• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız..?

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
Nişanlı dan ayrılalı 3 yıl oldu hayatınıza kimseyi al(a)madınız ..ve biri çıktı çok tanımıyorsunuz ama düzgün efendi biri içiniz ısındı nedense..ama doğru düzgün bir işi yok..NAPARDINIZ??
Bu kişi benim ve heyecanla bekliyorum cevaplarinizi:((

İşsiz derken atanamamış bir öğretmen mi, uzmanlık sınavına hazırlanan doktor mu yoksa doktorasını yapan bir öğrenci mi yoksa okumamış, ipsiz sapsız sokakta gezen birisi mi?
3 yıldır kimse yok hayatımda ve illa biri olsun artık diye hayatıma almazdım.
Daha ince eler, sık dokurdum.
Bir kez daha nişandan dönmeyeyim diye bu sefer "işte budur" diyebileceğim birisi olsun diye iyi araştırırdım.

Sosyal bilgiler mezunu kac yıldır atanamamis ve bırakmış artık:(
Bende sosyal bilgiler oğretmenliği mezunuyum :) bende evlenecem de evlenecem diye ders çalışmadım. Sonra ozelde çalıştım derken şimdi ders çalışıyorum.imkansız değil biraz kasmak lazım. Ayrıca neden bar? Adam öğretmen yani gitsin özele çalışsın.başta biraz zorlanır maddi olarak ama zamanla kariyer yapabilir hangi şehirde? Ben anne olduğum için özel beni yıprattı oyuzden bu sene bir anda derse başladım

Ahh canım aynısını yaşadım nişanı attım karşıma tertemiz efendi biri çıktı iş yok güç yok aklı beş karış havadaymış eee çalışmayan adam başka nası olcakki. Çalışmayan adam mı olur ya o ne biçim şey.

Baska bir is bulsa bar disinda.Her üni mezunu da atanmak zorunda diye bir kural yokki.Ozel sektorde calisabilir.

Ahh canım aynısını yaşadım nişanı attım karşıma tertemiz efendi biri çıktı iş yok güç yok aklı beş karış havadaymış eee çalışmayan adam başka nası olcakki. Çalışmayan adam mı olur ya o ne biçim şey.
Bende belli bi yaşa geldiğim için artık mantıklı düşünmek istiyorum..e bi taraftanda icim ısınan birini görmek mutlu ediyo..yani bilemedimmmm:((

Baska bir is bulsa bar disinda.Her üni mezunu da atanmak zorunda diye bir kural yokki.Ozel sektorde calisabilir.
Daha arkadaşız hiç o konulara girmedim toplam 3 kere görüştük..ortak bi tanıdığımız var sadece ona sormustum nasil biri diye çok efendi yıllardır tanirim hic bi yanlışını görmedim dedi..

barda calisan biri ile anlasabilcekmisiniz ? yapiniz ve psikolojik durumunuz musayit mi ? bu sorularin cevabi sizde sakli

Back
X