Hayirli günler hanımlar öncelikle 1 buçuk aydır evliyim ve çok çok çok mutluyum hamd olsun önceden sevebilir miyim diye sormuştum şimdi çookk seviyorum eşimi Allah ondan bin kere razı olsun dünyanın en güzel en kibar en düşünceli en sadık eşi benim gözümde beni o kadar seven insanda bulamam rabbim herkese mutlu huzurlu evlilik nasip etsin insaAllah( burda her sıkıntısı olan kardeslerime dua ediyorum rabbim yardımcıları olsun insaAllah) neyse soruma gelelim benim 11 yıllık bir arkadaşım var arkadaştan ziyade kardeş beraber ağladık beraber gulduk ailece tanışıyor gidip geliyoruz (annem babam ) eşim daha tanışma di eşiyle arkadaşım evli ve iki çocuğu var arkadaşım çok cana yakın çekinme utanma yok ve eşimle ilk görüşmemde yanimizdaydi ve eşimin hiç hoşlanmadigi sözler konuştu ve çok rahat davrandığı için eşim rahatsız oldu( yanlış anlaşılmasın kesinlikle uygunsuz söz ve harekette bulunmadı) velhasıl kelam eşim arkadaşımı hiç sevmiyor sevmedi sevmeyeck belli ben çok seviyorum eşim çok ses etmemeye çalışsa da o gün laf arasında görüşmeni istemiyorum dedi bende tabi bunu yapmayacagimi söyledim 11 yıllık arkadaşım elimden geldiğince uzak tutuyorum ama görüşmeyi kesemem dedim ama aramizda sorun tartisma oluyor bu yuzden bizim aramjz bozukdukca o arkadasima iyice sinir olmaya başladı siz olsaniz ne karar verirdiniz? Napardiniz? ( diğer arkadaşlarımla görüşmeme karışmıyor)