Siz olsanız???

Gedam25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
39
9
1
31
Hayirli günler hanımlar öncelikle 1 buçuk aydır evliyim ve çok çok çok mutluyum hamd olsun önceden sevebilir miyim diye sormuştum şimdi çookk seviyorum eşimi Allah ondan bin kere razı olsun dünyanın en güzel en kibar en düşünceli en sadık eşi benim gözümde beni o kadar seven insanda bulamam rabbim herkese mutlu huzurlu evlilik nasip etsin insaAllah( burda her sıkıntısı olan kardeslerime dua ediyorum rabbim yardımcıları olsun insaAllah) neyse soruma gelelim benim 11 yıllık bir arkadaşım var arkadaştan ziyade kardeş beraber ağladık beraber gulduk ailece tanışıyor gidip geliyoruz (annem babam ) eşim daha tanışma di eşiyle arkadaşım evli ve iki çocuğu var arkadaşım çok cana yakın çekinme utanma yok ve eşimle ilk görüşmemde yanimizdaydi ve eşimin hiç hoşlanmadigi sözler konuştu ve çok rahat davrandığı için eşim rahatsız oldu( yanlış anlaşılmasın kesinlikle uygunsuz söz ve harekette bulunmadı) velhasıl kelam eşim arkadaşımı hiç sevmiyor sevmedi sevmeyeck belli ben çok seviyorum eşim çok ses etmemeye çalışsa da o gün laf arasında görüşmeni istemiyorum dedi bende tabi bunu yapmayacagimi söyledim 11 yıllık arkadaşım elimden geldiğince uzak tutuyorum ama görüşmeyi kesemem dedim ama aramizda sorun tartisma oluyor bu yuzden bizim aramjz bozukdukca o arkadasima iyice sinir olmaya başladı siz olsaniz ne karar verirdiniz? Napardiniz? ( diğer arkadaşlarımla görüşmeme karışmıyor)

Tabi ki eşim istiyor diye 11 yıllık en yakın arkadaşımla görüşmeyi kesmezdim, ortada çok geçerli bir sebebi de yok. Bunu istemesi çok yanlış. Daha çok bir araya getirmeye çalışırdım ben olsam, birbirlerine daha çok alışsınlar sevsinler diye, eşiyle birlikte yemek programları fln ayarlardım. En yakın arkadaşınla eşinin arasında sorun olması, görüşmeni istememesi tamamen huzursuzluk kaynağı bana göre.

Şöyle birşey benim arkadaşım eşlerimizi tanıştıralim gidip gelme olsun istiyor sürekli de teklifte bulunuyor bende eşime diyorum bunu hani gidelim gibisinden oda istemiyor arkadaşım sürekli davet ediyor o gelecek planı yapıyor ben ona da birşey diyemiyorum kırmak istemiyorum nasıl idare edeceğimi şaşırdım eşim kavga çıkarmıyor ama ben kırılıp kavga haline getiriyorum bunda da rahatsızım ama napacagimi da sasirdim

Ne dediki bu kadar sinir oldu eşiniz? Bence de karışmaya hakkı yok; evlenecek yaşta bir insanın, kimle görüşüp kimle görüşmemeye karar verecek kadar aklı da vardır.

Sizin arkadaşlarınızı sevmek zorunda değil eşiniz, adı üstünde sizin arkadaşınız. Haa arkadaş dediğiniz insan tehlikeli, size zarar veren biri filan olur, o zaman sizin için endişelenip fikrini belirtebilir de, sırf konuşmaları hoşuna gitmedi diye görüşmenizi istememesi hadsizlik. Taviz tavizi doğurur derler, ona göre karar verin.

Öyle yıllanmış çok arkadaşım var ama kopamayacağım hiç kimse yok.
Eğer eşim arkadaşımla görüşmek istemiyorsa hak verirdim ben kendim arada hal hatır sorardım,o kadar.
Biz eşsiz takılmadığımız için yüzyüze görüşme şansımız olmazdı artık sanırım...

Arkadaşınızın ne konuştuğunu yazarsanız, daha iyi olur. Böyle çok ucu açık olmuş.

Hayirli günler hanımlar öncelikle 1 buçuk aydır evliyim ve çok çok çok mutluyum hamd olsun önceden sevebilir miyim diye sormuştum şimdi çookk seviyorum eşimi Allah ondan bin kere razı olsun dünyanın en güzel en kibar en düşünceli en sadık eşi benim gözümde beni o kadar seven insanda bulamam rabbim herkese mutlu huzurlu evlilik nasip etsin insaAllah( burda her sıkıntısı olan kardeslerime dua ediyorum rabbim yardımcıları olsun insaAllah) neyse soruma gelelim benim 11 yıllık bir arkadaşım var arkadaştan ziyade kardeş beraber ağladık beraber gulduk ailece tanışıyor gidip geliyoruz (annem babam ) eşim daha tanışma di eşiyle arkadaşım evli ve iki çocuğu var arkadaşım çok cana yakın çekinme utanma yok ve eşimle ilk görüşmemde yanimizdaydi ve eşimin hiç hoşlanmadigi sözler konuştu ve çok rahat davrandığı için eşim rahatsız oldu( yanlış anlaşılmasın kesinlikle uygunsuz söz ve harekette bulunmadı) velhasıl kelam eşim arkadaşımı hiç sevmiyor sevmedi sevmeyeck belli ben çok seviyorum eşim çok ses etmemeye çalışsa da o gün laf arasında görüşmeni istemiyorum dedi bende tabi bunu yapmayacagimi söyledim 11 yıllık arkadaşım elimden geldiğince uzak tutuyorum ama görüşmeyi kesemem dedim ama aramizda sorun tartisma oluyor bu yuzden bizim aramjz bozukdukca o arkadasima iyice sinir olmaya başladı siz olsaniz ne karar verirdiniz? Napardiniz? ( diğer arkadaşlarımla görüşmeme karışmıyor)
Eşimin arkadaşımı sevmeme gerekçelerini bi gözden geçirirdim. Eğer haklı bulursam kendisinin görüşmemesini anlayışla karşılardım. Ama benim kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğime ancak kendim karar veririm.

arkadasınızın ne konustugunu yazsanız daha dogru olur
esım normalde benım asla hıc bırseyıme karısmaz
sadece bır kısı ıcın ben bunu sevmedım sana zararı dokunacak bellı dedı
gorus gorusme bırsey demek ıstemıyorum sen bılırsın ama benı aynı ortama getırme onla dedı

hayatda en buyuk kazıgı o esımın sevmedıgı arkadasımdan yedım :) adam haklı cıktı
bızım goremedıgımız seyı gorebılıyorlar bazen dısardan bır goz olarak

oyuzden mevzu nedır tam yazsanız ıyı olur

erkekler hissederrrr:) eşinizi dinleyin bence...

Back
X