siz olsanız ne yaparsınız..

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
arkadaşlar eylülün sonunda düğünümüz var ve karşı aile hiçbir şekilde muhatap olmadı bişey lazımmı demedi herşeyi nişanlım ve annem yaptılar çok gücüme gidiyor arayıp sormadılar ve sormuyorlar ben bu insanları istemiyorum nişanlımada dedim bizim canımız çıktı maddi manevi hiç destek olmadıkları gibi gitmiş babası karısına takılar yapmış bize buzdolabı alıcaktı borcu vardı almadı alamam dedi yüzüme anlıcağınız iğneleri yok yani birde afra tafralarda sanki yetimle evleniyorum bilmiyorum işim ya çok zor yada çok kolay..karar veremiyorum ne düşünceğimi bilmiyorum

ne yapabilirsin yapacak bişeyin yok, bu şekilde evleneceksin, yeni kurulan bu aileye dair söz söyleme haklarıda olmayacak o zaman, madem maddi manevi destekleri yok, misafir gibi gelir giderler işte, bardağın dolu tarafından bakarsan işin kolay, bardağın boş tarafına bakarsan işin zor, senin görüşüne bağlı

yapcak birsey yok.. sevdiğinin ailesini atamazsın ki! ama bu gunlerini hiç unutmadan devam edersin güzel günlerine :)))
nişanlına da soyle konussun ailesiyle tavrınızı söylesin,,benceeee yani

konuştum tabiki ama içini bilemem mi gün gelir unutur annem der belki ama ben nasıl atıcam bu vurdumduymazlığı istenmezliği bilmiyorum.
herşeyi annem düşünüyor buda bana epey acı verdi karşı taraf varken biz iki taraf olduk resmen..annemi uazk tutarız dedi ama sizinde buna benzer durumlarınız oldu mu?

Usuleten de olsa evet sormaları gerekiyordu ama öyle ya da böyle nişanlının ailesi bahsettiğin kişiler ,dış kapının mandalı değil ne demek o insanları istemiyorum :/ Eğer şimdiden böyle laflar edersen ,ilerde çok sorun yaşarsın .

nısanlın ılerde bu olanları unutup yınede onlar benım aılem gorusmenı ıstıyorum dıyebılır

valla bende hemen hemen aynılarını yaşadım ama benim için sorun olmadı hiç...
görüşmüyorum aramıyorum onlarda aramıyo gelmiyolar bende gitmiyorum...
tabi bizim konumuz maddiyat değildi....
ama boşveeeeeeeerrr yapıncada çeneleri durmaz...

inanın bildiğiniz gibi değil ayıpları burda çok fazla açmak istemiyorum beni resmen eşşek yerine koydular arkadmdan çok şeyler çevirdiler en son darbede hiç mi düğün üstü aramazsınız be o kadar iyiliğimizi gördüler bu insanlar o tip insanlar değil yani

hemen hemen her genc kizin basina gelen seyler takma hersey olacagina varir..

yetim dediğinin Evlendikten sonra oğulları kıymete biner. Anası babası da ayrı kıymetlenir eşinin gözünde. Bu nedense istisnalar hariç genelde böyle olmuştur. Hadi desek ki maddi durumu yok yapamıyor tamam ama kendi eşine altın yapıyor size de hediye edeceği 2000-3000 tl değerinde buzdolabını almıyor. En üst rakamı söyledim bir de. Ayrıca senin annen de karışmıyor olsa yine tamam onlar da karışmasın yardım etmemesi normal diyeceğim ikiniz üstesinden gelmek zorundasınız öyle de değil. Bence annesini babasını karalamadan kendince sessizce uzak dur onlardan. Gerek de yok fazla samimiyete zaten. Ama ileride haklı da olsan laf söylesen ailesi kıymetleneceği için kötü olan sen olursun yine.

Ne kadar isteseniz de uzak tutamazsınız..Nişanlının anası-babası sonuçta..Sanıyor musun ki senin için silip atar..
Şimdilik olay çıkmasın, iş uzamasın diye öyle konuşuyordur bana sorarsan..
Zamanla herşey yoluna girer nasıl olsa diye düşünüyordur..

Bana sorarsan "nasıl olsa uzak duracağız" diye düşünüp gelecekle ilgili plan kurma..
Bu insanlar daima hayatınızda olacaklardır..
Kendini bu fikre alıştır ki sonra daha fazla üzüntü çekip, sorun yaşamayın..

Bu iş ,sorun nişanlın da biter.. O konuscak ailesiye,o sebepleriini sorcak.. Gerisi boşş

sordu bir ablası daha var onu evlendirdiler ne şanlarla ..niye bana bişey yapmadığınız gibi manevi destek olmuyorsunuz hadi onuda geçtim düğün üstü bari bana olan borcunuzu verseydiniz dediğinde hiç oralı olmuyorlarmış.

benim eşim aldı nikah yüzüklerimizi eşimin ailesi gelinliği bile onlar almadı, eşinle konuşmayı denemelisin, ama yapacak fazla birşey yok

bak canım balık bastan kokmus ... suan senın cok ıı dusunmen lazım

Haklısın arayıp ,kızım birşeye ihtiyacınız var mı diye sormaları gerekirdi .

Şunun şurasında düğüne ne kadar kalmış ki Sen şimdi bunları kafana takıp ,üzme hiç kendini .

ya bu arada alakasız olcak cok afedersiniz de ben cıldırıcam ben konu açamıyorum ya beceremiyorum yada baska bişi nasıl konu açıcam ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…