arkadaşlar eylülün sonunda düğünümüz var ve karşı aile hiçbir şekilde muhatap olmadı bişey lazımmı demedi herşeyi nişanlım ve annem yaptılar çok gücüme gidiyor arayıp sormadılar ve sormuyorlar ben bu insanları istemiyorum nişanlımada dedim bizim canımız çıktı maddi manevi hiç destek olmadıkları gibi gitmiş babası karısına takılar yapmış bize buzdolabı alıcaktı borcu vardı almadı alamam dedi yüzüme anlıcağınız iğneleri yok yani birde afra tafralarda sanki yetimle evleniyorum bilmiyorum işim ya çok zor yada çok kolay..karar veremiyorum ne düşünceğimi bilmiyorum
Usuleten de olsa evet sormaları gerekiyorduama öyle ya da böyle nişanlının ailesi bahsettiğin kişiler ,dış kapının mandalı değil ne demek o insanları istemiyorum :/ Eğer şimdiden böyle laflar edersen ,ilerde çok sorun yaşarsın .
nısanlın ılerde bu olanları unutup yınede onlar benım aılem gorusmenı ıstıyorum dıyebılır
arkadaşlar eylülün sonunda düğünümüz var ve karşı aile hiçbir şekilde muhatap olmadı bişey lazımmı demedi herşeyi nişanlım ve annem yaptılar çok gücüme gidiyor arayıp sormadılar ve sormuyorlar ben bu insanları istemiyorum nişanlımada dedim bizim canımız çıktı maddi manevi hiç destek olmadıkları gibi gitmiş babası karısına takılar yapmış bize buzdolabı alıcaktı borcu vardı almadı alamam dedi yüzüme anlıcağınız iğneleri yok yani birde afra tafralarda sanki yetimle evleniyorum bilmiyorum işim ya çok zor yada çok kolay..karar veremiyorum ne düşünceğimi bilmiyorum
konuştum tabiki ama içini bilemem mi gün gelir unutur annem der belki ama ben nasıl atıcam bu vurdumduymazlığı istenmezliği bilmiyorum.
herşeyi annem düşünüyor buda bana epey acı verdi karşı taraf varken biz iki taraf olduk resmen..annemi uazk tutarız dedi ama sizinde buna benzer durumlarınız oldu mu?
tabiki diyebilir ama görüşmeme özgürlüğüm var
Bu iş ,sorun nişanlın da biter.. O konuscak ailesiye,o sebepleriini sorcak.. Gerisi boşş
inanın bildiğiniz gibi değil ayıpları burda çok fazla açmak istemiyorum beni resmen eşşek yerine koydular arkadmdan çok şeyler çevirdiler en son darbede hiç mi düğün üstü aramazsınız be o kadar iyiliğimizi gördüler bu insanlar o tip insanlar değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?