düşüncesiyle kendini avutuyor.
Başa çıkma yöntemi çok agresif ve ilkel, o ayrı tabi.
Yaptığım hatayı okudunuz ama hatamdan döndüm şükürNe okudum ben
Anneniz maddi olarak ne kadar destek olsada bu hastalık sürecinde sizin durumunuzu kötüye götürmekten başka bir şey yaptığı yok. Bir iş sahibiyseniz iş bulup birikim yapın bir an önce o evden kaçmaya
Anneniz maddi olarak ne kadar destek olsada bu hastalık sürecinde sizin durumunuzu kötüye götürmekten başka bir şey yaptığı yok. Bir iş sahibiyseniz iş bulup birikim yapın bir an önce o evden kaçmaya bakın
Anneniz maddi olarak ne kadar destek olsada bu hastalık sürecinde sizin durumunuzu kötüye götürmekten başka bir şey yaptığı yok. Bir iş sahibiyseniz iş bulup birikim yapın bir an önce o evden kaçmaya bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?