Siz olsaniz ?

evlimisin bence iki işe aynı anda devam edebilirsin nasılsa tercumanlık cok fazla vaktini almıyormus

2500 vermezler. Çünkü saatleri cok fazla değil.bnirmalde yurt yöneticiliğinde zaten gündüz full arti bazi geceler kalinir. o acidan öyle bir fiyat bicmislerdir.
ama en azindan sigortanizi yatırıp belli duzeyde bir maas verdiklerinde sizde tercumanliginiza devam ettiginiz sürece bir sıkinti olmayacaktir inşallah.
Ben olsam ortami begendiysem kabul ederdim. hem gündüz yapacaginiz arkadaslarinizla olan programlarinizibda engellemez. tabi evliyseniz biraz daha farkli durum ama bekar ve araci olan birisi icin bulunmaz firsat

2500 civarı alırsunuz bence önce para işini konuşun sizede yakınmış anladığım kadarıyala iş yeri denemekte fayda var derim ve sizin sigortanızıda ödemek zorunda her koşulda karlı çıkarsınız sigorta paranız cebinizde kalıcak.

Ben bu iste tecrube etmis bir insan olarak calismani soylerim.en azindan ayda bir maasin hazir.
Ben yatili da kaliyordum ustelik ancak ben carsi izinlerinden yemeklerine kadar temizlik duzenlerinden aksam etutlerine kadar herseyden sorumlu ve ilgiliydim.ama kizlarimizi hem kendimi sevdirdim hemde disipline onem verdirdim.1 yil gorev yaptim sozlesmeliydi benim.mudurden sonraki yetkiliydim.siz daha rahat edersiniz.sabirli sakin sorun dinleyici ve cozucu olmalisiniz.

Cok zaman aliyo simultane almiyorum
Birebir tercume yapiyorum
Ama duzen lazim

Ucret ne aliyordunuz
Ve neden ciktiniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…