cok yalniz hissediyorum biraz onunda etkisi varNiye ikisinden birini seçmek zorundasın ki. İkisine de yol vermen gerek. Gelecekte olanları tahmin etmek zor değil. İlla ki evlenmek zorundayım diye düşünme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok yalniz hissediyorum biraz onunda etkisi varNiye ikisinden birini seçmek zorundasın ki. İkisine de yol vermen gerek. Gelecekte olanları tahmin etmek zor değil. İlla ki evlenmek zorundayım diye düşünme![]()
işte soracağım o durumu ama sanmıyorum ilgilidir arar sorarEvli olabilir mi?
yalnızlık hissi çöktü biraz ondanİkisinden de koşarak kaçın lütfen..
Ne yazık ki ikisi ile de mutlu olamazsınız..
Bekar ve sade bir yaşam mutsuz bir evlilikten milyonlarca kat daha iyidir..
hayir bu mantıkta degilim ilk anda gördüğüm biride degil uzun zaman oldu goruseli ilgili alakalı sevgi olarak olduğu için zaten sorduk ama kafamda acabalar olduğu içinde kararsiz kaldimEvlenmek zorunda mısın. Doğru insan olduğunu düşünmeden lütfen evlenme. Nefes alması yeterli olmuyor malesef![]()
iste bilmiyorum soracagim ama deger verir kiymet verir. ilkindende şundan dolayı şüphe ediyorum ilgisiz biriydi borç isterdi sonra ise girdi faln yine borç yaptı sonra birdaha yapmam dedi birden evlenelim diye ısrarlar başladı önceden de evlenelim derdi ama şuan çok fazla ısrar ediyor ve 180 derece değişti o yüzden şüphe ediyorumAysel hanım ıssız bir adaya düşmüş gibi davranmayın, ikisini de salın gitsin.
Yaşca büyük olana duygularınız varmış. Peki bu adam neden "Evlilik için acele etmeyelim biraz tanıyalım" demek yerine "resmi nikah sonra olsun" diyor?? İkisi çook farklı şeyler. Birincisi son derece normal, ikincisi tehlikeli.
Evli mi acaba?
Öyle düşünmeyin mutsuz olmaktan yalnızlık iyidir. Biri kumar düşkünü biri nikahsız yaşayalım diyor ikisinden de hayır geleceğini düşünmüyorum şahsen. Hakkınızda hayırlısı olsuncok yalniz hissediyorum biraz onunda etkisi var
zaten o şekilde ağlarına düşürür canım yoksa nasıl tavlayacak gencecik kızları daha 24 yaşında gencecik kızsın 34 yaşında adam zaten birde resmi nikah istemiyo hadi oda küçük desek sevgili olarak devam edersiniz ama adamın baya yaşı var güzelim onun seninle nikah kıymak için can atması gerekiyor bu işte bir dalavere var yaşadığın yoğun duygudan göremiyor olabilirsin. eski konunda da 40 kez aradığın adam bu yaşı büyük olan adammış ve evli olma ihtimali benim kafamda netleşti adam karısının yanında nasıl açsın telefonukendisine soracağım bu durumu. yaşca büyük olan tatlı dilli ilgili davranınca büyüye kapildim
İkisinden de uzak durun.biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
aaaa konu sahibi evli miBirincisi kumarbaz ikincisi kart zampara. Sense 24 yaşında bir kadınsın gerçekten tek seçenekler bunlar değildir.![]()
teşekkür ederimÖyle düşünmeyin mutsuz olmaktan yalnızlık iyidir. Biri kumar düşkünü biri nikahsız yaşayalım diyor ikisinden de hayır geleceğini düşünmüyorum şahsen. Hakkınızda hayırlısı olsun
evli degilimaaaa konu sahibi evli mi![]()
sevgi gösterince tepki gösteremedim bağımlı kişilik özelliği gosteriyorum sankiEvlenelim ama resmi nikah kalsin nasil oluyor? evlenmek nikahla olur benim bildigim yoksa o iki sevgilinin ayni evde yaşaması olur.
Bana iki adayda sağlam pabuç gelmedi.
cok teşekkür ederim haklisiniz sorgulayacgim bu durumu yalnızlık hissinden evet bir şey görmez oldum hep altında iyidir sebebine sığınmak istedimzaten o şekilde ağlarına düşürür canım yoksa nasıl tavlayacak gencecik kızları daha 24 yaşında gencecik kızsın 34 yaşında adam zaten birde resmi nikah istemiyo hadi oda küçük desek sevgili olarak devam edersiniz ama adamın baya yaşı var güzelim onun seninle nikah kıymak için can atması gerekiyor bu işte bir dalavere var yaşadığın yoğun duygudan göremiyor olabilirsin. eski konunda da 40 kez aradığın adam bu yaşı büyük olan adammış ve evli olma ihtimali benim kafamda netleşti adam karısının yanında nasıl açsın telefonulütfen kendine bu kötülüğü yapma bnm yaşım da 26 seni kendime çok yakın buldum lütfen ikisindende uzak dur çiçeğim...
İlla birimi olmalı. İkisi ile de asla görüşme sil.. şaka gibi konular ya resmenbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor