• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaniz seciminiz ne olurdu?

e secme sende ikisinide muhtelen gozu sende degil ailenin oarasinda . ben hic kumar batagindan kurtulan gormedim .
otekide adam degil ne demek resmi nikah kiymatalim ?? seni buna mi layik goruyir .bide benden yasca buyuk ir erkek arkadasim olsaydi hesabi onun odemesini beklerdim adama bak hem genc kizla gezcek hemde alman usulu odetcek 😡
ikisindende koca olmaz
ben gurur yapıyorum hesap konusunda. o kumar oynayan tövbeler yeminler etti ama inanmıyorum. yaşca büyük olana ise hayranlığın sevgim cok fazla

aslında iste helâli harami da gözeten biri aslında hatta yaklaşmıyor bana o manada
İmam nikahı kıyar, karım oldun artık diye rahat rahat takılır, ç.kleri için eğip bükmeyecekleri değer yok.

s
aslında iste helâli harami da gözeten biri aslında hatta yaklaşmıyor bana o manada
sen mevzuyu anlamamissin dini nikahi ne diye istiyor zannediyorsun . seni dini nikahla yataga goturecek hevesi gecince 3 kere bosol diyecek ve resmi sorumlulugu olmayacak . resmi evlense senle bosamasi zor cunku . akillim isi kilifina uydurmaya calisiyor .dini bikah isteyen niye resmi nikah istemez ki ?
bu adamin evli olma ihtimalide cok yuksek .

Cevap veriyorum c şıkkı hiçbiri ikiside içime sinmiyorsa yalnız yalnız takılırım dertsiz başıma dert almaktansa sanki bana bulunmaz hint kumaşları al birini vur ötekine
evet yaşıt oldugumla evlenirsem cok mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum

biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Bu acele neden, iki olumsuzluktan birini seçmek için?

s
sen mevzuyu anlamamissin dini nikahi ne diye istiyor zannediyorsun . seni dini nikahla yataga goturecek hevesi gecince 3 kere bosol diyecek ve resmi sorumlulugu olmayacak . resmi evlense senle bosamasi zor cunku . akillim isi kilifina uydurmaya calisiyor .dini bikah isteyen niye resmi nikah istemez ki ?
bu adamin evli olma ihtimalide cok yuksek .
aslına bana kıymet veriyor ama bir yandanda cok mu duygusal düşünüyorum diyorum

yaşca büyük olana karşı sevgim güvenim var yani secimden ziyade duygularım yogun
Şimdi sorun olmaz ama ilerde yaş farkı sorun olacak. Evlilik bir çok şeyi monotonlastiriyor zaten , üstüne o yaş farkida eklenince zamanla beklentiler karsilanmamaya başlayacak. Ayrıca resmi nikah istemeyen adam ya evlidir , yada seninle kısa vaade de zaman geçirmek istiyordur amaç bellidir.

biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Ikisiyle de evlenmeyi tercih etmeyin. Dünyada 3.7 milyar erkek yasiyor.

İkisini de isteme. Büyük olan da küçük olan kadar güven vermiyor bence. Yaşınız da genç. Evlilik için acele etmeyin.

Aysel aileden bahtsızmışsın, yalnız kalma korkunu anlıyorum ama çakallara da yem olma. Korkularının üstüne git.
maalesef oyle birazda bundan ve yaşca büyük olanda değer kıymet verince büyüsüne kapıldım ama bir yanım güvensizlik içinde ne yapacagimi sastim

Şimdi sorun olmaz ama ilerde yaş farkı sorun olacak. Evlilik bir çok şeyi monotonlastiriyor zaten , üstüne o yaş farkida eklenince zamanla beklentiler karsilanmamaya başlayacak. Ayrıca resmi nikah istemeyen adam ya evlidir , yada seninle kısa vaade de zaman geçirmek istiyordur amaç bellidir.
görüşmeye başlayalı baya uzun oldu aslında önleyen sıkılmıyorum iyi hissetiriyor bana kendimj

aslına bana kıymet veriyor ama bir yandanda cok mu duygusal düşünüyorum diyorum
aysel sana deger verse neden resmi nikah kiymak istemesin ?!? seni baskalarinin gozunde metres durumuna dusurecek yani kocam diyeceksin ama resmi olarak kican olmayacak ne alaka . deger veren adam seni bu duruma cekmez ...

maalesef oyle birazda bundan ve yaşca büyük olanda değer kıymet verince büyüsüne kapıldım ama bir yanım güvensizlik içinde ne yapacagimi sastim
Verdiği kıymet, keseceği koyunu elleriyle besleyen kasabı andırıyor.

Back
X