• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yaparsınız?

Diger akrabalarin yaninda olmasini birakin ya insanin kardesi gibi olurmu ben olsam iptal ederim.

Bence gitmeyin kardeşiniz sizi görmek ister her ne kadar kalabalık da olsa

Çok lüks bir otel. Kesinlikle gidin derim. O sıcak termal sularda yüzmek isterim şahsen. Hatta üzerine bir de masaj ohhh mis. Eşime diyordum kaç gündür gidelim diye kıskandım.

Ben ve abimin esi ayni anda hamileydik dogumlarimizin arasinda yalniz 5 gün ara vardi. Tam da o hafta ablamin is icin yurtdisina cikmasi gerekiyordu. Bizde birsey demedik, bir kac gün sonra görse ne olucak sanki. Ama sans iste onun gitmesine 1 hafta kala ikimizde birer gün arayla dogum yaptik ve ablam bebekleri görüp gitti.
Bence siz planinizi iptal etmeyin, bakmissiniz cikip gelmis bebis siz gitmeden:)
Hadi gelmedi diyelim 2 günden birsey olmaz. Benim ablam 7 gün göremicekti, catlardi o zamana kadar.

Ebe degilseniz gidin :KK70:
Benim kardesim de gelmedi dogumuma, zaten annem esim yanimdaydi gelmesinin bir anlami yoktu, hic de kirilmadim. Hatta annem gittikten sonra gelmesi isime yaradi :KK53:

Kardesinize dogumu siz yaptirmayacaksaniz ve yaninda bulunacak insan varsa mutlaka gidin tatile ;) bu arada yegeninize uzun omurler , kardesinize hayirli dogumlar dilerim

doğum sancısı ayılması bayılması doğurması derken benim kardeşimi sormak bile aklıma gelmezdi
zaten çocukları bırakıp hastanede bekleyecek değildiniz di mi? 2 gün sonra gidersiniz
yani ben kardeşiniz olsam alınmazdım ama kardeşiniz nasıl bi insan bilemiyorum

Back
X