- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Melisagun08
Kiz cok yuzsuzmus ya o ne oyle 300 tl zaten fazla bide 450 diyor ustune kart firlatmalar falan kiza ne diye kart verilir gidip birlikte alsalarmis madem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoooo gelmiş eşime karışmam diyor hatun.Yahu Eşinin arkadaşı erkek .erkek .er- kek!! kadın olsa durum farklı olurdu dimi.senin eşin bi kadına 400 TL alışveriş yaptı mı.yapsa aynı bu şekilde mi düşünürdün.gelip buraya coolum havalarına giriyorsunuz .iki konu sonra kavga kıyamet burdasınız
kızın 300 de anlaşmışken 450 demesi ayıp evet.. ama dediğim gibi sonuçta aralarındaki bir mevzu anlaşmışlar iyiliğin karşılığı konusunda..
Ohoooo gelmiş eşime karışmam diyor hatun.Yahu Eşinin arkadaşı erkek .erkek .er- kek!! kadın olsa durum farklı olurdu dimi.senin eşin bi kadına 400 TL alışveriş yaptı mı.yapsa aynı bu şekilde mi düşünürdün.gelip buraya coolum havalarına giriyorsunuz .iki konu sonra kavga kıyamet burdasınız
Kadının bunca şeye rağmen yaptığı yüzsüzlüğü böyle mi karşılıyorsunuz..gerçekten pesniye sizin gibi düşünmeyenlere sinirleniyorsunuz ki..
sephorayı bilmem ama benim eşimde eğer bu şekilde bir anlaşma içine girdiyse erkek yada kadın arkadaşı farketmez verebilir kartını..
Ama canim 300 de anlasmislar.
450 harcicam deyince cocuk biraz fazla demis,
kiz da karti firlatmis falan..
Hem basta anlastigi fiyati %50 arttirmis
Hemde karti atarak terbiyesizlik yapmis.
Kuzeni 300 lira harcamasina zaten birsey dememis ki.
Sonrasinda ki tavirdan rahatsiz.
Ben olsam zaten direk çüş derdim 450 ye :)
Bu tavirdan sonra kart falan verdirmezdim ben.
O bişey dememiş para mevzusuna kızın yüzsüzlğüne kızıyor .hediye yada para değil meseleKuzeninin kaç yıllık sevgilisi bu adam merak ettim
Hiç bi şekilde tepki gösteremez giden adamın parası.Senin kuzenine noluyor asıl?
Hikayenin yüzsüzü kız değil üzgünüm.
niye sizin gibi düşünmeyenlere sinirleniyorsunuz ki..
sephorayı bilmem ama benim eşimde eğer bu şekilde bir anlaşma içine girdiyse erkek yada kadın arkadaşı farketmez verebilir kartını..
e tamam işte onu diyorum ya..
çocuk zaten fazla bulup belirtmiş.. tamam dememiş ki..
gerisi kızın terbiyesizliği arsızlığı vs vs..
sonuçta kuzenin müdahale etmesini gerektirecek yada tavır alacak bir durum yok ortada..
ha yuh der çüş der :)) yorum yapması normal tabi ki..
E tamam kiz da zaten o kizin terbiyesizligi demis gecmis
Soru neydi acaba konuda
yorum yapacak bir mevzu yokmus ki![]()
O bişey dememiş para mevzusuna kızın yüzsüzlğüne kızıyor .hediye yada para değil mesele