cok doğru enayi yerine koyuyorum kendimiyani bunu soylemek istemiyorum ama yoldan gecen bir adama da her gun yemek ısmarlayın bir seyler ısmarlayın ödeyin o da size değer verir iyi hissettirir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok doğru enayi yerine koyuyorum kendimiyani bunu soylemek istemiyorum ama yoldan gecen bir adama da her gun yemek ısmarlayın bir seyler ısmarlayın ödeyin o da size değer verir iyi hissettirir.
ben bu halimden nasil dönerim keske bende biraz kurnaz olabilsemevlendikten sonra ne yasarsınız bilmiyorum orası sizin tasarrufunuzda ama lütfen resmi nikah olmadan kimse ile aynı catı altına girmeyin. duygusal olarak suistimal edilmeye cok müsait gördüm sizi. lütfen kendinizi harcatmayın bu adamlara
siz bu kadar kendinizden ödün verirseniz iyi niyetli olursanız size değer veriyormus gibi yapan iyi hissetttiren erkek cok bulursunuz. mesele siz bir adım atmadan size on adım atan biri ile olmak. yasınız da genc, anladıgım kadarıyla evlenme dusuncesi icindesiniz belki aile baskısı var cevre baskısı var olabilir, ama resmi nikah olmadan evli sayılmıyorsunuz devletin önünde, bir yuzuk takarak bir dua okuyarak evlenilmiyor, yarın obur gun ameliyat oldugunuzda ya da tıbbi bir durum oldugunda veya acil onemli herhangi bir durumda esi olmadıgınız icin bir değeriniz bir sıfatınız bir onceliginiz olmuyor kanun önunde.cok haklisiniz
Irkçılık yapmayınBöyle arızalı tipleri nerede buluyosunuz çingene Mahallesi'nde mi takiliyorsunuz
cok doğru tamamen duygusal düşünüyorum ama hayatin gerçekleri bu. soyle dusundum de hemen hemen yemeğe çıktığımızda ben öderim kendinin durumu benden cok daha iyi olmasına rağmen parasını yiyorum hissiyatı olmasin diye. bu mühim değil özel günleri ben hatırlarım kendiside bazen hatırlar sanirim cok saf düşünüyorumsiz bu kadar kendinizden ödün verirseniz iyi niyetli olursanız size değer veriyormus gibi yapan iyi hissetttiren erkek cok bulursunuz. mesele siz bir adım atmadan size on adım atan biri ile olmak. yasınız da genc, anladıgım kadarıyla evlenme dusuncesi icindesiniz belki aile baskısı var cevre baskısı var olabilir, ama resmi nikah olmadan evli sayılmıyorsunuz devletin önünde, bir yuzuk takarak bir dua okuyarak evlenilmiyor, yarın obur gun ameliyat oldugunuzda ya da tıbbi bir durum oldugunda veya acil onemli herhangi bir durumda esi olmadıgınız icin bir değeriniz bir sıfatınız bir onceliginiz olmuyor kanun önunde.
Evet benim kedim gerçek. Yattaraya benzeten hiç olmamıştı.Siz ne içtiniz. :)Alakasız olacak ama profil fotoğrafınız ibrahim yattarayı anımsattı. Dibi gelmis saç diye düsündüm megersem kediymis gercek mi?
estagfurullah enayi diil de iyi niyetlisiniz bence. azıcık sevgi gorunce kendimizi inandırmaya ikna etmeye dunden razıyız cogumuz, ama internet cagında yasıyoruz tvler haberler her yer bu tur haberlerle dolu.. kendinizi magdur etmeyin, sevgi bir sure sonra bitiyor geciyor ama yaptıgınız yanlıslıgın cezasını pismanlıgını omur boyu yasarsınız allah korusuncok doğru enayi yerine koyuyorum kendimi
baya uzun oldu aslında goruseli ben çok fazla iyi yönünü görmeye çalışıyorum bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum o yüzden buraya sormak istedimestagfurullah enayi diil de iyi niyetlisiniz bence. azıcık sevgi gorunce kendimizi inandırmaya ikna etmeye dunden razıyız cogumuz, ama internet cagında yasıyoruz tvler haberler her yer bu tur haberlerle dolu.. kendinizi magdur etmeyin, sevgi bir sure sonra bitiyor geciyor ama yaptıgınız yanlıslıgın cezasını pismanlıgını omur boyu yasarsınız allah korusun
ne harika adaylarrrrrrbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
İlla birine parayı kaptıracak, belli ki yemeyi bilmiyor, bize versin biz yiriz.ne harika adaylarrrrrr![]()
Her sey profilinizi büyütünceye kadardı… genelde alkol alırım ama alkolik biri olarak etki etmez pek.Evet benim kedim gerçek. Yattaraya benzeten hiç olmamıştı.Siz ne içtiniz. :)
bence bırakın bıraz da o odesin, bakalım tepkisi ne oluyor. yalnız koskoca adam nasıl size odetmeye razı geliyor nasıl yuzu kızarmıyor hayret ettim. inanılmazcok doğru tamamen duygusal düşünüyorum ama hayatin gerçekleri bu. soyle dusundum de hemen hemen yemeğe çıktığımızda ben öderim kendinin durumu benden cok daha iyi olmasına rağmen parasını yiyorum hissiyatı olmasin diye. bu mühim değil özel günleri ben hatırlarım kendiside bazen hatırlar sanirim cok saf düşünüyorum
benim kızı okutsa yeter.en azından yaşlanınca bakma ihtimali var konu sahibine.ama bu adamlar parayı alınca vınnnnİlla birine parayı kaptıracak, belli ki yemeyi bilmiyor, bize versin biz yiriz.![]()
İlla birine parayı kaptıracak, belli ki yemeyi bilmiyor, bize versin biz yiriz.![]()
yaşca büyük olanla uzun zamandır görüşüyorumYangından mal falan kaçırmıyorsam,evlenmem acil gerekmiyorsa ikisini de seçmezdim.
Öyle bir yazmışsınız ki sanki memlekette bu ikisinden başka adam kalmamış sizde illaki biriyle evlenmek zorundasınız da seçim yapacaksınız.
Bırakın ikisini de zira al birini vur ötekine.
başka il dışı gezilerimiz oldu yol parasina bile ortak olmuştum aklima geldibence bırakın bıraz da o odesin, bakalım tepkisi ne oluyor. yalnız koskoca adam nasıl size odetmeye razı geliyor nasıl yuzu kızarmıyor hayret ettim. inanılmaz
maalesef o kadar varlıklı degilim keske olsam elimden geleni yapmaya çalışırdım yaşca büyük olan benden çok dah iyi durumu çok şükür halime ama öyle zengin degilimbenim kızı okutsa yeter.en azından yaşlanınca bakma ihtimali var konu sahibine.ama bu adamlar parayı alınca vınnnn![]()
![]()
sizler böyle yaptıkça erkekler iyice şımardı havalandı.erkekliğin bir ağırlığı bir şanı vardı.kadından para istemekten ar edilirdi.noldu bunlara?başka il dışı gezilerimiz oldu yol parasina bile ortak olmuştum aklima geldi