• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız?

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
kızlar merhaba,

erkek arkadaşım yurtdışında oncekı konularımdan bılırsınız bi oncekı konuyu açtığım aksam kendısıyle acık acık konuştum rahatsızlıklarımı soyledım. hak verdı.o tarz yerlere artık daha az gıdeceğını soyledı.

dün gece arkadaşına yemeğe gitti gittikleri ev oğrencı evı erasmus hepsi kız-erkek karışık grup saat 22.00 de gitti.aramızda 2 saat fark var o 22.00 de evden çıkarken burda 00.00 dı ben yattım uydum. uyumadan once 40 kere dedım kı donduğunde mesaj at. sabah bı uyandım ne mesaj ne bısey.

9,30 da da kursu var ben oranın saatıne gore 9.30 da aramaya başladım açmadı.10,15 gibi yazdı 10 dakıka once derse gırmış aceleden cevap verememiş-dönememiş-yazamamıs, dün gece de haber vermeyı mesaj atmayı unutmuş eve 1.00 de girmiş oyle soyledı.

cok mutsuz oluyorum enerjim cekılıyor ufak tefek hep sorun hep sorun ilişkimize benım gosterdığım tıtizlığı gostermıyor.

yan yanayken asla problemımız olmuyor olsada hızlıca cozuyoruz. 3 senedir birlikteyiz surda 2 aydır ayrıyız ama 3 senenın toplamında ettığımız kavganın 10 katını su 2 ayda ettik.

su durumda onumde 2 seçenek var. ya anlayış gösterip biraz daha üstüne az düşeceğim geçici bi süreç kayıp bi zaman olcak bızım için ya da komple bitireceğim. siz olsanız ne yapardınız?

Bende sıkılırdım sürekli haber vermekten. ertesi gün arar konuşursunuz dün nasıl geçti gibisinden.

Bana güven vermedi diyemem
Ama siz o gidince çok konu açtınız sizde ona güven yok belli
Uzaktayken ona güvenmeyip yapamayacaksanız bitirmek en iyisi :)

normalde birbirinize her şeyin raporunu veren bir çiftseniz ve bu iletişim birden sekteye uğradıysa kaygılarınız haklıdır.
ama normalde de sürekli şunu yaptı buraya gittim eve döndüm diye haber verme alışkanlığınız yoksa şu anda böyle bir beklentiye girmeniz sizi yorar.

Bu arkadaş kaç yaşında ki? Evlilik hazırlığında birinden çok henüz 2o sinde tipik bir erkek öğrenci gibi...

Yani şu aşamada ha ayrılmışsın, ha berabersiniz senin için çok değişen birşey yok di mi? Ayrı ülkelerdesiniz zaten. Bence biraz oluruna bak, hiç karışmadan dışardan gözlemle. Daha sonra net bi karar alırsın.

Ya biraz sıkıcı bir durum değil mi ? Sürekli geldim/gittim olayı ? Belki o da böyle düşünüyordur.Konuşun bu konuyu.
Konusuyoruz. Ben uyanıkken sıkılmıyor konusmaktan mesj atmaktan dısardaykende olsa ama dün gece ben uyudum unutmıs mesaj atmayı. Nediyebilirim ki bunun üstüne. Bilmiyorun büyütüyor muyum onuda bilmiyorun.ben cıkınca adın adım haber veriyorum ona sormasa bile. Sanırım benimle aynı olmasını bekliyorum

Ben önceki konuda da bu konuda da sana hak veriyorum. Kim olsa killanir. Herkesin iliski dinamigi farklı gerci. Ayni tavirlarda sen olsan erkek arkadaşının tepkisi ne olur?

normalde birbirinize her şeyin raporunu veren bir çiftseniz ve bu iletişim birden sekteye uğradıysa kaygılarınız haklıdır.
ama normalde de sürekli şunu yaptı buraya gittim eve döndüm diye haber verme alışkanlığınız yoksa şu anda böyle bir beklentiye girmeniz sizi yorar.
Aybı ülkefeyken cok ayrı birşy yapmazdık zaten hayatımız rutin olduğu için haber verme durumuda olmazdo.

Surekli nereye gittin nereden geldin diye hesap vermek sıkıcı evet.
Ama sen ona bir şey rica etmissin merak ederim bir mesaj at eve gidince demişsin oda tamam demis.
Simdi bunda bana göre sıkıci baskıcı bir durum yok.
Erkek arkadaşın pek sanki iliskinize ozen göstermiyor gibi.
Hep boyle yapiyorsa ben dusunurdum ciddi ciddi.

Bu arkadaş kaç yaşında ki? Evlilik hazırlığında birinden çok henüz 2o sinde tipik bir erkek öğrenci gibi...

Yani şu aşamada ha ayrılmışsın, ha berabersiniz senin için çok değişen birşey yok di mi? Ayrı ülkelerdesiniz zaten. Bence biraz oluruna bak, hiç karışmadan dışardan gözlemle. Daha sonra net bi karar alırsın.
25 yasında askında yasına gore de olgun geve kukubüne gitmesini istemediğimi soyledim hemen kesti o durumu. Dünde gitceği yeri soylerken ısrarla sordu bak arkadasından 3 gün kavga etceksen gitmem diye. Bilemiyorum olgun olnayan ben miyim acaba?

Back
X