• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız?

Ben her gittiğim yeri adım adım bildiriyorum demişsiniz bence bu da yanlış bilmiyorum yani bildirmek tamam da adım adım yazmak o istemese bile...

Ben her gittiğim yeri adım adım bildiriyorum demişsiniz bence bu da yanlış bilmiyorum yani bildirmek tamam da adım adım yazmak o istemese bile...
evet cok tıtızım sırf ona değil ilişkilerımde genelde boyleyım aslan burcuyum mukemmelıyetcıyım akılda sorun suphe soru işareti bırakmam. sanırım bukadar yüksek guvenıde ordan. o benı merak etmıyor güveni 100 de 1500

Bitirirdim.Eskiden bitirdiklerim gibi..Arkadaşının bu düşüncesizliği değişmez bana göre ve hayatını mahvedersin.Yoluna bak işine gücüne önüne bak.Aşmış kendini oralarda sanırım o .

Kısa sürede gelecekse idare et. Ben de unuturdum arada geldim, gittim diye haber vermeyi :-)
sevgi eksikliğinden kaynaklı değil ozaman? cunku ben kafamı yastığa koyduğumda aklıma o gelır.unutamamm onun nasıl gelmez onada sınır oluyorum

Eve gitmemesine rağmen sana evdeyim diye mesaj atamaz mı?Gayet atar.Mesaj atmadı falan bunlar çok önemli şeyler değil unutmuş olabilir,sızmıştır falan filan.Eğer haber vermedi diye değil de başka türlü bi güvensizlik hissediyorsan bitir.Ama yok güveniyorum diyosan bu kadar kontrol edip durma.Yapsa her türlü yapar telefonla onla bunla engelleyemezsin.

Uzaktan uzağa bu şekilde sıkma ile yürümez ilişkiler.
Ya karşınızdaki kişiye güveneceksiniz ya da güveneceksiniz.
Bu bu kadar basit.
Aksi halde hem karşınızdaki insanı boğarsınız, hem de kendiniz yersiz yere stres yaşarsınız.
Daha ne kadar yurtdışında kalacak?

evet cok tıtızım sırf ona değil ilişkilerımde genelde boyleyım aslan burcuyum mukemmelıyetcıyım akılda sorun suphe soru işareti bırakmam. sanırım bukadar yüksek guvenıde ordan. o benı merak etmıyor güveni 100 de 1500
Yükseleniniz de başak bence :KK25:

normal değil bence yurtdışındayken herşeyin raporunu gönüllü vermeli insan ister istemez kıllanır yeni ve rahat bir ortam sonuçta. bunun güvensizlikle alakası yok seviyorsa seni huzursuz etmek istemez. eğer önemsemiyorsa bence bi haltkar karıştırıyordur. insanın aklına biriyle tanıştı birlikte mi eve döndü de cevap yazmadı falan diye gelir yani.

Seni anlamaya calisiyorum birbirinize uzak yerlerdesiniz ve hic bilmedigin bir yerde bu kadar takilman normal , sevgiline cok fazla baski uygulamamaya calis , gitmeden once surekli haber veren biri degilmis orda da ayni performansi bekleme bir insan nasilsa oyle devam eder.

3 yildir iliskiniz varmis.
Artik adini koyun derim?
Enazindan daha cok soz sahibi olursunuz oda sorumluluk sahibi..

aklında en ufak bir güvensizlik kırıntısı varsa, kendine eziyet etme bitir. Ama yok güveniyorum ama ne yapıtığını merak ediyor kıskanıyorum diyorsan sabret, gelmesini bekle anlayış göster :) Ben de erasmus zamanında öyleydim ama yurtdışında olan bendim :)

Uzaktan uzağa bu şekilde sıkma ile yürümez ilişkiler.
Ya karşınızdaki kişiye güveneceksiniz ya da güveneceksiniz.
Bu bu kadar basit.
Aksi halde hem karşınızdaki insanı boğarsınız, hem de kendiniz yersiz yere stres yaşarsınız.
Daha ne kadar yurtdışında kalacak?
2,5-3 ay kaldı artık o dönmeyecek. nişanlıyız 2,5-3 aya nıkah için gelecek sonra benım vize işlemlerim baslıyacak ben orda yascm yani

acaba biraz üzerine düşmeseniz mi daha önceki konuları bilmediğimden net birşey diyemiyorum ama bizler hep beklenti içerisinde olduğumuzdan karşıdaki aykırı davranınca geriliyoruz. o kadar yıllık ilişkiye beklenti olması zaten çok normal aa artık siz onu tanıyorsunuzdur olmadı siz de ona karşı taktik yapın ve sonucuna bakın siz haber vermeyince size nasıl bir tepki vericek onu ölçün ve sizin gibi tepki verirse aynı şeyleri sizinde yaşadığınızı ve bu tür davranışların karşılıklı olduğunu söyleyin en azından bu şekilde daha dikkatli davranacaktır

adam aldatıyodur aldatmıyodur bişey diyemem. ama sürekli böyle haber ver niye aramadın bilmemne demek çok sıkıntılı bi durum. bi bırakın kendi haline. size demiştim sanırım daha önce de. aldatacak adam anadolunun en küçük ilçesinde bile birini bulur aldatır. sürekli her adımındna haberdar olunca, arayıp mesaj atmasını isteyince, didikleyince sizi aldatmayacağını mı sanıyosunuz?

2,5-3 ay kaldı artık o dönmeyecek. nişanlıyız 2,5-3 aya nıkah için gelecek sonra benım vize işlemlerim baslıyacak ben orda yascm yani

Az bir zaman ve emin olun ki su gibi de geçecektir.
Bence bu kadar bunaltmayın nişanlınızı.
Güven probleminiz olmasın aranızda.
Zaten kendiniz de gidecek ve göreceksiniz onu belli ki.

nişanlıyız biz.2,5-3 ay sonra buraya gelecek nıkahımız olcak sonrasında vıze ıslemlerı-düğün artık ben onun yanına gideceğim

Hayirli olsun cnm ozaman.
Insallah oralarda ezdirmessin kendini.
Nacizane tavsiyem hemen cocuk yapma ve kendi ayaklarin ustunde dur calis ogren gelistir kendini oralarda oldumu?
Yoksa cogu bildiklerim gibi monoton hayat yasarsin gitgide kopukluklar fln sonucta yabanci ulke fln..kimsen yoksa hele..

Eğer bu son yaptığı şeyi ilk kez yapmıyorsa ewet ayrılın.
Güven olmadı mı 3 seneninde bir anlamı yok malesef..

Back
X