- 18 Ekim 2014
- 7.866
- 36.369
- 748
- Konu Sahibi sosyalciogretmen
Sesli harfler nerede gözünü seveyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle biseyle okulda ilk defa karsilasiyorum.o kisiyi gordugumde elbet cok heyecanlandim utandim sonraki zamanlardada aklima geldi..dedikleriniz icimi ferahlatti ve bana cesaret verdi cok sagolun :)haklisiniz.sanirim korkumu yenmeye basladim ve tanimak icin firsat vericem :)Ya yanilmazsan.
sana her onune gelenle cik her hoslanana karsilik ver demiyorum tabi ama ilk goruste birseyler muhakkak hissetmissindir. Kalbinin sesini dinle ve bence keske deme, korkma dene.
valla anlamıyorum kelimeler eksik oluyor ve eksik kelimeyi anlamaya çalışırken konuya adapte olamıyorum ve uyarıyorum maalesef
Bi iliski oldugunda elbet zorluklari olucak bnu az cok bende kestirebliyorum ilerisini devam ettrmek birazda iki kisinin elindeDalga geçip geçmediğini şuan bilemem ama ciddi bi ilişki için çok zorlancağını düşünüyorum o seneye bitirip gidecek senin 2 yılın daha var uzaktan yürütceğin. Artı mezun olmaklada bitmiyor kpss var önünde duvar gibi ayrı kalcağınız o kadar yıl var ki çok yıpranırsınız bence
şimdiki gençlerin hastalığı sanırım :) mesajlarda edinilen alışkanlık olsa gerekSesli harfler nerede gözünü seveyim?
sen 1. sınıftayken nasıl bir ilişki istiyorsun? hemen yüzük mü taksın mesela?Meraba kk.uyeleri yeni bir konumla karsinizdayim.onceki konumu okuyanlar hatirlayacaktir.simdiki konum eski konumla alakali degil ve verdiginiz tavsiyelere uyarak o kisiyle irtibatimi kestim.kendimii okuluma derslerime verdim.gecen hafta pazartesi gnu hic beklemedgm bi anda sniftan erkek arkadasm yanima gelerek onun bi arkadasinin bnden hoslandgni syledibonce sasrdim elbet kim oldgnu vs sordm snra kendi niye sylemiyo dedm ve snifa gectm.aradan az zman gecti snif arkadasm disari cagrdi gttim karsmda bnden hoslanan cocuk sasrdm tabi arkadasm bzi yalnz birakti biz konusmaya basladik.21 yasnda oldgnu matematik ogretmnligi 3.snifnoldgnu bni bzim snifa geldigi zmanlarda gordgnu flan syledi.snif arkadasmla akrabalarmis.herneyse 15 dakika kadar konustuk snra derslermz basliycagi icin sniflarimiza gttik.ve bna gderken ben karari sana birakiyorum bi dsun vizelrden snra sennle oturup konusmak istiyorum dedi bnde tmam dedm.malum bu hafta vizeler vardi bugunde bitti.bu hafta icinde hic gormedm onu.arkadasm arada imalarda blundu bna su vizeler bitse diye cocugun bnden elektrik aldgni syledi.smdi size sormak istedigim su.ben 1.sinif ogrencisiyim okulda yeniyim o ise 3 sinif sizle benmle dalga geciyo olablir mi amaci gezip tozmak gonul eglendrmek olablir mi.onun hakknda dha hic bi bilgiye sahip deglim yasi ve memleketiharicnde.ben bi iliski olursa ciddi olarak olsun istiyorum bikac ay cikip ayrilma amacli vakit gecsn diye hayatima birini almak istemiyorm gerckten sevmek ve sevilmek istiyorum.ve bugun sinavlar bitti pazartesi okul var yanima gelir mi bilmiyorum sinavlardn snra konusmk istiyorum demisti.sizce ne yapaym.konusmak isterse konusayim brbrmizi tanimak icn firsat vereyim mi.siz olsaniz ne yapardiniz benm yerime.cok kararsizim.bu arada 1 hafta yanina gelmemis diyeblirsniz onuda syle izah edeyim.bolumumuz farkli sinav saatlermz farkliydi onunkine baktim cnku bide bu hafta sadce sinav icin gttik okula ayrica zaten sinavlardan snra konusalm diye belrtti dersleri cok yogun oldgu icin ders calisiyomus sadce sinav haftasi oyle dedi bide numaramzi flanda almadik hic o muhabbetlere girmedik zaten.simdiden hepnize tesekkrler :)
Biz de genciz ama ben hiç böyle yazmam.şimdiki gençlerin hastalığı sanırım :) mesajlarda edinilen alışkanlık olsa gerek
Hayir tabiki.amaci su baska niyetki olanlardan gonul eglendirenlerden olmasinsen 1. sınıftayken nasıl bir ilişki istiyorsun? hemen yüzük mü taksın mesela?
Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler.herkes yazima takmis durumda.telefondan girdigim icin boyle oldu yoksa cok sukur turkcem iyi..herkestakmis turkceme.insanlar once donup bi kendilerine baksalar keske.konu aciyorum alakasiz yorumlar yapiyolar.dedikleriniz gayet mantikli..bir diger uyede fikriyle yol gosterdi sizin gibi..sizlerin verdigi fikir ve cesaretle tanima sansi vericem.tekrar tesekkurlerS sosyalciogretmen güzel kardeşim bak ben bana içimden geçenleri tane tane yazacağım. Gerçi benim yaşımda çok fazla sayılmaz ama bildiğim bir şey var ki bu hayatta yanlış yapmak istemiyorsan adımını sağlam basacaksın. Yani demem o ki; o insana şans vermeden tanıyamazsın, tanımak istersen illaki bir ilişki yaşamak zorunda değilsin, yani hadi tanışalım deyip el ele kol kola, sarmaş dolaş olmak mecburiyetin yok zaten aynı okulda arkadaşsınız biraz vakit geçir çevresine gir (sizin tabirinizle ortamlarına ak) tanımak için onunla vakit geçir ama kendine hareketlerine tavırlarına dikkat et, ciddi bir ilişki istiyorsan ciddiye aldır kendini. Birde lütfen TÜRKÇE konuş ve yaz. İnşallah ileride öğretmen olursan eğer öğrencilerine vereceğin bir derste bu olsun ama önce sen ders al. Saygılar.
Olabilir tabiki dogru haklisiniz.:)tanima sansi vericem :)Tanımıyoruz ki biz. Belki o da gerçekten ciddi bi ilişki istiyodur. Yani sen tanıyacaksın onu istiyosan istemiyosanda kestirip atacaksın bu kadar basit
telefondan girdiğini tahmin ettim zaten ve genelde yazımına takılmalarının nedenini de açıklamak isterim okumak zor oluyor. İnsanların yorum yapmasını, fikir vermesini istiyorsun ama senin ne demeye çalıştığını anlamazsak nasıl fikir sunarız değil mi ama, hem bir konuda fikir soruyorsan her türlü eleştiriye de açık olmak zorundasın. bu da hayatın başka bir gerçeği güzel kardeşim. SaygılarOncelikle cevabiniz icin tesekkurler.herkes yazima takmis durumda.telefondan girdigim icin boyle oldu yoksa cok sukur turkcem iyi..herkestakmis turkceme.insanlar once donup bi kendilerine baksalar keske.konu aciyorum alakasiz yorumlar yapiyolar.dedikleriniz gayet mantikli..bir diger uyede fikriyle yol gosterdi sizin gibi..sizlerin verdigi fikir ve cesaretle tanima sansi vericem.tekrar tesekkurler
Yani iyi hos cocuktu.konusmalarina bakilirsa samimi geldi lakin bunu zamanla anliycam tabi. :)insallah yanilmam ve pisman olmam :)canım buna senin karar vermen daha sağlıklı bence.sen kendin diyorsun sevmem lazım diye.sonuçta bi kere ayaküstü de olsa konuştun gördün çocuğu.eğer bir şeyler hissetiysen konuş yani ben olsam öyle yapardım:)
ama hissetmediysem konuşmazdım.bir de üniversitede ciddi mi değil mi ayaküstü zaten anlamazsın zaman gösterir bunu.
Haklisiniz saygilar ablacim :)telefondan girdiğini tahmin ettim zaten ve genelde yazımına takılmalarının nedenini de açıklamak isterim okumak zor oluyor. İnsanların yorum yapmasını, fikir vermesini istiyorsun ama senin ne demeye çalıştığını anlamazsak nasıl fikir sunarız değil mi ama, hem bir konuda fikir soruyorsan her türlü eleştiriye de açık olmak zorundasın. bu da hayatın başka bir gerçeği güzel kardeşim. Saygılar
Yani ayrintili konusmadigimiz icin pek biseyde diyemiyorum.pisman olmak uzulmek istemiyorum ve bnu onu tanima sansi vermeden anlayamam.bu konuda kararsizdim ancak kalbimin sesini dinlemeye karar verdim :)şimdi canım öncelikle sorun çok saçma
bize verdiğin bilgi
senin 1. snıf onun 3. sınıf olması
yani bu dalga geçilmesi gibi bir durummu artık üniversite
açıkcası bu bilgilere göre sağlıklı cevaplar alamazsın
ancak şu anlaşılyorki sende heyecanlanmış ve ders progrsamına kadar takip etmişsin bu çocuğu
buluştuğunuzda endişelerini dile getir
aldığın cevaplar seni ne kadar tatmin edicek
asıl kanaat oluşturan bu olcak