Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen çok iyi davran ev sahibi olarak, hiçbir şey yokmuş gibi güleryüzlü ol bırak o nasıl davranıyosa davransın herkes kendine yakışanı yapar unutma sen ev sahibisinnmrb hanımlar size bi konuda danışmak fikrinizi almak istiyorm şimdi hanımlar ben görümcemle görüşmüyorum bayramda aynı sofrada oluruz hiç glemz yanıma benden küçük asla hiçbir şekilde konuşmuyoruz şimdi bayramda evime gelirse ne yapmalıyım istemiyorum hiç gelmesini
insanlık yaptım geçen sefer gayet iyi davrandım ama sonra yine aynıBayramda evinize gelirse onu çok güzel ağırlayıp bir de hediye alıp verin de insanlık görsün.
Kini boşverin ben olsam utandırırım.
hklısınız ama kızın bana karşı çok hırsı var anlamadığımAranızda ne geçti bilemem ama bayramlar böyle durumlar için bir vesile. Hem eve gelen misafir geri çevrilmez.
o kadar kız bana karşı kötü ki hiç saymaz anlamıyorum şimdide bayramda gelinceevine gelen insana misafirperver davranmak bizim kültürümüzde var kim olursa olsun sizin evinize misafir birşey yokmuş gibi davranın
mrb hanımlar size bi konuda danışmak fikrinizi almak istiyorm şimdi hanımlar ben görümcemle görüşmüyorum bayramda aynı sofrada oluruz hiç glemz yanıma benden küçük asla hiçbir şekilde konuşmuyoruz şimdi bayramda evime gelirse ne yapmalıyım istemiyorum hiç gelmesini
yok canım kimse demedi tahmin ediyorum sadeceBen evime almam gorumcemi de size onun geleceğini biri mi soyledi yoksa sadece bir olasılık mi?
Bu kadar büyük ne yaptı size?hatta gelcem diye eşimi ararsa evi mi terketsem