siz olsaniz...

edayildirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
14
0
1
41
Merhaba arkadaslar... Siteyi uzun zamandir takip ediyorum bi sıkıntım var onerinizi almak istiyorum.Bundan 3 yil once hic ummadigim bir anda bi iftira ile karsilastim ablamin kizi abimin o an icin hamile olan hanimina "yenge biz teyzemle ikimiz bu cocugun dayimdan olmadigini düşünüyoruz" demis. Yengemiz çocuğumun ustune yemin ederim dedi diyor yegenim annemgilin pencerelerini kırdı sinirlenip ben demedim boyle bi sey iftira etti diye ben o an soktaydim hem iftiranin demedigim bir sozun soku hem de hangisine inanacagimi bilememe durumu.1 yil depresyondaydim hic aklimdan atamiyordum bu olanlari ama hislerim yegenimin bana boyle bi iftira atmayacagi yonundeydi.Emin olmadigim için yengemizle tam olarak iliskiyi kesmedim bayramdan bayrama gorusmeye munasip durumlarda bir araya gelmeye devam ettim bu uc yıllık surede yegenim onunla hic gorusmedi ablam da benim gibi gorusmeye devam etti simdi yegenim dayisigille iftarda bir araya gelmek ve barismak istedigini soyledi güya abimin çocuğunu sevmek felan istiyormus.Baristilar da ama ben bu durumda yegenimin 3 yil boyunca herkesi inandirip simdi vicdan azabi cektigini ve o yuzden baristigini bana bu iftirayi onun attigini dusunuyorum ve resmen buz gibi sogudum yegenime ve ablama karsi.Onlarla gorusmek istemiyorum.Siz olsaniz onlarin yerinde yani yegenimin veya yengemin yerinde bir araya gelir miydiniz?Ve benim yerimde olsaniz neler hissederdiniz.Gercekten bunalimdayim icimden sokup atamiyorum bu olanlari gorusleriniz benim icin cok degerli lutfen esirgemeyin...

Yegenim su an 20 yasinda iftira atanin kim oldugu belli degil çünkü ikisi de inkar ediyo yegenim ben boyle bi sey soylemedim bizi dayimdan ve birbirimizden uzaklastirmak icin yapti diyo gelinimiz de gercekten boyle bi soz soyledi diye yeminler ediyo simdi bu ikisi beraber oturuyo yemek yiyo yakinda canciger de olurlar ben iftira atanin kim oldugunu hala bilmiyorum yazimi lütfen iyi okuyun anlasilir yazmaya calistim ama siz de haklisiniz resmen yalan ruzgarlari gibi. Bizim gelin ilk basindan beri kimseye kusmedi sahsen bana bu cocuk kocami kastederek ondan degil diyecek biri olene kadar silerim o kisiyi ama gelinimiz boyle yapmadi baslangicta anneme soyle bile demis ben ablamin hatrina ondan(yegenimin ismini soyleyerek) ozur bile dilerim demis.Anlayacaginiz benden hic ozur dileyen felan yok benim adim iftirada kullaniliyo sonra ikisi de inkar ediyo ve birbirleriyle gorusuyorlar bi sey olmamis gibi kendi kendime bu onlarin seviyesizligi takma bosver desem de bi turlu hazmedemiyorum

Sizce nasil davranmaliyim artik yegenimle hic konusmam onun bu iftirayi atmis oldugu yonundeki gorusum artti emin olamam tabi ama onunla asla konusmam diyorum yine de baska fikirlere ihtiyacim var keske ilk basta ikisiyle de konusmasaymisim ikisini yuzlestirmeyi deneseymisim ama hep iyi niyetim yüzünden yok annem uzulmesin yok abim uzulmesin bana bu iftirayi atan yani soyleme digim seyi soylemisim gibi gosteren hangisiyse bana her seyi yapar diyorum ikisiyle de hic konusmayim mi yoksa ikisyle de bayramda seyranda mi konusayim bi de cok yakinlarima mesafe koymayi bi turlu beceremiyorum benim kuyumu kazdiklarini da gorsem yuzyuze gelince insanlara soguk mesafeli davranmayi beceremiyorum bunun bir yontemi var mi basaranlar nasil basariyo offfff cok kotuyum kocaman kadin oldum hala insanlara nasil davranmam gerektigini ogrenemedim

Yegenim gelinimize abimin hanimina biz teyzemle bu cocugun dayimdan olmadigini dusunuyoruz demis yengemiz boyle soyluyor yegenimse ben boyle bi sey demedim diyor sinirinden kapi pencere kiriyo 3 yildir gorusmuyolar ben hangisi yapti bilmedigim icin gorusuyordum simdi bir araya gelmelerini hazmedemiyorum

Neyse sorun bende galiba yine anlamadım da ben olsam böyle bir iftiranın sahibiyle asla görüşmezdim...

Sevgili laale, naçizane bir de ben ozet geceyim 3. Okuyusumda anladim.
Konu sahibi, abisi, abisinin hanimi (yengem dedigi ) ve ablasi var ve birde ablasinin cocugu (yegenim dedigi ). Bu yegeni guyaa yengeye demiski teyzem (yani konu sahibi ) ve ben o karnindaki cocugun dayimdan oldugunu dusunmuyoruz yanj sen hu cocugu baskasindan yaptin demis.... iftiraya maruz kalan aslinda yenge. Ama konu sahibi de yegen de ben oyle bi sey demedim diyorlar. Yenge de suan yegen ile gorusuyormus konu sahibi de bu durumu sindiremiyormus ben ne yapayim diyor.

Çok şükür.
Allahım razı olsun inşallah.
Ne pis insanlar var.
Ben olsam yeğeni de onu yetiştiren anne babayı da asla affetmezdim.
Yazık,günah.
Yenge neden görüşüyor,onu da anlamadım...

Çok şükür.
Allahım razı olsun inşallah.
Ne pis insanlar var.
Ben olsam yeğeni de onu yetiştiren anne babayı da asla affetmezdim.
Yazık,günah.
Yenge neden görüşüyor,onu da anlamadım...

Cumlemizden... iste konu sahibi de onu sindirememis kendine.... ikisinden biri yalan soyluyor, nasil gorusuyorlar birbirlerinin yuzune nasil bakiyorlar diye ... ve de ben de gorusmelimiyin diye soruyor...
Cok mu lazimlar gorusmeyiverin ikisiylede deyiverdim bende...

Amin amin inşallah.
Bence de görüşülmesin hiç biriyle...

Bence siz en buyuk hatayi en basta her ikisiyle gorusmeye devam ederek yapmissiniz. Sonucta ortada bi iftira var sizinle ilgili ama siz soyleyeni bilmediginiz icin gorusmeye devam etmissiniz. Biri bebim soylemedigim bir cumleyi soyledim diye iletecek ve ben o kisiyle gorusecem...
Körler sagirlar birbirini agirlar. Siz kendi isinize bakin. Alan memnun satan memnun ki yuzyuze bakip konusabiliyolar. O kadar rahatsiz olduysaniz en basta yapmaniz gerekeni simdi yapip ikosoylede gorusmeyin.

Yengeniz eli öpülecek kadınmış.
Bir insan böyle bir iftirayı kendi kendine uyduramaz, aklına dahi getiremez.
Yani yengenizin doğru söylediğini düşünüyorum bu konuda.

Ben de zaten şu küçüklerin her işe burnunu sokmasını anlamam.
Küçüklüğüne verilir diye pata küte konuşuyorlar, sonuçları böyle travmalar oluyor.
Görümcelerimi çok severim ama kızı aynı sizin yegen gibi beni çıldırtıyor bazen.
Öncelikli olarak her işe burnunu sokmamasını ve yengesine saygılı olmasını öğretin ona.
Sonra da mesafenizi koruyun derim.

Siz yengemizi tanimiyorsunuz onun eli opulesi bi insan olmadigini soyleyebil irim maalesef cok hataları oldu onun da bize karşı

Tesekkurler yorumlariniz icin gorusmemek en dogrusu aslinda ben isin dini boyutunu da dusunerek gorustum şimdiye kadar ama bana hep zarar verdiler abimle siki fiki olmadan gorusmeye devam edecem yegenimle asla konusmayacam oofff iste hayat boyle artik insanlara guvenmemem gerektigini biliyorum 30 yasinda bunu yeni yeni ogreniyorum ablamla eltiyiz o yuzden iki tarafli akrabalik olunca o yuzden cok sikintiya girdim elti olmasak hic dusunmeden gorusmemeyi tercih ederdim bana mubarek günlerde dua edin aslinda büyüklüğün erdemin Allaha havale edip ikisiyle de mesafeli gorusmek oldugunu dusunuyorum ama o erdemi sergileyecek gücüm yok maalesef

Ben olsam görüşmezdim.
Oh vala iftirayı atsın sonra da barışmak istiyorum desin.
Sizi 3 yıl boyunca üzmüş bu konuyla keyfi yetince barışmak istiyor.
Benim elimde kalırdı böylesi kusura bakmayın da.
Tavrınızı sürdürün onların olduğu ortamda bulunmayın.
Ayrıca yengeniz diyemiyor mu ablanızın kızının böyle birşeyi ona söylediğini.
Yani kendisi gitmiş söylemiş ya biz böyle düşünüyoruz vs diye onu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…