• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız? ?

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Kızlar iyi akşamlar.
Hemen konuma girmek istiyorum.10 aylık evliyiz ilk yazımız.eşiniz söylemenize rağmen sizinle yakın bir yere 2 günlüğüne bile prog yapmıyor.ama ailesiyada akrabalarıyla bir yere gidilcekse hemen gidiliyor.
3 gündür yazlıktayıztryzeleri kuzeni ve eniştesi.
1ü gün önce yine aynı ekip gelmiştik.
Ama burada da olsa karımla bi çıkıp dondurma yemeye yada bir akşam yemeğine çıkarim yok.2 günlüğüne başka bir yere gitmeyi istemek en doğal hakkom değil mi?.maddi olarak hiçbir sıkıntımız yok
Eşime bunları güZelce söyledim anlamadı. Çemkirerek söyledim anlamıyor
Six olsanız ne yapardiniz.
Ben bir daha gelmeyi düşünmüyorum bu şekildee akrabalarca yaniii.

Şimdiden soracak olanlara söylim herkes çok iyi çok kibar çok düşüncrlü sıkan kasan bir durumum yok.sadece eşimle başbaşa birsey yapmıyoruz sıkıntım bu

Eşiniz ailesiyle veya akrabalarıyla vakit geçirmekten daha fazla zevk alıyor belli ki.Bundan sonra siz de onun planlarina dahil olmayin belki biraz anlar.

Anlamıyormuş yapacak bişey yok bi süre ilgilenme belki akıllanır.

Gitmek istediğiniz otele rezervasyon yaptırın parasını da odeyin. Esinize de surpriiiiizzzz deyin:)) gittiğiniz zaman da onu coook mutlu edin başını döndürün ki tekrar gelmek istesin:KK66: yeni evlisiniz anlarsınız işte farklı şeyler yapın aklına kazinsin gidince ne kadar mutlu olacagi:KK53:

Gitmek istediğiniz otele rezervasyon yaptırın parasını da odeyin. Esinize de surpriiiiizzzz deyin:)) gittiğiniz zaman da onu coook mutlu edin başını döndürün ki tekrar gelmek istesin:KK66: yeni evlisiniz anlarsınız işte farklı şeyler yapın aklına kazinsin gidince ne kadar mutlu olacagi:KK53:
Hahahaa dizi film gibii .
O rez bana yedirir yine gitmezzZ.
Kafınlığını kullansan iyice gıcık olur.bu nasıl bi rıhhh çözemedimm

bence de güzel bir otelsen tatilinizi alın, mecbur gelsin, bir kere sizinle tatil yaparsa bidaha ailesiyle gitmek istemeyecektir :KK8:

Hahahaa dizi film gibii .
O rez bana yedirir yine gitmezzZ.
Kafınlığını kullansan iyice gıcık olur.bu nasıl bi rıhhh çözemedimm
Valla ben eşime yapsam böyle bir sürpriz tatil adam sevincinden bayılır kesin:-) hatta düşünüyorum seneye bu sene planlı gittik ama bir dahakine sürpriz yapacam:) istersen bir dene bence iyi olur peşin hükümlü olma.

İnsan neden eşiyle tatile gitmek istemez? Bizim eşimle en büyük zevkimiz tek gezmek, denize gidip el ele dalmak falan. Bu zevklerden mahrum kalmayın derim. İnsan başkası olunca rahatça aşkı yaşamayaz bile.

Böyle bi durum başıma gelse adam benle vakit gecirmeyi sevmiyor diye düşünürüm ve evlilik de bu cok önemli.Normalde birlikteyken nasılsınız mesela konusurken sıkılır mısınız iletisiminiz nasıl?Ortak konuşacak seyleriniz yoksa ondan uzak duruyor olabilir bu birlikte tatile çıkma fikrinden

İyi de siz beraber çıkalım, gezelim deyince ne diyor peki? Gerekçesi ne yani, sizle sıkılıyor muymuş, kalabalık mı seviyormuş derdi neymiş?

nickiniz çok güzel söylemeden gecemedm ailesi ile birseyler yapmak isteyen es bendede var malesef ama ben arada laf vurup senden teklif gelmedi hadi ben sana dondurma ısmarlıym yada dışarda olduğumuzda gel bi yemek yiyelim tansiyonum düser sen uğraşırsın diye diye onlara alıştırdim tatile gitmedim annesil gelikti sen git dedim gitmez bensiz oda kaldi haftaya birlikte gidicektik kaynak yapmaya calisiyor tekrar kvler yine gitmem alır ağzının payını

Back
X