- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bıkma.
Henüz çok gençsin. 30 yaş nedir ki?
Yapma bunu kendine. Biliyorum zor,haklısın ama hep böyle gitmeyecek ki bu. Hepimiz dibe vurmuş,köşeye sıkışmış hissediyoruz bazen ama maddi ama manevi,ömrümüzce sürmüyor düze çıkıyoruz muhakkak. İnsan olmanın gereği bu. Herşey bizim için. Sağlığın yerinde mi gerisi fasa fiso inan.
Dilerim en kısa zamanda düze çıkarsın. Herşey güzel olur senin için.
Pardon gece kalma varsa olmaz zaten, 1500'e. Geri aldım sözümü.
Sorma bi de sigorta istemezsem 1500 mus
Ne dersin
Dislerim titredi Sinirden
Hacettepe mültecim tercümanlığı derece ile bitirmiş arkadaşım haftada saçma sapan çalışma saatleriyle sigortasız 900 tlye çalışıyor . kamu size kontenjan açmıyor . Şimdi bu çalışacağınız işte sadece 5 saat çalışıp tercümanlığa devam edebileceksiniz . Bence çok iyi bir iş 2500 den kapı açıp en az 1500 anlaşın derim ben
akşam 17 sabah 08 gibi bir çalışma saati var . Sana vereceği tek şey sigorta . sorumlulukta gece kaldığın için çok büyük . Bir şirkette sigorta karşılığı toplantılarda çeviriri yapsanda aynı ve cv ni olumlu etkiler ...Gece burda kal diyor bana
Sigorta olmazsa 1500
Sigorta olursa Allah bilir 1000
akşam 17 sabah 08 gibi bir çalışma saati var . Sana vereceği tek şey sigorta . sorumlulukta gece kaldığın için çok büyük . Bir şirkette sigorta karşılığı toplantılarda çeviriri yapsanda aynı ve cv ni olumlu etkiler ...
başla bence değişik bir ortam içine greceksin bir yandan etrcümanlıkta yaparsın hem
Aslında tahmin etmiştim kesin gece orada kalacaksın derler diye çünkü çalışma saati 6.5 saat falan oluyordu 6.5 saatte 2000 bin 2500 vermezlerdi.Gece orada kalsan buda demek oluyor senin eve gelmen sabah 6-7 yi bulur 8 saati aşar çok iyi etmişsin kaçmaklaGittim gece orda kalcakmisim :O
1500 liraymis
Oldu o zaman gorusuruuuuuuuuuzzz dedim kactim ...
Bulaşmadığın iyi olmuş..bu arada konu dışı ama tercümanlık konusunda en iyi eğitimi veren üniversiteler hangileridir bi fikrin var mıwitch hunt ??
Paraya ıhtıyacın yoksa bence bulasma
Bir firmaya baglımı calısıyorsun pekı canım ?Cute aslinda paraya ihtiyacim var cunku sigortami kendim yatiriyoorum surekli çinli pesinde kosturuyorum bulabilmek icin
Abuk subuk muamelelere denk geliyorum
Turk patronlar tarafindan ..
Tabi taciz degil bu :)
Iste para veriyorum hapsursam bile ceviricen tarzi insanlar falan ..
Ama bu kadar ihtiyacim yok
Allah muhtac etmesin yine de ..
1500 liraya 14 saat
Evimden uzak off zor yani
Öğrenciyken proz.com da takılıyordum orada tercümanlar da işverenler de daha nitelikli. Ya da tr de düzgün birkaç büroyla çalışsanız? Zamanla ingilizceden çok daha fazla para kazanırsınız çincede.Cute aslinda paraya ihtiyacim var cunku sigortami kendim yatiriyoorum surekli çinli pesinde kosturuyorum bulabilmek icin
Abuk subuk muamelelere denk geliyorum
Turk patronlar tarafindan ..
Tabi taciz degil bu :)
Iste para veriyorum hapsursam bile ceviricen tarzi insanlar falan ..
Ama bu kadar ihtiyacim yok
Allah muhtac etmesin yine de ..
1500 liraya 14 saat
Evimden uzak off zor yani
teşekkürlerBu konuda hic bir fikrim yok maalesef yardimci olamayacagim..
Ben yurtdisina gittim iki yil kaldim onun oncesinde de bu dille alakali egitim aldim ama uni yi bu bolumde okumadim.
Benim bildigim kendi dilimle alakali
Ankara sinoloji
Kayseri çin dili edeb.i var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?