Siz olsanız?

Merhaba arkadaşlar. Benim ki dertten çok sizden fikir almak sorum şu kayınvalideniz yazın size uzak şehirde kışın aynı binada yaşıyosunuz araniz iyi genel olarak bir kac davranışına sinir olsanız da seviyorsunuz. Genelde telefon görüşmeleri ne sıklıkla yaparsınız ve genelde arayan siz mi olursunuz? Genelde arıyan ben oluyorum 2 gün de bir konuşuruz? Siz olsanız dengeyi nasıl sağlardınız?

Mesela bende 2 veya 3 günde bir arıyorum ama şöyle bir durum var benim kaynanamin okuma yazması olmadığı için kendi ariyamiyor birine aratmadı lazım ama bende evlendigimde beri oyleydim şimdi değişti derler die ariyorum

Valla cnm eger bi iki davranışı rahatsiz ediyorsa sadece onu da görmezden gel nede olsa senden buyuktur sen gene de ara hem anneni hem kayinvalideni hem esinde sevinir bu duruma 😉 F freeGirl

İyi de olsa aram kötü de olsa ben kolay kolay kimseyi aramam.sevmiyorum telefonla konuşmayı.ama kendileri aradığı sürece de konuşurum açmamazlık yapmam

Mesaj severim ben mesaj candır
Araşmayı sevmem
Böyle aramıyorsun diye trip atanlara da "telefonum arama yapmıyor bozuk, ancak gelen aramalara cevap verebiliyorum😣" diyorum😝

Merhaba arkadaşlar. Benim ki dertten çok sizden fikir almak sorum şu kayınvalideniz yazın size uzak şehirde kışın aynı binada yaşıyosunuz araniz iyi genel olarak bir kac davranışına sinir olsanız da seviyorsunuz. Genelde telefon görüşmeleri ne sıklıkla yaparsınız ve genelde arayan siz mi olursunuz? Genelde arıyan ben oluyorum 2 gün de bir konuşuruz? Siz olsanız dengeyi nasıl sağlardınız?
Kendi annemi 2-3 günde bir ararım. Kaynanamı ayda 1. Onda bile konuşacak bir şey bulamıyorum hatta arayan da ben olmuyorum.o arıyor. Telefonla konuşmaktan nefret ediyorum. Telefonum çalınca stres oluyorum kim arıyor yaaa diye. Mesaj candır 😬

Bazen bir hafta hiç aramıyorum bazen hafta da iki kez ben ararım bazen onlar arar hiç ne kadar arasam sorun olur vs diye düşünmedim. Yani bunun bi standartı yok . Kimisi ayda bir görüşür kimisi haftada bir . Kimisk hergun. Biz farklı illerde yaşıyoruz bazen gelir bir hafta kalır giderler . Bunun dışında oğullarıyla daha az görüşürler.

Hiç aramam kayınvalidemi
Senede 1 eşim 5 dk yanına uğrayınca tlfonu verir annesine 1 dk anca işte konuşurum..
Kendi annemi de aramam hergün ya da 2. Gün o arar msj atar ..
Gün içinde eşimi de aramam hep o arar.
Kısacası kimseyi aramam ya sevmiyorum tlfon ile konuşmayı😁
Çok cins gördüm kendimi :confused:
Neden kasıyorsunuz ki kendinizi

Ben annemi iki günde bir aramıyorum :D İlişkiniz gayet sorunsuz görünüyor ama bu kadar sık konuşmak bilmiyorum benim tarzım değil en azından.

Ben uzaktaykende aramiyorum yakinkende oda arada cocuklari sormak icin arar yaninada bir ayda gidersem bi giderim oda ayni sekilde karsilikli binalardayiz ama hic gorusmuyoruz bi problemimizde yok hicte kimse kırilmiyor. Siz nasil istiyorsaniz oyle yapin bunun bi zamani veya suresi yokki

Kendi annemi bile aramıyorum iki günde bir.
Her gün haberleştiğim tek kişi eşim.
Kvmi severim,o da beni sever,
hiç bir sorun yok aramızda.
Eşim her Cuma arar anne,babasını.
Hastalık durumu varsa bazen her gün,
bazen günaşırı arar,durumlarını sorar.
Ben duruma göre,aklıma estikçe arar,konuşurum.
Hastalarsa eşimle dönüşümlü,daha sık,
her şey yolunda ise dediğim gibi duruma göre,
haftada 1'den sık olmaz genelde.
Bazen onlar beni arar,sesini duyalım dedik kızım derler.
Bu işlerin sayısı,sırası,rutini olmaz bence.
Size tavsiyem iki günde bir rutinini,
yavaştan değiştirin ve kurala bağlamayın arama sıklığınızı.

Ben uzaktaykende aramiyorum yakinkende oda arada cocuklari sormak icin arar yaninada bir ayda gidersem bi giderim oda ayni sekilde karsilikli binalardayiz ama hic gorusmuyoruz bi problemimizde yok hicte kimse kırilmiyor. Siz nasil istiyorsaniz oyle yapin bunun bi zamani veya suresi yokki
Siz dengeyi güzel sağlamışsınız maşallah 😊

Arıyordum bir ara aramalarim (2haftakadar) azaldi diye azar isittim şimdi aramak zorundaysam arıyorum. 😀😀 Dogru mu acaba hanımlar benimki bi el atin bana da bari😀

Sever sayar hergün görüşürdüm. Gitmesek arardım hergün. Ağzıma etti, tepeme çıktı, kavgada sokakta gördüğün insana edilmiycek laflar etti, yuvama fitne soktu. Bana çok zulmettiler, hiç değer görmedim. İnanılmaz da arsız yüzsüzler gelir giderler. Ben hiç aramıyorum, pek sokulmuyorum da, işime gelmediği yerde rest de çekiyorum. Hepsinin canı cehenneme, benden uzakta ne halleri varsa görsünler.

Yani tavsiyem, aranızda mesafe bırakın ki canınız sıkılmasın, çekinsinler sizden biraz, saygı göstersinler.

Back
X