• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ?

Merhaba asil meslegim tercumanlik ...
Ama serbest calisiyorum musteri oldukca tercume etmeye gidiyorum ..
Aylik 2000~2500 arasi gelirim oluyor..
Kucuk bi yerde yasiyorum ..
Simdi soyle bir is var
Ozel yurt yonetim mudurlugu
Aksam 17.00 civari is yerine gidilecek
23.30 a kadar suren bir is ..
Kiz yurdu ..
Hicbir fikrim yok is hakkinda ama :bicak:duzenli bir ise ihtiyacim var sanirim da bu duzenli bir is mi bilemedim :110:
Sigortami kendim disardan yatiriyorum
Genelde evdeyim sizce denemeye deger mi ?
Bir de ne kadar ucret istemeliyim :işsiz:
Tercumanlik isine gunduz devam edebilirim
Ufffffff napsam :KK14:
Tesekkurler :rapci:
Akşam beş 23.30 bana çok güzel geldi valla canım :KK28: denemeye değer bütün gün senin çokda geç değil bana göre ;)

bence deneyin hem size maddiyat olarak ekstra bir gelir olmuş olur bu arada tercumanlığınızada devam edin tabi
bence denemeye değer en azından kabul etmediğinizde keşke dememiş olursunuz

Ben olsam kaçırmam. Ve 2000 üstü maas olmasi gerek. Ve saati super iş de cok yorucu degildir zaten aksam vakti yemek yerler yatarlar bence. Ama Çince Tercümanlık cok güzel aranan bir şey. Acaba büyük şirketlerde is bulma imkanin yok mu.

Yok burasi cok kucuk bir sehir
Aracim var ama evle mesafesi 10 dk falan
Ben olsam giderdim sanırım. Gelirinizi ikiye katlama şansınız olacak gibi görünüyor. İşin detayını bilemiyorum açıkçası ama mesai saatleri çok cazip,günün büyük bölümü size kalıyor,tercümanlıkla gayet götürülebilir. Aracınızda varmış,çıkış saati sorun olmaz bu durumda.

Sana uyar bence

Kızlara Çin anısı anlatırsın hem şaşırırlar hem ufukları açılır hedefleri büyütürler

Sen mantıklı kadınsın sorunlara vs de rahat müdahale eder düzen sağlarsın

Git dene olmazsa ne kaybedersin ki

Akşam evde oturacağına orada oturursun asıl sorumlu gündüz müdürü olur sana yazı çizi de kalmaz sadece o an sorumlu olursun

Fıstık gibi iş, ben olsam kaçırmazdım. Mesai saatleri ve işin rahatlığı çok cazip bence. Yurdun kuralları vardır mesela saat dokuzda yatmak gibi, o zamana kadar ne sorun çıkartırlarsa onunla ilgileneceksiniz, kalan zaman yine sizin. En azından bir başlangıç yapın, görün ortamı.

ben olsam denerdim
akmasa da damlar mantığı bence önemli
şimdiye kadar bu mantığı kullanmadığıma pişmanım hatta

ben olsam denerdim
akmasa da damlar mantığı bence önemli
şimdiye kadar bu mantığı kullanmadığıma pişmanım hatta

Simdi soyle bir is var
Kiz yurdu ..
Hicbir fikrim yok is hakkinda ama :bicak:duzenli bir ise ihtiyacim var sanirim da bu duzenli bir is mi bilemedim :110:
evliysen 23.30a kadar calismak cok zor olur evli degilsen evlenince birakman gerekir ama gecici bi is olarak yapilabilir

Denemekle ne kaybedersin. Sonucta serbest çalışıyorsun işinide aksatmaz bence kendine bir şans ver 2500 olmasa bile 2000 alsan ne olacak ki ihtiyacın varsa şartlarını dahada iyileştirmek adına adım atabilirsin.

Tercümanlara çok saygı duyuyorum sadece bir kereliğine 10sayfalık bir makaleyi türkçeye çevirmiştim henüz öğrenciyim ve o emek aldığın paraya değmiyor gibime gelmişti. sizin asıl mesleğiniz bu; belki tak tak tak çeviriyosunuzdur fakat ben olsam yurt teklifini kesinlikle değerlendirirdim.

Simdi soyle bir is var
Kiz yurdu ..
Kabul et .Olmazsa bırak cok zor değil.

Denemekle ne kaybedersin. Sonucta serbest çalışıyorsun işinide aksatmaz bence kendine bir şans ver 2500 olmasa bile 2000 alsan ne olacak ki ihtiyacın varsa şartlarını dahada iyileştirmek adına adım atabilirsin.

1500 vercekmisler
Olmaz dedim

Back
X