- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
ankaraya gelip batmanı özleyeni ilk duydumBatmanda yaşadım 4 sene, sevmediğim çok şey oldu ama sevdiğim de bir o kadar şey vardı, dönerken ağladım hala da arıyorum açıkçası, beklediğim gibi bulmadım ankarayı
ankaraya gelip batmanı özleyeni ilk duydum
rahattır ki ankara kimse kimseye karışmaz(semte göre değişir tabi)
ya of iş hayatını sormaKarışılması manasında demedim aslında, ki bazen umursanmak istiyo insan, bak ameliyat oldum bir geçmiş olsun demedi iş arkadaşlarım, kişisel algıladım başta ama şimdi görüyorum ki kimse kimsenin umrunda değil, bana angarya gelen o 4 senede sıcaklığa alışmışım böylesi hoşuma gitmedi, selam veren yok göz teması yok tebessüm yok, ekonomik nedenleri saymadim bile daha,küçük şehirlerde hayat daha kolay
ya of iş hayatını sorma
tuhaflar o konuda haklısın
birisine selam vercem geçen baktım yüzüne kafasını çevirdialınmam yani biliyorum böyleler
doğru ama az da olsa buluyorsun düzgün insan zamanla merak etmeİş yeri vaktin çoğu orda geçtiği için örnekti, apartmanlar nasıl merhaba günaydın iyi akşamlar diyen var mı mesela, evde yalnız ölen kokana kadar bulunmaz
Merhaba arkadaşlar, günlerdir içim içimi yiyor.şimdi daha önce de konu açmıştım bu konuda.ama şimdi sonuçlar daha net..şuan memleketimde yaşıyorum..işim, Çocuğumun okulu, evim, iş arkadaşlarım,yanıbaşımda ailem.herşey çok güzelken..sırf kariyer için şehir değiştircem..daha önce bir türlü ısınamadıgım, adını duyunca bile iyi şeyler hissedemediğim bi şehre.sebep önemli değil. Biliçaltımda vardır belki bişeyler.. Uzak-yakın sorun değil. Bu kariyer evet yıllarca zor şartlarda çalışıp sonunda hak ettiğim bir kariyer.maddi acıdan kazancımın 2 katından fazla. İmkanları daha elverişli. Başka şehirler de olabilirdi. Ama ilk bu çıktı ve değerlendirdik..yakın zamanda tasınacagız zaten. esim arladaşlarım benim adıma umutlu.. Ama siz böyle oldunuz mu hiç..daha önce sevemediğiniz bir şehri sevebildiniz mi? Neler yapabilirim ısınabilmek için..
Kuzenimin eside memurdu epey bir sure batmanda kaldi sonra batiya tayinleri cikti anlat anlat bitiremiyor batmani anilarinda cok guzel yerinin oldugunu soyluyor.Karışılması manasında demedim aslında, ki bazen umursanmak istiyo insan, bak ameliyat oldum bir geçmiş olsun demedi iş arkadaşlarım, kişisel algıladım başta ama şimdi görüyorum ki kimse kimsenin umrunda değil, bana angarya gelen o 4 senede sıcaklığa alışmışım böylesi hoşuma gitmedi, selam veren yok göz teması yok tebessüm yok, ekonomik nedenleri saymadim bile daha,küçük şehirlerde hayat daha kolay
batmana gidesim geldi kızlarKuzenimin eside memurdu epey bir sure batmanda kaldi sonra batiya tayinleri cikti anlat anlat bitiremiyor batmani anilarinda cok guzel yerinin oldugunu soyluyor.
doğru ama az da olsa buluyorsun düzgün insan zamanla merak etme
Kuzenimin eside memurdu epey bir sure batmanda kaldi sonra batiya tayinleri cikti anlat anlat bitiremiyor batmani anilarinda cok guzel yerinin oldugunu soyluyor.
Karışılması manasında demedim aslında, ki bazen umursanmak istiyo insan, bak ameliyat oldum bir geçmiş olsun demedi iş arkadaşlarım, kişisel algıladım başta ama şimdi görüyorum ki kimse kimsenin umrunda değil, bana angarya gelen o 4 senede sıcaklığa alışmışım böylesi hoşuma gitmedi, selam veren yok göz teması yok tebessüm yok, ekonomik nedenleri saymadim bile daha,küçük şehirlerde hayat daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?