siz olsanız

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
mrb hanımlar size bi konuda danışmak fikrinizi almak istiyorm şimdi hanımlar ben görümcemle görüşmüyorum bayramda aynı sofrada oluruz hiç glemz yanıma benden küçük asla hiçbir şekilde konuşmuyoruz şimdi bayramda evime gelirse ne yapmalıyım istemiyorum hiç gelmesini

mrb hanımlar size bi konuda danışmak fikrinizi almak istiyorm şimdi hanımlar ben görümcemle görüşmüyorum bayramda aynı sofrada oluruz hiç glemz yanıma benden küçük asla hiçbir şekilde konuşmuyoruz şimdi bayramda evime gelirse ne yapmalıyım istemiyorum hiç gelmesini
sen çok iyi davran ev sahibi olarak, hiçbir şey yokmuş gibi güleryüzlü ol bırak o nasıl davranıyosa davransın herkes kendine yakışanı yapar unutma sen ev sahibisinn

Aranizda gecen meseleyi bilmedigimiz icin pek saglikli yorum yapamayabiliriz aslinda olayin buyukluk kucuklugune gore siz nasil davranmaniz gerektigini daha iyi bilirsiniz. Ozur dilenmesi gereken bisiyse biraz tavirli davranirsiniz onemsiz bir seyse gayet normal guleryuzlu davranabilirsiniz bence arkadaslarin da dedigi gibi

Evime gelen misafiri geri çevirmem için ancak benim ya da sevdiğim birinin namusuna, gururuna ya da canına kast etmiş olması lazım. Bilmem siz ne düşünürsünüz ama... Onun dışında gelene hoş geldin denir. Sonra görüşülmek istenmiyorsa, yine görüşülmemeye devam edilebilir.

Aranızda ne geçti bilemem ama bayramlar böyle durumlar için bir vesile. Hem eve gelen misafir geri çevrilmez.

Ben evime almam gorumcemi de size onun geleceğini biri mi soyledi yoksa sadece bir olasılık mi?

Gelene git denmez....

Gelirse git denmez,mesafeli olursunuz daha iyi. Sonucta sadece size gelmiyor esiniz icin geliyor esasinda

Back
X