- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
Ama keyfi aramiyorum ki zaten 3 cocuktan zirt pirt aramaya firsatim da yok. Bi donmek cok mu zor?unutuyodur. gayet normal bence. siz zaten tekrar arıyorsunuz, o ara boşa trip atmayın bence.
Soruyorum tabikide esimin marketi var o sira musteri geliyor pazarlamaci geliyor unutuyorum diyor bende sinir oluyorum muhabbet etmek icin aramiyorum yaMusait değilse meşgule alabilir. Evde sormuyor musunuz. Evli olup da iki yabancı gibi davranmayı hic anlamam. Bir de mesaj atmayı deneyin.
Ne bileyim 1 dakika en fazla konusacagimiz unutmasi sinirimi bozuyone gerek var ki siz evdesiniz zaten ikinci kez arayabilirsiniz erkeklerin de kafası yoğun oluyor işte.
ben mesai saatlerinde her şeyi mübah görüyorum :)
EE tamam işte başındaki işlerden meşgul ise telefona bakmaya musait değildir. Neden mesaj atmıyorsun.Soruyorum tabikide esimin marketi var o sira musteri geliyor pazarlamaci geliyor unutuyorum diyor bende sinir oluyorum muhabbet etmek icin aramiyorum ya
Isi yogun ama surekli kosusturma halinde degil aksama kadar 1 dakika bosu vardir diye dusunuyorum ve ayni dediginiz gibi ben bakmayinca napiyodun niye duymadin falan diyorBenimki de aynı canım üstelik o arayınca duymazsam bu bizde kavga sebebi kesin ve net ben bı şey yapamadım daha ama ne iş yaptığıyla da alakalı çok yoğundur belki
Selam kizlar, uzatmadan hemen konuya gireyim. Kisa ve net bi sekilde sorucam. Esimi bisey sormak icin aramistim mesgule aldi cok yaptigi bisey degil lakin sonradan donmesi gerekmez mi? Mesela bazen ariyorum ki oylr surekli aramam bisey sormam gerekirse falan hani. O sira baskasiyla gorusuyor oluyor bende kapatiyorum hani doner diye yok donmuyor sonra e mecburi keyfimden aramiyorum ya tekrardan ariyorum "cagri mi gormuyo musun niye donmuyosun" diyince isten. Firsat mi bulabiliyorum diyor. Bende dakikalarca konusmicam en fazla 1 dakika yani sizde oluyor mu ben mi abartiyorum anlamadim ki. Ya da siz olsanaiz nasil tepki verirsiniz? Okudugunuz icin tesekkurler yazim hatam varsa ozur dilerim zira 3 cocugum var ustumde tepinirlerken yaziyorum
Ama keyfi aramiyorum ki zaten 3 cocuktan zirt pirt aramaya firsatim da yok. Bi donmek cok mu zor?
Bazen mesaj atiyorum ama tam bir mesaj ozurludur kendisi mesjlarina bakmaz bile dumanla haberlesicez heraldeEE tamam işte başındaki işlerden meşgul ise telefona bakmaya musait değildir. Neden mesaj atmıyorsun.
Tamda bundan bahsediyorum yani kendide bilmesi lazim degil mi zaten bosa arayan bi insan degilim dusuncesizlik olarak goruyorum bunuBence 3 çocuklu bir adam geri dönmeli aramaya, belki çocuklarla ilgili acil bişey oldu kadın aramış işte açması ya da uygun olduğunda geri araması lazım
Bu cok abarti ben sadece isim dustugunde ariyorum ve fazla 1 dakika konusur kapatirim ona da donmeyince sinir oluyorumBenim müdürümün eşi çok kavga ediyor ısrarla arıyor konuşmayı uzatıyor oysa o durum çok tuhaf oluyor hiç konuşabileceği durum olmuyor birde üstüne sabit telden arıyor en sonda azarlanıp telefon kapanıyor tabiki doğru değil ama bazen gerçekten tüm gün yoğun geçebilir cok takılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?