Siz olsanz ne yapardnz? Kzlar yardm edin

dilxsxad53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
240
0
116
İstanbul
canım çok sıkkın kızlar sizden akıl almak istedim kayınpederimle aynı işyerinde çalışıyoruz malesef:( Sabah bana bişey yüzünden bana bağırdı ama hiç hakmediğim için gerçi haketsemde bağırmaya hakkı yokya neyse.bende neden bağrıyosun dedim durduk yere oda sinirlendırıyosun beni dedi bende hayret bişey dedim sora kapıyı vurdum çıktık çıkarkende bana tafra yapma dedi ben iice sinir oldum sora çıktım hava aldım biraz geldım yoktu zaten sora geri geldı hiç bişey olmamış gibi davrandı ama acayip sinirliyim.Eşimde şehirdışında o yüzden onlarda kalıyorum akşam oraya gitmek istremıyorum ama ne yapcamı nasıl davrancamı bilemiyorum sizin başınıza hiç böle şeyler geldımı yada gelseydı ne yapardınz kızlar

canım bence hiç canını sıkma iş başka o başka işte bu yüzden tanıdığınla akrabalarla çalışmak çok zor boşver hiç üstünde durma bence normal olmamış gibi davran hem haketsemde bağıramaz emişsin oysaki ne bilim eğer patronunsa yani bağıra bilir canım yani çoğu patronlar öle oluyo ama patronun değilse tabiki bağıramaz açıkcası ama dediğim gibi durama bence üstünde

Aksama sakin bir zamanda bu olayi onunla tekrar konusurdum....

Ne olursa olsun bana böyle bagirmasini cok cirkin ve rencide edici buldugmu söylerdim, aramizda sorun olabilir ama güzel bir dil ile söyle baba diye konusmaya calisirdim...:hulya:

Sizin yerinizde olsam konusurdum eve gidince...uzulup kirildiginizi anlamasi lazim...yoksa bunu aliskanlik haline getirip tekrarlayabilir ve yuzgoz olursunuz..bu da hos bi durum olmaz..uzulmeyin,konusun....

Sizin yerinizde olsam konusurdum eve gidince...uzulup kirildiginizi anlamasi lazim...yoksa bunu aliskanlik haline getirip tekrarlayabilir ve yuzgoz olursunuz..bu da hos bi durum olmaz..uzulmeyin,konusun.....

Benimde kötü huyum konuşmayıp surat asmak işte konuşunca hemen aglamaya başlıyorum ve benım agladıgımı görmesini istemıyorum bundan sora mesafelı davrancam zaten bi daha olursada bu sefer susmam zaten

Bari akşamları kendi evinizde kalın..
Gündüz işte,akşam evde beraber iyice yüz göz olmayın derim.:delphin:

Kapını kitle otur evinde ne demek yapacak birşey yok. Eşin de olsa kimse sana istemediğin birşeyi yaptıramaz. Köle misin sen?Kusura bakma da tepene çıkartmışsın sen bunları sülalecek.

sana bağırdı sende akşam o eve mi gidiceksiksin?:delphin:
ben ne işe giderdim :kızgın:
ne de birdaha o eve girerdim.:kızgın:
eşine de söyle,bana kötü davranıyorlar,köle gibi yaptılar beni ben evime gidiyorum de.
başka iş mi yok.acil mesafe.
yoksa daha çok bağırırlar sana yüz göz olursan.

çok fevri davranman anlamsız olur... iş yerinde bu tarz problemler olabilir...
sonuçta sen de ona kapı çarpıp gitmişsin... büyük olduğunu söyleyip saygı duymanı beklerdim şeklinde olayı büyütebilirdi...ama normal davranmış...

bu akşam özellikle eve gitmemen sorunun tekrarlanmasını önlemekten tamamen uzak bir tavır olur... gidip bence de kırıldığını söylemelisin...

eşin yokken oraya gitmek durumunda kalman senin köle olduğun ya da tepene çıkarttığın anlamına gelmez...eşinin bir isteğine saygı duyman demektir... bir daha ki sefer için gerekirseeşinle tekrar konuşursun ama bu kadar uç noktalarda olayı değerlendirmek çözümsüzlüğe götürür insanı...

iş hayatı bu canım hepimiz muhakkak birileriyle bir şekilde tartışmışızdır öyle değil mi?iş hayatının gerektirdiği şekilde hiç birşey olmamış gibi de davranmışızdır...kayınbabanın yerine iş arkadaşın ya da amirin olsaydı ne yapacaktın?aynı şekilde davran ama kırgınlığını eve götürme

size bağırması yanlış ama zaman zaman üstümüzde olan kişi gereksiz yere bağırabiliyor ve kapıyı çarpıp gidemiyoruz..kayınpederinizin size bağırması kadar yanlış bişey kapıyı vurup çıkmanız.akşama onlara gitmemeniz daha da sorun yaratır.
sizin yerinizde olsam "baba bugün kapıyı vurup söylenerek çıktığım için özür dilerim ancak bana durduk yere bağırmanız beni çok kırdı ve üzdü bı sebepten ötürü bu şekilde fevri hareket ettim" derdim..bu kendini ezdirmek demek değil saygıdır büyüklüktür..

ışyerinde bazı tatsızlıklar olabilir..
Adam zaten daha sonra hiçbirşey yokmuş gibi davranmış..dewvam ettirmemiş..
Ama seninde kafana takılıyorsa, eve gidince konuşmalısın k.pederle..

Orayı kayınpederinizle akrabalık ilişkilerini yaşayacağınız bir yer olarak değil de, bir işyeri olarak görürseniz ve olaya bu açıdan bakarsanız ortada hiç bir şey olmadığını göreceksiniz. İşyerinde insanlar birbirlerine bağırıp çağırabilirler ki bu oldukça normaldir. Hepimizinde başına gelmiştir. Şimdi bağıran kayınpederiniz diye olay değişmez. Tabi ki bağırma nedeni iş ise.
Kaldı ki sizde kapıyı çarpıp gitmişsiniz ve kayınpederiniz buna tepki vermemiş.
Ayrıca iş başka, akrabalık başka, muhabbet başkadır. Ben de her kim olursa olsun, hata yapan kişiyi (en samimi arkadaşım da olsa, ki bir keresinde akrabamdı) fırçalarım. Haa küserse kendisi bilir. Çünkü iş için küsülmez. Tabiki bağırmak yerine uyarmak en güzeli ama malesef benim gibi asabi insanlar tepkilerini yanlışda olsa böyle dile getirirler ve iş ortamında bu normaldir.
İşi işyerinde bırakın ve bu olay yüzünden kayınpederinize tepki koymayın, yaparsanız çok ayıp olur.

Sorun etme , iş ortamı farklıdır her zaman. Kendi babanla bile çalışsan olabilir bu tip şeyler.En azından tepkini kapıyı sert kapatarak dahi olsa göstermişsin ya..

çok tşk ederim kızlar yorumlarınız için ilk başta şunu söliyim kendi babamlada bir müddet çalıştım onun bana bir kere bile kızdığı görülmemiştir zaten bana koyanda bu babam bana bağırmamışken nasıl o bağırır bunu yediremıyorum kendıme ben işte bi hata yapsam yada yanlış yapsam bişeyi tabiki derim patronum o benim yanlış yaptım oda bana kızdı ama ortada böle bişeyde yok sadece çok gergin bi insan sinirini benden çıkardı olan bu yani akşam onlara gittim yine ama hiç konuşmadım mecbur kalmadıkçada konuşmıcam hatasını anlayana kadar artık mesafelı davrancam zaten akşam bi yemekte gördüm ondan sora başka odada oturdum yüzünü görmedim bi daha ayrıca sen kölemısın die yorum yapan arkadaşlar ben onaya gidince elımı hiçbişeye sürmüyorum bile yemek hazır oluyo yemegımı yıyıp geçiyorum kenara kölelik bi durum yok yanı eger çalışmıyo olsaydım zaten anneme gidip kalıyodum haftasonuda annemde kalıcam sonuçta onlarda eşimin ailesi hayatım boyunca yüzyüze bakıcam insanlar.

Back
X