Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gurur yapıyorum hesap konusunda. o kumar oynayan tövbeler yeminler etti ama inanmıyorum. yaşca büyük olana ise hayranlığın sevgim cok fazlae secme sende ikisinide muhtelen gozu sende degil ailenin oarasinda . ben hic kumar batagindan kurtulan gormedim .
otekide adam degil ne demek resmi nikah kiymatalim ?? seni buna mi layik goruyir .bide benden yasca buyuk ir erkek arkadasim olsaydi hesabi onun odemesini beklerdim adama bak hem genc kizla gezcek hemde alman usulu odetcek
ikisindende koca olmaz
İmam nikahı kıyar, karım oldun artık diye rahat rahat takılır, ç.kleri için eğip bükmeyecekleri değer yok.aslında iste helâli harami da gözeten biri aslında hatta yaklaşmıyor bana o manada
sen mevzuyu anlamamissin dini nikahi ne diye istiyor zannediyorsun . seni dini nikahla yataga goturecek hevesi gecince 3 kere bosol diyecek ve resmi sorumlulugu olmayacak . resmi evlense senle bosamasi zor cunku . akillim isi kilifina uydurmaya calisiyor .dini bikah isteyen niye resmi nikah istemez ki ?aslında iste helâli harami da gözeten biri aslında hatta yaklaşmıyor bana o manada
evet aslında ikiside sık olarak baktığımda saçma geliyor ama yaşca büyük olanla kaliteli zaman geçiriyorum seviyor muyum evet seviyorumKalbinin sesini dinle . İkisinde de mutsuz olucaksin diyor
evet yaşıt oldugumla evlenirsem cok mutsuz olacakmışım gibi hissediyorumCevap veriyorum c şıkkı hiçbiri ikiside içime sinmiyorsa yalnız yalnız takılırım dertsiz başıma dert almaktansa sanki bana bulunmaz hint kumaşları al birini vur ötekine
E tamam varsa da birbirinizi tanıyın konuşun görüşün. Ne bu hemen evlilik telaşı?iste yaşca büyük olana karşı duygularım var hatta yoğun
Bu acele neden, iki olumsuzluktan birini seçmek için?biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
aslına bana kıymet veriyor ama bir yandanda cok mu duygusal düşünüyorum diyorums
sen mevzuyu anlamamissin dini nikahi ne diye istiyor zannediyorsun . seni dini nikahla yataga goturecek hevesi gecince 3 kere bosol diyecek ve resmi sorumlulugu olmayacak . resmi evlense senle bosamasi zor cunku . akillim isi kilifina uydurmaya calisiyor .dini bikah isteyen niye resmi nikah istemez ki ?
bu adamin evli olma ihtimalide cok yuksek .
Şimdi sorun olmaz ama ilerde yaş farkı sorun olacak. Evlilik bir çok şeyi monotonlastiriyor zaten , üstüne o yaş farkida eklenince zamanla beklentiler karsilanmamaya başlayacak. Ayrıca resmi nikah istemeyen adam ya evlidir , yada seninle kısa vaade de zaman geçirmek istiyordur amaç bellidir.yaşca büyük olana karşı sevgim güvenim var yani secimden ziyade duygularım yogun
baya zaman oldu o yuzden yeni bir durum degilE tamam varsa da birbirinizi tanıyın konuşun görüşün. Ne bu hemen evlilik telaşı?
Ikisiyle de evlenmeyi tercih etmeyin. Dünyada 3.7 milyar erkek yasiyor.biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Anlamıyorum. Sevgilin mi? Değil? Birine duyguların varsa onun da sana varsa yaşıt olan nerden çıkıyo?baya zaman oldu o yuzden yeni bir durum degil
maalesef oyle birazda bundan ve yaşca büyük olanda değer kıymet verince büyüsüne kapıldım ama bir yanım güvensizlik içinde ne yapacagimi sastimAysel aileden bahtsızmışsın, yalnız kalma korkunu anlıyorum ama çakallara da yem olma. Korkularının üstüne git.
görüşmeye başlayalı baya uzun oldu aslında önleyen sıkılmıyorum iyi hissetiriyor bana kendimjŞimdi sorun olmaz ama ilerde yaş farkı sorun olacak. Evlilik bir çok şeyi monotonlastiriyor zaten , üstüne o yaş farkida eklenince zamanla beklentiler karsilanmamaya başlayacak. Ayrıca resmi nikah istemeyen adam ya evlidir , yada seninle kısa vaade de zaman geçirmek istiyordur amaç bellidir.
aysel sana deger verse neden resmi nikah kiymak istemesin ?!? seni baskalarinin gozunde metres durumuna dusurecek yani kocam diyeceksin ama resmi olarak kican olmayacak ne alaka . deger veren adam seni bu duruma cekmez ...aslına bana kıymet veriyor ama bir yandanda cok mu duygusal düşünüyorum diyorum
Verdiği kıymet, keseceği koyunu elleriyle besleyen kasabı andırıyor.maalesef oyle birazda bundan ve yaşca büyük olanda değer kıymet verince büyüsüne kapıldım ama bir yanım güvensizlik içinde ne yapacagimi sastim