- 14 Haziran 2016
- 14
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi edayildirim
-
Neyse sorun bende galiba yine anlamadım da ben olsam böyle bir iftiranın sahibiyle asla görüşmezdim...Yegenim gelinimize abimin hanimina biz teyzemle bu cocugun dayimdan olmadigini dusunuyoruz demis yengemiz boyle soyluyor yegenimse ben boyle bi sey demedim diyor sinirinden kapi pencere kiriyo 3 yildir gorusmuyolar ben hangisi yapti bilmedigim icin gorusuyordum simdi bir araya gelmelerini hazmedemiyorum
Çok şükür.Sevgili laale, naçizane bir de ben ozet geceyim 3. Okuyusumda anladim.
Konu sahibi, abisi, abisinin hanimi (yengem dedigi ) ve ablasi var ve birde ablasinin cocugu (yegenim dedigi ). Bu yegeni guyaa yengeye demiski teyzem (yani konu sahibi ) ve ben o karnindaki cocugun dayimdan oldugunu dusunmuyoruz yanj sen hu cocugu baskasindan yaptin demis.... iftiraya maruz kalan aslinda yenge. Ama konu sahibi de yegen de ben oyle bi sey demedim diyorlar. Yenge de suan yegen ile gorusuyormus konu sahibi de bu durumu sindiremiyormus ben ne yapayim diyor.
Çok şükür.
Allahım razı olsun inşallah.
Ne pis insanlar var.
Ben olsam yeğeni de onu yetiştiren anne babayı da asla affetmezdim.
Yazık,günah.
Yenge neden görüşüyor,onu da anlamadım...
Amin amin inşallah.Cumlemizden... iste konu sahibi de onu sindirememis kendine.... ikisinden biri yalan soyluyor, nasil gorusuyorlar birbirlerinin yuzune nasil bakiyorlar diye ... ve de ben de gorusmelimiyin diye soruyor...
Cok mu lazimlar gorusmeyiverin ikisiylede deyiverdim bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?