Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Benim ki dertten çok sizden fikir almak sorum şu kayınvalideniz yazın size uzak şehirde kışın aynı binada yaşıyosunuz araniz iyi genel olarak bir kac davranışına sinir olsanız da seviyorsunuz. Genelde telefon görüşmeleri ne sıklıkla yaparsınız ve genelde arayan siz mi olursunuz? Genelde arıyan ben oluyorum 2 gün de bir konuşuruz? Siz olsanız dengeyi nasıl sağlardınız?
Kendi annemi 2-3 günde bir ararım. Kaynanamı ayda 1. Onda bile konuşacak bir şey bulamıyorum hatta arayan da ben olmuyorum.o arıyor. Telefonla konuşmaktan nefret ediyorum. Telefonum çalınca stres oluyorum kim arıyor yaaa diye. Mesaj candırMerhaba arkadaşlar. Benim ki dertten çok sizden fikir almak sorum şu kayınvalideniz yazın size uzak şehirde kışın aynı binada yaşıyosunuz araniz iyi genel olarak bir kac davranışına sinir olsanız da seviyorsunuz. Genelde telefon görüşmeleri ne sıklıkla yaparsınız ve genelde arayan siz mi olursunuz? Genelde arıyan ben oluyorum 2 gün de bir konuşuruz? Siz olsanız dengeyi nasıl sağlardınız?
Bazen bir hafta hiç aramıyorum bazen hafta da iki kez ben ararım bazen onlar arar hiç ne kadar arasam sorun olur vs diye düşünmedim. Yani bunun bi standartı yok . Kimisi ayda bir görüşür kimisi haftada bir . Kimisk hergun. Biz farklı illerde yaşıyoruz bazen gelir bir hafta kalır giderler . Bunun dışında oğullarıyla daha az görüşürler.Merhaba arkadaşlar. Benim ki dertten çok sizden fikir almak sorum şu kayınvalideniz yazın size uzak şehirde kışın aynı binada yaşıyosunuz araniz iyi genel olarak bir kac davranışına sinir olsanız da seviyorsunuz. Genelde telefon görüşmeleri ne sıklıkla yaparsınız ve genelde arayan siz mi olursunuz? Genelde arıyan ben oluyorum 2 gün de bir konuşuruz? Siz olsanız dengeyi nasıl sağlardınız?
Merhaba arkadaşlar. Benim ki dertten çok sizden fikir almak sorum şu kayınvalideniz yazın size uzak şehirde kışın aynı binada yaşıyosunuz araniz iyi genel olarak bir kac davranışına sinir olsanız da seviyorsunuz. Genelde telefon görüşmeleri ne sıklıkla yaparsınız ve genelde arayan siz mi olursunuz? Genelde arıyan ben oluyorum 2 gün de bir konuşuruz? Siz olsanız dengeyi nasıl sağlardınız?
Ne güzel maşallahBiz her gün konuşuruz ya o ya ben ararım ama mecburiyet gibi de değildir aramadığımda laf söylemez. Çok severim kendisini![]()
Siz dengeyi güzel sağlamışsınız maşallahBen uzaktaykende aramiyorum yakinkende oda arada cocuklari sormak icin arar yaninada bir ayda gidersem bi giderim oda ayni sekilde karsilikli binalardayiz ama hic gorusmuyoruz bi problemimizde yok hicte kimse kırilmiyor. Siz nasil istiyorsaniz oyle yapin bunun bi zamani veya suresi yokki
Darisi sizeeSiz dengeyi güzel sağlamışsınız maşallah![]()