- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
Bide oyle denerim mesajlarina pek bakmaz o yuzden mesaj atmam pek. Mesela bir ornek vereyim size aksam eve gelicek esim market sahibi lazim olan birsey isteyecegim ariyorum bakmadi ya da mesgule aldi mesaj olarak atiyorum mesaji gormeyince e cagrima geri de donmeyince o lazim olani almadan geliyor bende cildiriyorum o zaman bu gibi durumlardan bahsediyorum bi cagriya donmek 15 saniyeligine zor olmasa gerek uayrilarima ragmen unutuyorum diyor bense buna dusuncesizlik diyorum.keyfi arıyorsunuz demiyorum ama adamın unutması da normal.
mesaj atsanız ve gördüğünde dönse?
Bende gelirken su lazim bu lazim eve ne aman geliceksin ona gore plan yapicam diye sormak icin falan ararim yani yoksa normal muhabbet icin aramam zaten sinirimi bozan ariyorsam bi sebebi vardir i don be adam. Ki bence oylesine bile arasam cagriya geri donulmeli elbet musait bi vakti vardir dunyayi yonetmiyor yaÖnemliyse ulaşamadığımda mesaj atarım.
ne kadar sıklıkla aradığınıza bağlı.
Eşimi işte olduğunda haftada 2-3 kere falan ararım.
Günde değil bakın :) o bile zorda değilsem aramam. O da bunu bildiği için kesin önemlidir diyip elimden gelen en kısa vakitte döner
Kesinlikle en fazla 1 ya da 2 dakika o da en fazlaCok uzun konusmuyormussunuz zaten ben sinir olurum
Bide oyle denerim mesajlarina pek bakmaz o yuzden mesaj atmam pek. Mesela bir ornek vereyim size aksam eve gelicek esim market sahibi lazim olan birsey isteyecegim ariyorum bakmadi ya da mesgule aldi mesaj olarak atiyorum mesaji gormeyince e cagrima geri de donmeyince o lazim olani almadan geliyor bende cildiriyorum o zaman bu gibi durumlardan bahsediyorum bi cagriya donmek 15 saniyeligine zor olmasa gerek uayrilarima ragmen unutuyorum diyor bense buna dusuncesizlik diyorum.
Kesinlikle konusucam. Anlamazsa aynisini ona yapicam bakalim hoslanicak mieşiniz o rahatlığa alışmış. bence güzelce konuşun. ciddi ciddi. evde 3 çocuk var, sağlık problemi için de arıyor olabilirsiniz. bunu dikkate alması lazım.
Unutuyordur yoğunluktan çok normal hepimiz yapıyoruzSelam kizlar, uzatmadan hemen konuya gireyim. Kisa ve net bi sekilde sorucam. Esimi bisey sormak icin aramistim mesgule aldi cok yaptigi bisey degil lakin sonradan donmesi gerekmez mi? Mesela bazen ariyorum ki oylr surekli aramam bisey sormam gerekirse falan hani. O sira baskasiyla gorusuyor oluyor bende kapatiyorum hani doner diye yok donmuyor sonra e mecburi keyfimden aramiyorum ya tekrardan ariyorum "cagri mi gormuyo musun niye donmuyosun" diyince isten. Firsat mi bulabiliyorum diyor. Bende dakikalarca konusmicam en fazla 1 dakika yani sizde oluyor mu ben mi abartiyorum anlamadim ki. Ya da siz olsanaiz nasil tepki verirsiniz? Okudugunuz icin tesekkurler yazim hatam varsa ozur dilerim zira 3 cocugum var ustumde tepinirlerken yaziyorum
Mesaj atın. Yada Eve gelirken o arasın sorsun bir şey lazım mı geliyorum diye.Bende gelirken su lazim bu lazim eve ne aman geliceksin ona gore plan yapicam diye sormak icin falan ararim yani yoksa normal muhabbet icin aramam zaten sinirimi bozan ariyorsam bi sebebi vardir i don be adam. Ki bence oylesine bile arasam cagriya geri donulmeli elbet musait bi vakti vardir dunyayi yonetmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?