- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Ben her gittiğim yeri adım adım bildiriyorum demişsiniz bence bu da yanlış bilmiyorum yani bildirmek tamam da adım adım yazmak o istemese bile...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cok tıtızım sırf ona değil ilişkilerımde genelde boyleyım aslan burcuyum mukemmelıyetcıyım akılda sorun suphe soru işareti bırakmam. sanırım bukadar yüksek guvenıde ordan. o benı merak etmıyor güveni 100 de 1500Ben her gittiğim yeri adım adım bildiriyorum demişsiniz bence bu da yanlış bilmiyorum yani bildirmek tamam da adım adım yazmak o istemese bile...
haklısınız, kendımı değiştirmeliyim ben onunla uğrascağıma bırakayım o merak etsın neden ben ondan suphe edıyorum sureklı o etsın bırazdaBence devam et. Biraz da o düşünsün oralardan onun akli kalsin sende.
sevgi eksikliğinden kaynaklı değil ozaman? cunku ben kafamı yastığa koyduğumda aklıma o gelır.unutamamm onun nasıl gelmez onada sınır oluyorumKısa sürede gelecekse idare et. Ben de unuturdum arada geldim, gittim diye haber vermeyi![]()
Yükseleniniz de başak benceevet cok tıtızım sırf ona değil ilişkilerımde genelde boyleyım aslan burcuyum mukemmelıyetcıyım akılda sorun suphe soru işareti bırakmam. sanırım bukadar yüksek guvenıde ordan. o benı merak etmıyor güveni 100 de 1500
2,5-3 ay kaldı artık o dönmeyecek. nişanlıyız 2,5-3 aya nıkah için gelecek sonra benım vize işlemlerim baslıyacak ben orda yascm yaniUzaktan uzağa bu şekilde sıkma ile yürümez ilişkiler.
Ya karşınızdaki kişiye güveneceksiniz ya da güveneceksiniz.
Bu bu kadar basit.
Aksi halde hem karşınızdaki insanı boğarsınız, hem de kendiniz yersiz yere stres yaşarsınız.
Daha ne kadar yurtdışında kalacak?
nişanlıyız biz.2,5-3 ay sonra buraya gelecek nıkahımız olcak sonrasında vıze ıslemlerı-düğün artık ben onun yanına gideceğim3 yildir iliskiniz varmis.
Artik adini koyun derim?
Enazindan daha cok soz sahibi olursunuz oda sorumluluk sahibi..
2,5-3 ay kaldı artık o dönmeyecek. nişanlıyız 2,5-3 aya nıkah için gelecek sonra benım vize işlemlerim baslıyacak ben orda yascm yani
nişanlıyız biz.2,5-3 ay sonra buraya gelecek nıkahımız olcak sonrasında vıze ıslemlerı-düğün artık ben onun yanına gideceğim