Aldatmaların hepsi en başından planlı programlı mı gelişiyor? Evet bazı insanlar var ki en başından niyeti bozuk kötü oluyor onları bunun dışında tutuyorum ama onun dışında insanlar birileriyle arkadaş olurken, samimiyet kurarken ben karımı kocamı aldatacağım diye başlamıyor arkadaşlığa.. Burada eşe ve kadına işte aralarında bir şey var, normal değil, kadın yollu gibi şeyler söyleyemeyiz gerçekten de kötü niyetli kasten bir şey yapmıyor olabilirler ama kişilerin sürekli bir arada olup espriler şakalar havada uçuşup gülüp eğlenmesi, beraber uzun saatler sohbet edip derdini tasasını o kişiye anlatması yani çokca paylaşım içinde olmaları sonucunda bir bakar ki karşıdakiyle arasındaki olay başka bir şeye dönüşmeye başlıyor çünkü gereğinden fazla bağ kurmuşlar.. ha kesin böyle olur sonu diye bir şey yok ama olma ihtimali potansiyeli ortaya çıkıyor. Bir kadın ve erkek tabi ki arkadaş olabilir ama mesafeyi korumak her zaman güzeldir.
O yüzden konu sahibini haklı buluyorum.. ama kimseye zorla bir şey yaptırılmıyor zaten kıymeti de olmuyor.
Siz söyleyince hala aynı devam etmiş şimdi kadınla konuşsanız engelleseniz ne kadar içi rahat eder ki insanın..
Sırf eşim rahatsız oluyor onun üzmeyeyim demesi gerekli aslında eşinizin..