• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Merhaba kızlar
Kızım yurtdışında bir kamp projesine katılmak istiyor babası tamam dedi bende olur der gibiyim ana içimde bir vesvese var
Acaba ne yapsam üzmekte istemiyorum ama kaygılıyım biraz

16 yaşında 2 hafta sürecek

ben gittim kendi çocuğumu da gönderirdim. work&travel ile amerikaya 4 aylığına ilk gittiğimde 17 yaşındaydım. 30 yaşındayım o deneyimim bana bugüne kadar çok kapı açtı. her gence de tavsiye ederim. 16 yaşında bir genç kız kendi ayakları üzerinde durabilir artık.

16 yaşında 2 hafta sürecek
Gönderdiğiniz kurum ve sorumlular hakkında bilginiz var mı?
Rehberlik edecek kişileri tanıyor musunuz?
Kızınızın başka arkadaşı gidiyor mu?
Ben 17 yaşında gittim, bir kampüste 4 haftalık eğitim+sehri gezdik bazı aktivitelere falan katıldık, sıfır sorun geri donduk...
ama gittiğim organizasyon çift taraflı devlet ve üniversite destekli idi... guvenilirliği önemli...

Nerede bu kamp? Başında ki öğretmene gerçekten güvenmeniz lazım. Çok umursamaz olabiliyorlar maalesef.

Benim de aklım kalırdı sanırım. Ailesi ile eğlensin, 2 hafta çok uzun bence.

Gideceği kuruma güveniyorsanız kesinlikle gönderin. Ailem beni yurtdışına ilk gönderdiğinde 13 yaşındaydım. Aile yanında 3 hafta kaldım ve o deneyimlerim hala bana yol gösterir. Hazır babası razıyken bu fırsatı almayın elinden.

Ben o yaşta hiç gitmedim fırsatım olsaydı gitmek isterdim. Sanırım ilerde çocuğum böyle bir istekle gelse göndericem . Güvenilirliği önemli olmalı.

Gideceği kurumu ve diğer gidenleri araştırırdım
Kalacağı yer vs
Herşeyden emin olduktan sonra gönderirdim
Ailemin yanından ayrıldığımda 15 yaşımdaydım
Çocuklarınıza güvenin
Bu tür aktiviteler ufkunu genişletir
Kendine güveni artar

İyice araştırır ve gönderirdim. tabi bizde babasını razı etmek kolay olmazdı ama kesinlikle gitmesini isterdim.

Ilk defa tek basima 12 yasinda ingiltereye dil okuluna gittim , sonra 19 yasinda yine gittim , 22 yasinda da master icin gittim ve 2 sene yasadim
Korkacak hicbir sey yok , emin olun bu tarz programlar cok guvenilir
Kiziniza muhtesem bir vizyon kazandirirsiniz gonderirseniz
Benim oglum 8 yasinda , karar aldik 12 yasindayken gondericez sabirsizlikla bekliyorum :))

ne ıcın gıdecek bu önemlı egerkı egıtım maksatlı ıse dıl vs kesınlıkle gonderırdım ben olsam kızıma guvenıyorsam yollardım...

Back
X