• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız tepkinizi nasıl koyardınız?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
iyi akşamlar hanımlar :16:
size birşey danışmak istiyorum.
GÖRÜNÜŞTE(hani iyi gün dostu derler ya) yakın olan bir arkadaşınızdan giderek soğuduğunuzda,bunu ona nasıl belli edersiniz?
ona değer vermedğinizi,önemsemediğinizi nasıl hissettirirsiniz,ya da muhattap olmak istemediğinizi?
ben şuan bu durumdayım.ne yazıkki bu kız üniden sınıf arkadaşım.
konuş demeyin,çünkü konuşulacak bir kız değil,her durumda kendisini aklamayı başaracak kadar sivri dilli ve bencil.
gerçekten varlığı beni çok rahatsız ediyor,görmek dahi istemiyorum.
aramızda bir olay geçmedi ama benim mizacım bi kız değil.(zaten burçlarımız bile çok zıt :47: )
öyle birşeyki 3 yıldır aynı sınıftayız ve bu saatten sonra mesafe koysam,resmi konuşsam,ya da yanına oturmasam çok abes kaçacak çünkü 3 kişilik bi grubuz.
daha önce mesafe koymayı denedim ama bu seferde çok iyi davranıp gene yanaşıyor(sanırım bende de biraz saflık varki her seferinde iyi niyetli olduğuna inanıp,tekrar samimi oluyorum.ki öyle değilmiş,farkediyorumki çıkar ilişkisi kuruyor herkesle).
dışardan görseniz,çok akıllı,zeki,ne yaptığını bilen biri gibidir ama öyle değil işte...gerçekten tanımaya yanaşınca öyle olmadığını farkettim.
ben sırf bu yüzden çoğu derse farklı sınıflarda giriyorum ama pazartesi sabahtan akşama kadar,cumada sabah bir derste görüyorum malesef.sizce bu zamanlarda ben nasıl davranmalıyım?
belki diyeceksiniz 2 günmüş,sabret...
ama inanın bu güne kadar hep saf gibi onu iyi zannedip,bencilliklerine göz yumdum.
ama artık,anlasın istiyorum!
lafla,sözle değil...tavırlarımla artık onu sevmediğimi anlasın istiyorum.aynı arkadaş ortamında sizce bunu nasıl becerebilirim?
ders konusunda da,sosyal yaşam konusunda da beni ve diğer arkadaşımı kullandığına eminim,zira hep bi rekabet içerisinde içten içten..
ve sınıfta bizden başka ona yakın gelecek kız yok,çoğu uçuk tipler(ki bizde öyleyiz.dostluğuna güveneceğim,anlaşacağım biri olsa bende onunla arkadaşlık etmezdim)
sizce ben ne yapmalıyım?

soğuk davranın yanına gitmeyin bi kaç kez çağırdığında gitmeseniz herhalde anlayacaktır onu istemediğinizi bide kişiliğinize ters biriyse neden onu idare edip durasınız ki? madem kendinizi üzdüğünüze değmeyecek biri aradığında açmayın çağırdığında gitmeyin tavrınızı koyun net bi şekilde sizin için çok kıymetli olmadığına göre ona tahammğl etmek zorunda değisliniz :36:

aynı sorunları yaşadım dersanede

ilk başta arkadaşları olmadığı için bize yanaştı (ben ve kızkardeşim)

biz baya samimi olduk daha ilk haftadan facede kardeş olarak bile ekleştik (tabi burda hata benim)

sonra bu aştı kendini ters konuşur küçümser acayip menfaatçi

ara vakitlerde başkasının yanında biter onlardan yüz bulamaz yine yanımıza gelir

ben hiç gelemem böyle şeylere

zaten kızkardeşim de aynı sınıfta benle yani arkadaşa ihtiyacım yok

ben bunla arama duvar ördüm yüzüne bile bakmadım hatta hepimiz aynı sıradayız ve bu ortada ama saati bile buna sormadım

kantine inerken hep kardeşimle indim dibimizde bitti yine ama yüzüne bile bakmadım

sonra hatasını anlamış olacak ki zira yanlız kaldı artık daha insani davranıyo be de yumuşadım ona...

bu tarz ortamlarda herkes kafana göre olmuyor maalesef bizim dınıfta da kızlar iyilerdir ama uçuk kaçıklar güya bu kızı manen kendime çok yakın bulmuştum

ben bu şekilde hallettim canım yani ona yokmuş gibi davranarak

işine gelirse,o da zaten düzeldi

bu tarz durumlarda bende olmuştum.okul ortamında gereksiz gerginlikler yaratır bazı insanlar hep zaten.sonra mezun olursun ve insan ilişkilerinde ilerledikçe ne boş bi sıkıntı olduğunu anlarsın.o insandan rahatsız oluyosan bitmiştir senin için o kimki senin kafanı bu kadar meşgul edicek.çok kolay bak önce kendi ilgi alanlarına kayıcaksın.yani onunlayken konuşmak yerine çıkar kitap oku seviyorsan okumayı.ona hesap verme sakın.agresif davranma haklıyken haksız olursun.aynı ortamdayken başka insanlarla daha fazla muhattap ol.sana mutlaka diycektir ne oluyo diye.o zaman işte çok önemli yok bişey deme.ona hayatında çok önemli hesap verilmesi gereken biri olmadığını anlatman lazım.yani aranızdaki iletişime göre senin bağımsız bi insan olduğunu istediğini yapabilceğini söyle ama yumuşakca.gidip bazen derste yalnız otur gelirse yanına sorarsa neden gelmedin diye yalnız kalmak istediğini söylersin.bi iki derken kopar senden.ama hepsinden önemlisi senin zihninde yer almaması.herkese hak ettiği ölçüde değer verilmelidir yoksa sen üzülürsün.kolay gelsin:42:

cnm senı ınan aacayıp ıyı anlıyorum su an :34:
aynı sey benım basıma da geldı cunku lıse yıllarında geldı ama
bı kız vardı bı de bız dusun hergun gorusuyoruz ıyıık hostuk ılk bı sene sonra bu ıyıce cozutmaya basladı bı tuhaflastı sadece kendı derdını anlatır oldu bende hep dıneyıcı oldum sıkayetcı degıldım baslada ark sonucta dınersın de anlatırsında derdın oldugunda ama sonra dah ada hep ben hep bencı oldu benı cok ıskanırdı kıskanırdı dedıgım baska arklarla gorusuce acayıp kıskanırdı paylasamazdı gelırdı kalırdı bızde falaln bı de haber vermeden ben geldım derdı kı ben hıc sevmem ole seylerı ılk sene de de gelırdı ama sık degıl e bende bayagı bı sogudum tabı abartınca sonra ben sole yaptım cnm
bız bu arkla gıysılerımız falan hep paylsırdık gel derdı gelırdım falan bayagı ıyıdık bı de dedıgın gıbı bende kıramazdım o cok kotu oluyo ıste ya :50:
nese ıste bu bı gun gomlegımııstedı veremıcem cnm dedım kusura bakma dedım
bı gun sıze gelım dedıd cnm musaıt degılız kusura bakma dedım
bı gun suraya gıdelım dedı gelşemıcem ders calısmama lazım falan dedım hep bole yaptım sonra fark etmıs olcakkı o da merve sen hıc bole yapmazdın dedı agladı falan fızman ( pek de yalancıdır sulu goz maymun aglaması derlerya ole cınsten ) bu arda bu kız cıdden basıma cok ıs actı ama su an uzatmıyorum kısa kısa yazıyrum cnm
ıste bu agladı falan ama kendıme dedım kızım yeter bu zamana kadar onun aglamalrına acıdıgın cıddı oldum bayagı bı knusurken acır gıbı olmadım bak x dedım bole bole e anladı kız artık mecbur bı sekılde anllatmak gerkeıyo acısıyla tatalısıyla ıyıbı arklıgımız oldu ama buraya kadar ne sen uzul ne ben ne olur uzuatmayalım dedım bu sekılde o ıste bı suru benımle ugratı falan sende bence kendınden bu sekılde sogutabılrsın cnm mesela unıde hadı bıyerlere gıdelım der gelelmem dersın
bı gun ıste senondan onragır derse onun oturdugu yere oturma yanına arkasına falan bıraz uzak bı yere otur san adıcektır nıye gelmıyosun dıye canım sıkkın cnm kusura bakma ya da burdan daha ıyıgoruyorum falan de ınan ıse yarıyo :52::52::52:
bıraz arkandan konusur ama bosveeeeeeeeeeer mılletın agzı torba degılkı buzesın :52::52:

ben hala yaşıyorum..üstelik eski ev arkadaşımla :(
çok kötü günlerimiz de geçti,başkası olsa yüzüne bile bakmayacağım olaylar da oldu ama kopamıyorum...çünkü çok seviyorum
ne bileyim kardeşim gibi,hep hatalar yapıyo..sanki ben olmasam daha bi batağa saplanacakmış gibi geliyo,bırakamıyorum...
ama ne muhabbet keyif veriyo bana artık ne varlığı..
en son dün konuştuk,sevgilisi ek kart çıkartmış buna,onu falan anlattı.Ben sevgiliyi geçtim babamı arayıp para istemeyi kendine yediremeyen bi insanım üstelik..
ne bileyim....
:-/

valla bu dünyaya bir kez geliyoruz huzursuz mu oldunuz kızım beni huzursuz ediyosun o kadar tamam benim için öncelikle huzurum dersin olur biter palana programam gerek yok içinden geleni yaparsan için kötüyse kötüyü yaparsın iyiyse iyi zaten kendiliğinden gelir seni bulur diye inanıyorum ben yanılmadım da şu ana kadar bu tespitimle ilgili

öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
benim ilk kez başıma geliyor böyle şey.gerek lise gerek dersane ortamında herkesle aram iyi olurdu,mesafe koyulması gerekene koyardım.
ama üni ortamı söz konusu olunca,denize düşen yılana sarılır misali oldum :19:

bi arkadaşım demiş kitap oku yanında diye,bu geçekten çok iyi fikir,hem ben kitap okumayı çok severim.
mesela ders 1.30da ya?
biz 1 gibi sınıfta oluyoruz.o yarım saatlik konuşması bile beni deli ediyor.
kitap okumak çok mantıklı gerçekten bu haftadan itibaren uygulayacağım bunu :34:

mesela yaşadığımız bi kaç anlık durumlardan bahsedeyim(dediğim gibi bizim büyük bi kavgamız hiç olmadı,hatta belki sorsanız şunu şunu yaptı diye somut bişeyde diyemem ama hal ve hareketleri gerçekten sinirime dokanıyor)
ben minyon tipli bi kızım,bana diyorki:''senin hamileliğini düşünemiyorum top gibi yuvarlanırsın(pis bi gülüş)''
erzuruma gelin gideceğim nasipse,aynen şöyle diyor''erzurumda dize kadar kar yağıyormuş,boyun kadar karda oynarsın artık kocanla(gene pis bir gülüş)''
sınıfa geç geleceği zaman msj ata''bana yer tut(ar mısın? yok) gecikeceğim''
yer tutarız,ders başlamıştır,öndeki dört kişilik yere 3 kişi dizilmişizdir birde ona ayırmışızdır.kendisine yakın taraf diye:''kaysana'' der ve 3 kişiyi hareketlendirir..
1. sınıftayken abimden hoşlanmıştı ama abim istememişti,şimdi abim sözlü,sözlüsüde bizim fakültede.sürekli kızı,abimi soruyor.geçmiş bitmiş,ne ağzına alıyorsun değil mi ama?!
ben sıkılıyorum bu mevzudan o sıkılmıyor.
arkadaşın elinde çikolata olur,göz hakkı diye dalga geçe geçe onu ister ve utanmadanda yer.

yani demek istediğim,etrafa karşı çok düşüncesiz,sadece kendini düşünen bi kız ve inanın o böyle rahat davrandıkça ben çıldırıyorum.

işine gelince dostluktan dem vurur...benim okulun diğer bölümlerinden çok arkadaşım var,bi ara onlarla sık sık görüşüğüm dönem,onları kıskandığını,dostluğumuzu özlediğini söyledi.
bunu diyen kişide burnunun dibindeki nikahıma gelmedi.
tüm lise,dersane arkadaşlarımsa farklı şehirde üni okumalarına rağmen geldiler.

3 ay sonra evleniyorum ve farabiyle atatürk üniversitesine gideceğim nasipse.
gitmeden bu kıza haddini bildirmek istiyorum,yaptığı bencillikleri bilsin ve bunun insanları rahatsız ettiğini bilsin istiyorum.
çok mu kötü oldum ne :47: :27: ama inanın ona karşı çok acımasızım,3 yılın birikintisi olmalı :37:

Son düzenleme:
İnsanların Rahatlıkları Sizi Huzursuz Ediyorsa,
Müsade Edin de, Sizin Rahatlığınızda Onları Huzursuz Etsin..

Son düzenleme:
öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
benim ilk kez başıma geliyor böyle şey.gerek lise gerek dersane ortamında herkesle aram iyi olurdu,mesafe koyulması gerekene koyardım.
ama üni ortamı söz konusu olunca,denize düşen yılana sarılır misali oldum :19:

bi arkadaşım demiş kitap oku yanında diye,bu geçekten çok iyi fikir,hem ben kitap okumayı çok severim.
mesela ders 1.30da ya?
biz 1 gibi sınıfta oluyoruz.o yarım saatlik konuşması bile beni deli ediyor.
kitap okumak çok mantıklı gerçekten bu haftadan itibaren uygulayacağım bunu :34:

mesela yaşadığımız bi kaç anlık durumlardan bahsedeyim(dediğim gibi bizim büyük bi kavgamız hiç olmadı,hatta belki sorsanız şunu şunu yaptı diye somut bişeyde diyemem ama hal ve hareketleri gerçekten sinirime dokanıyor)
ben minyon tipli bi kızım,bana diyorki:''senin hamileliğini düşünemiyorum top gibi yuvarlanırsın(pis bi gülüş)''
erzuruma gelin gideceğim nasipse,aynen şöyle diyor''erzurumda dize kadar kar yağıyormuş,boyun kadar karda oynarsın artık kocanla(gene pis bir gülüş)''
sınıfa geç geleceği zaman msj ata''bana yer tut(ar mısın? yok) gecikeceğim''
yer tutarız,ders başlamıştır,öndeki dört kişilik yere 3 kişi dizilmişizdir birde ona ayırmışızdır.kendisine yakın taraf diye:''kaysana'' der ve 3 kişiyi hareketlendirir..
1. sınıftayken abimden hoşlanmıştı ama abim istememişti,şimdi abim sözlü,sözlüsüde bizim fakültede.sürekli kızı,abimi soruyor.geçmiş bitmiş,ne ağzına alıyorsun değil mi ama?!
ben sıkılıyorum bu mevzudan o sıkılmıyor.
arkadaşın elinde çikolata olur,göz hakkı diye dalga geçe geçe onu ister ve utanmadanda yer.

yani demek istediğim,etrafa karşı çok düşüncesiz,sadece kendini düşünen bi kız ve inanın o böyle rahat davrandıkça ben çıldırıyorum.

işine gelince dostluktan dem vurur...benim okulun diğer bölümlerinden çok arkadaşım var,bi ara onlarla sık sık görüşüğüm dönem,onları kıskandığını,dostluğumuzu özlediğini söyledi.
bunu diyen kişide burnunun dibindeki nikahıma gelmedi.
tüm lise,dersane arkadaşlarımsa farklı şehirde üni okumalarına rağmen geldiler.

3 ay sonra evleniyorum ve farabiyle atatürk üniversitesine gideceğim nasipse.
gitmeden bu kıza haddini bildirmek istiyorum,yaptığı bencillikleri bilsin ve bunun insanları rahatsız ettiğini bilsin istiyorum.
çok mu kötü oldum ne :47: :27: ama inanın ona karşı çok acımasızım,3 yılın birikintisi olmalı :37:

bu 3 yıllık birikimin normal olduğunu düşünüyorum ama unutma bağışlayan bağışlanır .ben geçmişe dönüp bakınca bu durumda olduğum arkadaşım vardı ben hiç kalbini kırmamaya çalıştım ve şimdi hala hatırlayınca ne iyi yapmışım derim.o ne yaptığının farkında değil bence kimi insan bencil olur işte.

İnsanların Rahatlıkları Sizi Huzursuz Ediyorsa,
Müsade Edin de, Sizin Rahatlığınızda Onları Huzursuz Etsin..

keşke bende o kadar rahat olabilsem ama yapım öyle değil malesef....
belki benim bu kadar rahatsız olduğumu bile bilmiyordur.

bu 3 yıllık birikimin normal olduğunu düşünüyorum ama unutma bağışlayan bağışlanır .ben geçmişe dönüp bakınca bu durumda olduğum arkadaşım vardı ben hiç kalbini kırmamaya çalıştım ve şimdi hala hatırlayınca ne iyi yapmışım derim.o ne yaptığının farkında değil bence kimi insan bencil olur işte.

haklısın.
fakat dedğim gibi bu güne kadar ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum ve ilk kez bi insana bu kadar gıcık oldum...belki nefsime yenik düşüyorumdur bilmiyorum ama inan çok bunaldım artık

bende burçlaınızı merak ettim :44:

ben boğa o akrep :27:

benki hoşlanmadığım biri olduğunda,sen ''akrep burcumusun'' deyip,bunu en az 2 3 kez tutturan biriyimdir,bu kıza nasıl tahammül ediyorum bende şaşırıyorum bazen :37:
yanlış anlaşılmasın akrep burçlarını kötülemek değil maksatım.
her burcun bi zıt burcu vardır,benimkide akrep...uyuşamıyoruz malesef.

direk onunla konuşmayı denemedin mi?
ben olsam direk kenara çeker ,onunla artık arkadaş olamayacağımı anlatırdım..
bunda bir sakınca yok ,karşındakinin kırılmasına da gerek yok ..
bu gayet normal birşey.
herkes birbirini sevmek zorunda değil ,birbiriyle iletişimi olmayan ya da azalan medenice bir şekilde konuşup arkadaşça yollarını ayırabilirler..
illaki bunun için dolap döndürmeye gerek yok ..
benim de çok yakın bir arkadaşım vardı böyle.
bir süre sonra hiç ama hiç hoşlanmadığım bir tarza büründü ve ben onunla dolaşmak istemiyordum.
çünkü insanın yanında taşıdığı arkadaşı kendi aynasıdır..
onu güzellikle 3-5 kez uyardım ,dinlemedim..
en sonunda direk konuştum ..artık onunla arkadaş olamayacağımızı anlattım ve yolllarımız ayırdık..
hiç de birşey olmadı ..
bence her zaman açık ve net olmakta fayda var ,ben çok faydasını gördüm sana da tavsiye ederim..

direk onunla konuşmayı denemedin mi?
ben olsam direk kenara çeker ,onunla artık arkadaş olamayacağımı anlatırdım..
bunda bir sakınca yok ,karşındakinin kırılmasına da gerek yok ..
bu gayet normal birşey.
herkes birbirini sevmek zorunda değil ,birbiriyle iletişimi olmayan ya da azalan medenice bir şekilde konuşup arkadaşça yollarını ayırabilirler..
illaki bunun için dolap döndürmeye gerek yok ..
benim de çok yakın bir arkadaşım vardı böyle.
bir süre sonra hiç ama hiç hoşlanmadığım bir tarza büründü ve ben onunla dolaşmak istemiyordum.
çünkü insanın yanında taşıdığı arkadaşı kendi aynasıdır..
onu güzellikle 3-5 kez uyardım ,dinlemedim..
en sonunda direk konuştum ..artık onunla arkadaş olamayacağımızı anlattım ve yolllarımız ayırdık..
hiç de birşey olmadı ..
bence her zaman açık ve net olmakta fayda var ,ben çok faydasını gördüm sana da tavsiye ederim..

delikızcım,keşke bende de o kadar kararlılık olsa.
3 senenin verdiği bir bağ olduğu için,bu saatten sonra koyacağım tepkinin etkisi olur mu ya da ''ne saçma,şimdi mi anladın'' gibi bir durumla karşılaşmakta var.
ben ona şu 1 haftadır soğuk davranıyorum ve gerekmedikçe konuşmuyorum.
anlamış olacakki o da bana karşı soğuk davranmaya başladı.bişey soracağı zaman bana değil,diğer arkadaşa soruyor.
açıkçası bu hoşuma gitti: )
ders saatlerimiz sabah oluyor ve en erken gelen hep ben oluyorum.en öne oturup yanımıda ona ve diğer arkadaşa ayırıyorum.
ama yarın sadece kendim için yer ayırıp,ders saatine kadar okuma salonunda kitabımı okuyup,sınıfa geçeceğim: )
hem kitap okumuş olacağım hemde onunla muahbbete girmek zorunda kalmayacağım :27:

delikızcım,keşke bende de o kadar kararlılık olsa.
3 senenin verdiği bir bağ olduğu için,bu saatten sonra koyacağım tepkinin etkisi olur mu ya da ''ne saçma,şimdi mi anladın'' gibi bir durumla karşılaşmakta var.
ben ona şu 1 haftadır soğuk davranıyorum ve gerekmedikçe konuşmuyorum.
anlamış olacakki o da bana karşı soğuk davranmaya başladı.bişey soracağı zaman bana değil,diğer arkadaşa soruyor.
açıkçası bu hoşuma gitti: )
ders saatlerimiz sabah oluyor ve en erken gelen hep ben oluyorum.en öne oturup yanımıda ona ve diğer arkadaşa ayırıyorum.
ama yarın sadece kendim için yer ayırıp,ders saatine kadar okuma salonunda kitabımı okuyup,sınıfa geçeceğim: )
hem kitap okumuş olacağım hemde onunla muahbbete girmek zorunda kalmayacağım :27:

hımm ii fikir:1:
niye kaçıyorsun gibisinden sorarsa da kaçmıyorum ktap okuyorum dersin olur biter:34:

hımm ii fikir:1:
niye kaçıyorsun gibisinden sorarsa da kaçmıyorum ktap okuyorum dersin olur biter:34:

şuan hiç konuşmuyoruz canım: )
ben mesafeli durunca o da öyle durdu sağolsun,daha sonrasında selam sabahta kesildi,şuan öyle rahatımki: )
3 kişilik bi grup olduğumuzu söylemiştim.
diğer arkadaşla bu durumu konuştuğumuzda ikimizde farkettikki onla konuşurken benim arkamdan,benle konuşurende onun arkasından atıp tutmuş...
ve bunu yaparkende bizim yüzümüze gülüyordu,vicdanı nasıl rahat ediyordu acaba.
abime o çıkma teklif ettiği ve abimde kabul etmediği halde etrafta,''civcivin abisi çok istedi,teklif etti ama ben istemedim'' demiş.
arkadaşlarımın çoğu diyor şimdi:''zaten seni kıskanıyordu ve herşeyini seninle yarıştırıyordu(nişan meselesi,notlar,giyim...)''

bunlarıda geçtim;dün gördüğüm rüya beni çok etkiledi.

rüyamda okuldaki sohbet arkadaşlarımla(bizim gruptaki o 2 kız hariç) bi camiiye gidecekmişiz,ben gelinimizi(abimin sözlüsü)de görüyorum çok seviniyorum ve onuda çağırıyorum geliyor.
ardından bi yerde iniyoruz,büyük bir markete giriyoruz.ben o sırada gelinimizi kaybediiyorum,onu ararken süpermarketin içinde bu iki arkadaşımı görüyorum.
sevmediğim reyonların aşağısındaki o çıkıntıya oturmuş ayaklarını uzatmış yanında da diğer arkadaşım.ben sadece diğer arkadaşımla muhabbet etmeye başladım,derken gelinimizi gördüm,ve onu almaya gideceğimi söyledim bi yandanda gelinimizin adıyla sesleniyorum ona.
o sırada sevmeiğim kız diğer arkadaşa diyorki: ''şuna(bana) bi çelme taksana düşsün!!!!'' diyor sinirle...
ben bu lafı duyunca duruyorum ve bu kızın ayağını tekmeleyip, bağırmaya başlıyorum:''ağzını topla pislik!'' diye :9:
sonra kız bana aynen şunu diyor:''SANA ÖYLE İFTİRALAR ATARIMKİ,TEMİZLEYEMEZSİN...'' :47:
ben iyice sinirleniyorum o sinirle: ''sen kim olduğunu sanıyorsun be!! seni mahvederim!!benim abim müfettiş,bi çok kurumda tanıdığı var,emniyette akrabalarım var,halamın oğlu hakim,seni perişan ederim,sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun!herşeyi geçtim,bu saydıklarımdan çok daha fazla zarar verrim sana(ve bir çok küfür :27: ) ''
diyorum ve uzaklaşıyorum,kızda arkamdan homurdanıyor...
ama gerçek gibiydi,nasıl gaza gelipte öyle saydırmışım :35: :27: :52:
bu arada abimin müfettiş olduğu dışındaki herşey sallamasyon :86: :86: :86:
kızın gözü korksun diye sıkmıştım :27: :27: :27:

bu rüya benim reelden uzak konuşma tarzım nedeniyle beni çok güldürdü...ama beni iftira atmakla tehdit etmesi beni korkuttu.nitekim arkamdan yalan yanlış konuşan ve yüzüme çok iyi arkdaşı oynayan birine yabancı bir davranış değil.... :18:
ALLAH KORUSUN...RABBİM TÜM KÖTÜ NİYETLİ İNSANLARIN ÖNÜNE BİR SET ÇIKARSIN...

Back
X