• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaniz seciminiz ne olurdu?

Screenshot_20211108-221010_Samsung Internet.webp

biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Evlenme kuzenim böyleydi hala borç ödüyorlar eşinin her şeyini sattı
Üzgünüm

biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Yok artık 🙄 bir de soruyorsunuz yaaaa , evlenin mi diyelim bu saçma adamla nasıl bir yokluk bu ...

genç olan surekli borç isterdi yaşca büyük olan oyle durum olmadi ama ondada ısmarlayan benim
Aysel ben zaten ne zamandır kocayı boşayıp erkek olmayı düşünüyordum, gel ben alayım seni ya🤣😂 valla böyle safını bi yerde bulamam.

Aysel konusu olmus yine.
Ak başında olan kimse bu iki kişiyle ilgili bir soru işareti taşımaz aklında.
İkinci kişinin de evli olma ihtimali yüksek.
Uğraşıyor didiniyor son sürat, yaşlı olan harika adam kaçırma dememiz için. Bu azme gözlerim yaşardı. 😢

Z hiçbiri illaki birini seçmek zorunda mısınız ?

Uğraşıyor didiniyor son sürat, yaşlı olan harika adam kaçırma dememiz için. Bu azme gözlerim yaşardı. 😢
Daha birkaç gün önce uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle ilgili bir konu açmıştı üstelik.
Bunlarla da ayrica görüşüyor demek 😄
Hepsinin hayal ürünü olma ihtimali daha yüksek.

Daha birkaç gün önce uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle ilgili bir konu açmıştı üstelik.
Bunlarla da ayrica görüşüyor demek 😄
Hepsinin hayal ürünü olma ihtimali de yüksek.
Bence hemmen evlenmek istiyor. Artık kim alırsa.

Back
X