Siz olsanız ?

İyi birşey değil sonuçta hormonu etkiliyor ben 2 ay regl olamamıştım doktor o zaman iyiki kist olmamış çok yaygın senede bir taneden fazla kullanma demişti
Of korktum şuan valla Allah korusun bende bir daha içmem. Geçen yıl 2 defa içmek zorunda kaldım kısa aralarla. Öf 😢 ben doğum kontrol hapında aylarca olmamıştım.

Kızlar iyi geceler. Geçen gün açtığım konudan sonra tırsa tırsa 2. konumu açtım. İlk konuyu bilmeyenler için: eşimle beraber olduk korunmadan (evde prezervtf kalmamstı) ertesi gün hapı içmiştim.

Ben ertesi gün hapını aldım alır almazda hemen eve döndüm. Aklıma prezervtf almak falan gelmedi. Eşimde ben yarın alayım demişti dün gece ama malum artık çıkmayz dışarı. Tutturdu yine beraber olalım diye tabiki kabul etmedim. Kendimi riske atmadım. Bir kaç defa söyledi kabul etmeyince konusma benimle tamam falan dedi. Bende bunun için konusmucaksan konusma dedim yatak odasına gittim 1 saat geçti gittim hadi gel uyuyalımm dedim cık mık yaptı bende napıyosan yap dedim geçtim odaya. Haksız mıyım sizce ? Geçen gün buraya yazdım herkesin demediği kalmadı doğal olarak o günkü korkum yetti arttı. Ki olsak beraber dışarıda çıkamıcaz daha da sıkıntılı. Salonda tv bakıyor hala. Biraz daha bekleyeceğim gelmezse bende yarın aynı triple karşılık vericem.
1) bir sure cocuk dusunmuyorsunuz.. bir kutu bir kutu almayin. cokca alin bulundurun evde. gida urunu degil sonucta bayatlamaz.

2) eslerden birinin birlikte olmak istemesi halinde diger es keyfi sekilde, cok gecerli bir neden olmadan. hayir derse evlilik birligine zarar. dindar bir insansaniz dini acidan da hukmu var.

3) erkegi rahatlatmanin tek yolu tamamen birliktelik degil, siz yardimci olursaniz tam bir birlesme olmadan da zevk alabilir. mesela regl donemlerinde isteseniz de birlikte olamiyorsunuz.. bu yol denenebilir. h ayir diyorsaniz dahi boyle alternatiflerle gidin esinize. yoksa bir seyler izler vs yine bulur yolunu.

4) trip yapmak, kusmek, surat asmak.. evlilige en buyuk zarar veren seylerden.. psikologun fikirlerini soyluyorum.. ese kusmek onu yoklugunuza alistirmaktir. es bakar ki esi olmadan da hayatini surdurebiliyor.. bir de suratti kusluktu kadin olsun erkek olsun insani kendinden sogutan hareketler. dayim on sene pesinden kosup evlendigi askindan öldügü kadini surat yapiyor küsüyor diye diye sogudu ve bosandi..

5) cocuk istemiyorsaniz korunma yonteminizin bilincinde olmalisiniz. ilac iciyorsaniz icmeyi unutmamalisiniz, kondom kullaniyorsaniz evde var mi yok mu bitti mi bilmelisiniz..

1) bir sure cocuk dusunmuyorsunuz.. bir kutu bir kutu almayin. cokca alin bulundurun evde. gida urunu degil sonucta bayatlamaz.

2) eslerden birinin birlikte olmak istemesi halinde diger es keyfi sekilde, cok gecerli bir neden olmadan. hayir derse evlilik birligine zarar. dindar bir insansaniz dini acidan da hukmu var.

3) erkegi rahatlatmanin tek yolu tamamen birliktelik degil, siz yardimci olursaniz tam bir birlesme olmadan da zevk alabilir. mesela regl donemlerinde isteseniz de birlikte olamiyorsunuz.. bu yol denenebilir. h ayir diyorsaniz dahi boyle alternatiflerle gidin esinize. yoksa bir seyler izler vs yine bulur yolunu.

4) trip yapmak, kusmek, surat asmak.. evlilige en buyuk zarar veren seylerden.. psikologun fikirlerini soyluyorum.. ese kusmek onu yoklugunuza alistirmaktir. es bakar ki esi olmadan da hayatini surdurebiliyor.. bir de suratti kusluktu kadin olsun erkek olsun insani kendinden sogutan hareketler. dayim on sene pesinden kosup evlendigi askindan öldügü kadini surat yapiyor küsüyor diye diye sogudu ve bosandi..

5) cocuk istemiyorsaniz korunma yonteminizin bilincinde olmalisiniz. ilac iciyorsaniz icmeyi unutmamalisiniz, kondom kullaniyorsaniz evde var mi yok mu bitti mi bilmelisiniz..
Günaydın herseyi çok güzel yazmışsınız kırmadan, dalga geçmeden tesekkür ederim. Cinselliğe alışalı biraz oldu ilk zamanlar hemen yapamadığım için doğal olarak bende yeni yeni öğreniyorum herseyi.

Back
X