Siz olsanız yine susup yine devam edermiydiniz

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
bitmiyor yıl geçiyor yeniden başlıyor torpilliler küçük yaşta işe başladım malum küçüksün bilmediğin bir şehirde saf masum kalbinle kimseye bir şey demiyorsun işini yap geç ama öyle olmuyor bir Türlü rahat bırakmıyorlar geliyor hooop bir torpılii bu yer çok rahatmış ben orda çalışayım ve ben alınıyorum ordan başka bir yerdeyim tek ben değilim benim gibi var bir kaç kişi daha başlarda Yaştan dolayı dedim sustum ama zamanla insan işin içini anlıyor bir yerde bir tanıdığın var sa burda istediğin yerde çalışıyorsun şuan ki yerim çok iyi ama yine gözler benim üzerimde yine değiştirme durumları olursa eşim konuşur kalırm yerimde ama neden rahat işimi yaparken bu işlerle uğraşalım milletin keyfi için 5 kez yerim değişti önceden hep sustum vardr bir bildikleri dedim ama mesele rahat yer siz olsanız kabul edermiydiniz ben hep sustum susmadıpım anlarda dinleyen olmadı zaten bıktım bu dayı işlerinden

Kaç yaşındasınız ?
Ne kadardır orda çalışıyorsunuz ?
Mevkinizi mi devrediyorsunuz ?
Neden ses etmiyorsunuz ?

Kaç yaşındasınız ?
Ne kadardır orda çalışıyorsunuz ?
Mevkinizi mi devrediyorsunuz ?
Neden ses etmiyorsunuz ?
25 yaşındayım devretmiyorum benim çalıştığm birim yoğunluk bakımından az iş olarak görünüyor çevreden ve ne hikmetse hepsi öle görünüyor ve bnm birime başkası geçip ben başka yere gidiyorum

Sanmıyorum kimi kime şikayet edeceğim ki şikayet ettiğim yerden bir üst mertebeye ulaşmaz
Neden ulasmasin memursuz tahminen her yerin bir bakanligi yada mudurlukleri var .
Nedense sizde cok ses etmeyen herseye evet diyen biri olarak hissetim.Boyle olmayin yeri geldimi sesinizi cikarin yoksa nerde oolursa olsun is hayati aile ve sosyal hayata haksizliklara ugrar ezilirsiniz.

o iş yerindeki insanların karaktersizliğinden bizim iş yerinde de öyle 3 kuruşluk insanların kafası sadece fesatlığa çalışıyor.kendileri atomu bölüyor.sen gtünü yırt senin yerin irahat diyor.kimin ne işe yaradığı kayıp.daha arkanı dönmeden birine ayakta halledecekler seni.birde onlar gibi çok cins varsa sen yerden göğe kadar haklı olsan ne fayda.zaten hiç şikayet etme oradakileri senin yerini değiştirme yetkisi olanlar ile konuş sadece.merka ettiğini onlara sor.genelde üste iletilmeyeceğini bildiğin amir yokken bir üstüne sor.

Branşınızda uzmanlaşmaya çalışın, kendinizi geliştirin o zaman istemedende olsa yerinizden ayırmıyolar kolay kolay

Neden ulasmasin memursuz tahminen her yerin bir bakanligi yada mudurlukleri var .
Nedense sizde cok ses etmeyen herseye evet diyen biri olarak hissetim.Boyle olmayin yeri geldimi sesinizi cikarin yoksa nerde oolursa olsun is hayati aile ve sosyal hayata haksizliklara ugrar ezilirsiniz.
Ama ben değil diğer sesi çıkanlara da yapıyorlar aynısını ama benim kadar değil

o iş yerindeki insanların karaktersizliğinden bizim iş yerinde de öyle 3 kuruşluk insanların kafası sadece fesatlığa çalışıyor.kendileri atomu bölüyor.sen gtünü yırt senin yerin irahat diyor.kimin ne işe yaradığı kayıp.daha arkanı dönmeden birine ayakta halledecekler seni.birde onlar gibi çok cins varsa sen yerden göğe kadar haklı olsan ne fayda.zaten hiç şikayet etme oradakileri senin yerini değiştirme yetkisi olanlar ile konuş sadece.merka ettiğini onlara sor.genelde üste iletilmeyeceğini bildiğin amir yokken bir üstüne sor.
Denedim ama sonuçsuz kaldı paşa paşa yer değişikliği oldu

Denedim ama sonuçsuz kaldı paşa paşa yer değişikliği oldu
anlıyorum inan seni senin her gittiğin yer rahat işin başından aşkın olsa da bile. tövbe yarabbın koca alanda seni koymaya yer bulamıyorlar orada .iş yeri değil tam ş.siz birliği resmen.ne ölüsüne ne dirisine gidilir öylelerinin.

anlıyorum inan seni senin her gittiğin yer rahat işin başından aşkın olsa da bile. tövbe yarabbın koca alanda seni koymaya yer bulamıyorlar orada .iş yeri değil tam ş.siz birliği resmen.ne ölüsüne ne dirisine gidilir öylelerinin.
Canım yakın arkadaşımla konuşmuyorum bu yüzden arkamdan işlet çevirmiş

Canım yakın arkadaşımla konuşmuyorum bu yüzden arkamdan işlet çevirmiş
öyle yerlerde yakın arkadaş olmaz.ben görmek bile istemiyorum çoğu kimseyi iş yerimden ekli değildir kocamdan fazla görüyorum bıktım yani.birşeylere de katılmıyorum mümkünse bana zararı dokunan insanlardan ne bekleyeceğim. öyle yerlerde biri yellendim der. başkasından hacetlendi diye duyarsın.ben pek kimseyle muhatap olmasam karışmasam da hep kötüyüm o ayrı. ama kafam rahat.

Back
X