• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız..?

Daha arkadaşız hiç o konulara girmedim toplam 3 kere görüştük..ortak bi tanıdığımız var sadece ona sormustum nasil biri diye çok efendi yıllardır tanirim hic bi yanlışını görmedim dedi..
Daha cok erkenmis.Oncelikle bir karakterinden emin olun bir taniyin.Baskasina gore efendi olabilir de bakalim kafa yapilariniz uyusacak mi?

Daha cok erkenmis.Oncelikle bir karakterinden emin olun bir taniyin.Baskasina gore efendi olabilir de bakalim kafa yapilariniz uyusacak mi?[/QUOT
İşte ben başlamadan soruyorum sizlere..daha tanımam lazim tabiki belki 3 5 gorustukten sonra olmaz dicem orasi ayri..ama diyelimki gorustuk anlaştık peki ya sonrası nolacakkk:((

vekil ogreymenlik yapsa bi sure , bu sure zarfinda ya kpss ye girse veya baska bi is arasa ....
tek problem is ise bunu gundeme getirip en basindan.konusmak en dogrusu ,
Direkt açık açık konusuyumu sizcede..konuyu nasıl aciyim olumsuz bi cvpla karşılaşırsam nasil tepki vereyim :((

Karsidaki insana da uygun bir sekilde soylemek lazim bir de.Kirilabilir,ters tepebilir diye dusunuyorum.

Bana değer verdiğini ve sıradan bi insan olmadığımı söyledi..bu hoşlanıyorum demek değilmi
Bana gore de hoslandigini belirtmis.Simdi ben olsam napardim diye dusunuyorum.Ben olsam sohbet aninda sorardim gelecek planlarini,isinden memnun olup olmadigini,baska bir is alanina yönelmek isteyip istemedigini sorardim.

Bana gore de hoslandigini belirtmis.Simdi ben olsam napardim diye dusunuyorum.Ben olsam sohbet aninda sorardim gelecek planlarini,isinden memnun olup olmadigini,baska bir is alanina yönelmek isteyip istemedigini sorardim.
Evet bende sorcam ilk görüşmede ..cok teşekkür ederim

Barda çalışan birinin efendi olduğuna bu kadar hızlı emin olmayın bence. Bir erkek barda çalışıyorsa sadece para kazanmayı düşünmüyordur. Bar ortamı kısa ilişkiler yaşamak için en uygun ortamlardır. Mesleği barmen olan veya barmen olmayı isteyen bir erkek % 80 ihtimalle çapkın ve iffetsizdir. Öyle yüze gülen her erkeği efendi sanmayın bence.

Barda çalışan birinin efendi olduğuna bu kadar hızlı emin olmayın bence. Bir erkek barda çalışıyorsa sadece para kazanmayı düşünmüyordur. Bar ortamı kısa ilişkiler yaşamak için en uygun ortamlardır. Mesleği barmen olan veya barmen olmayı isteyen bir erkek % 80 ihtimalle çapkın ve iffetsizdir. Öyle yüze gülen her erkeği efendi sanmayın bence.
Haklısınız ama bu olay başıma gelmeseydi baska biri sorsaydi olmaz bu iş derdim:( barda gitar çalıyo:/

Belkide birdaha bi başkasına kanınız kaynamazsa..zor ısınan elektrik alan biriyseniz pekii?
Madem olaya bu açıdan bakmamız gerekiyor;
Diyelim ki iş konusunu, maddi durumu gözardı ettik ve evlendiniz. Peki evlendikten sonraki süreci hiç düşündünüz mü?
Maddi anlamda yaşayacağınız sıkıntılar sizi soğutmayacak mı? Yıpratmayacak mı?
Eğer sizde çalışıyorsanız ve yıpranacağınızı düşünmüyorsanız hiç düşünmeyin.
Evlenmeden önce maddiyatı hiç önemsemiyoruz fakat sonrasında en büyük sıkıntımız oluyor ekonomik durum. Onun için iyi değerlendirmeniz gerek.

Back
X