Uyutmayan can sıkıntısı

Siz ayıp etmişsin iz bende binmezdim aracınıza
Bu davranış ilk kez yapmadım ki ama şimdi tavır vermiş olsun.bundan önce sorun olmuyordu arabada karşılamam.
Ayıp etmiş olayım kabul peki bunun karşılığı yanımdayken eşimi arayıp sokak ortasında bağırmak mı

Saygı hak edilen bir şeydir. Böylesi sinsi bir kayınbaba düşman başına.. Hadi alındın kırıldın neden oğlunu dolduruşa getiriyorsun. En nefret ettiğim erkek tipi. Sık görüşülüyorsa araçtan inmeye ne gerek var? Arabaya biner, selamlaşılır. Bu aşırı beklentiler, bu afralar tafralar çocuk gibi azarlamalar nedir ? Sen ne yaptın ki ne bekliyorsun gençlerden derler adama.. Ha ayda yılda bir görüşülür, anlarım. Baştan sona saçmalıklar silsilesi bir aile. Tavırlı, mesafeli olmakta yarar var.

Bana görmemiş görgüsüz diyen arkadaşlarıma ek bilgi vereyim
Evimde oturdum şuan eşimin sevgili babasının gelip arabanın anahtarını ruhsatını almayı bekliyorum

Bana o görgüsüzlük gibi geliyor arabaya geri bineceğim ama arabadan inmek başında beklemek falan
Kv sokakta herkes camda balkonda
Eşim indi ama ben arkadaşlarını gördü onlara selam vermeye gitti zannettim çünkü kardeşi kalabalık bi topluluk içindeydi
Arabadan inip selam vermek görgüsüzlük gibi geliyor ama telefonla uğraşıyormuş gibi gözüküp koca koca insanlara bi selam vermemek doğal geliyor. Bence bildiğimiz tipik kasıntı gelin modeli gibi canlandınız gözümde kusura bakmayın

Bana görmemiş görgüsüz diyen arkadaşlarıma ek bilgi vereyim
Evimde oturdum şuan eşimin sevgili babasının gelip arabanın anahtarını ruhsatını almayı bekliyorum
Bu mesajınla sana görmemiş görgüsüz diyen arkadaşları bi kez daha haklı çıkarıyorsun.

bizde benzer seyleri yaşıyoruz (araba mevzusu) ama ben hiç bir zaman k.peder varken öne oturmam o surerkende oturmam benim arabam onun arabası değil bu saygıyla alakalı adam bağırıyor bi ne oldu demiyorsunuz bence sizde pek masum değilsiniz.

Arabadan inip selam vermek görgüsüzlük gibi geliyor ama telefonla uğraşıyormuş gibi gözüküp koca koca insanlara bi selam vermemek doğal geliyor. Bence bildiğimiz tipik kasıntı gelin modeli gibi canlandınız gözümde kusura bakmayın
Telefonla uğraşıyormuş gibi gözükmek? arkadaşımın derdi ile ilgileniyorum yazmıştım
Ne ne ön yargıdır

bizde benzer seyleri yaşıyoruz (araba mevzusu) ama ben hiç bir zaman k.peder varken öne oturmam o surerkende oturmam benim arabam onun arabası değil bu saygıyla alakalı adam bağırıyor bi ne oldu demiyorsunuz bence sizde pek masum değilsiniz.
Adam bizim işimiz var başka yere uğrayacağız diyor
Kaldı ki herşeylerini benden habersiz gizli yapma çabasındalar
Ve o akşam için biz sizi bırakırız denilmiş
Ney yani bunun açıklaması

Ön koltukla saygı ne alaka Allah aşkına !? O Adam da yaşının hakkını verseydi de bağırmasaydı sokak ortasında, bebek değil ki derdini anlatamasın. O büyük olamayıp saygı göstermemiş, sevgi hissetmemiş ki bu davranışları sergilemiş gelin neden kendini ezdirsin bunlara ? Biri buluttan nem kapıp avaz avaz bağırarak kocamla arama fitne sokmak isteyecek ben de çıkmazdım arabadan iyi yapmış herkes haddini bilsin.

Eşinizin sevgili babasının gelip arabanızı alacağını, özellikle size görgüsüz diyen üyelere cevap niteliğinde yazmanız normal mi sizce? Tamam burdaki herkes anladı, araba sizin ve işleri düştüğünde gelip alıyorlar.
Ama bunun yaşadıklarınızla alakası ne, anlamadım. Bu durum onları haksız sizi görgülü mü yapıyor?

Konu sahibi, kendisi birey olamamış, saçma davranışları ve ezik hallerini saygı kavramının içindeymiş gibi göstermeye çalışarak eksikliğini kapattığını sananlar tabiki sizin karakter sahibi oluşunuza tepki gösterecekler. Çünkü kendi ezikliklerini hatırlatıyorsunuz onlara. Elpençe tipler sizin gibi insanları sevmez. İsterler ki, kendilerinin gücü yetmediğini başkaları da yapamasın.
Sizi alakasız şekilde görgüsüzlükle suçlayanlara yazık, onlar dik duramadığı için bunu saygı diye yutturmaya çalışıyorlar, sizin gibi eğilip bükülmeyenleri de eğilmedi diye masum olmamakla ya da saygısızlıkla suçlama haddini kendilerinde bulacak kadar cahiller. Kendileri ezikler çünkü kendileriyle konuşarak iletişim kurmak yerine bağırmayı tercih edenlerle, buna layıklar ki olay anında iletişim çabasına girmeyi uygun görüyorlar. Bence boşuna kendinizi savunmaya çalışmayın, sizi burda suçlayan tiplere bağırırsanız ancak o zaman sizi haklı görebilirler. Ona da gerek yok, sürekli maruz kaldıkları durumlardır zaten kendilerini belli ediyorlar.

Konu sahibi, kendisi birey olamamış, saçma davranışları ve ezik hallerini saygı kavramının içindeymiş gibi göstermeye çalışarak eksikliğini kapattığını sananlar tabiki sizin karakter sahibi oluşunuza tepki gösterecekler. Çünkü kendi ezikliklerini hatırlatıyorsunuz onlara. Elpençe tipler sizin gibi insanları sevmez. İsterler ki, kendilerinin gücü yetmediğini başkaları da yapamasın.
Sizi alakasız şekilde görgüsüzlükle suçlayanlara yazık, onlar dik duramadığı için bunu saygı diye yutturmaya çalışıyorlar, sizin gibi eğilip bükülmeyenleri de eğilmedi diye masum olmamakla ya da saygısızlıkla suçlama haddini kendilerinde bulacak kadar cahiller. Kendileri ezikler çünkü kendileriyle konuşarak iletişim kurmak yerine bağırmayı tercih edenlerle, buna layıklar ki olay anında iletişim çabasına girmeyi uygun görüyorlar. Bence boşuna kendinizi savunmaya çalışmayın, sizi burda suçlayan tiplere bağırırsanız ancak o zaman sizi haklı görebilirler. Ona da gerek yok, sürekli maruz kaldıkları durumlardır zaten kendilerini belli ediyorlar.
Konu sahibini bu kadar sıkı savunmak..Hımm
Bana bir kişinin iki üyeliği var gibi geldi. .

Mune Mune bakabilir misin?

Her şeyleri çok benziyor 2 üyelik mi acaba siz bilirsiniz?

Ayrıca da bütün karşı yorum yapanlara da bol bol hakaret etmiş..

Son düzenleme:

Bir de tek tek sayfaları gezip karşı yorum yapanlara beğenmedim koymuş :KK70:

Biz konu sahibiyle bile sakin sakin yazıştık, fikir alışverişi yaptık. Arkadaş niye bu kadar kasmış acaba, bir de ezik filan demiş. :-)

Bir de tek tek sayfaları gezip karşı yorum yapanlara beğenmedim koymuş :KK70:

Biz konu sahibiyle bile sakin sakin yazıştık, fikir alışverişi yaptık. Arkadaş niye bu kadar kasmış acaba, bir de ezik filan demiş. :-)
Ben aynı kişi olduğunu düşünüyorum:)

inanamıyorum biri de kayınpederiniz saygılı bi adammış daha kötüsü olabilirdi yazmış. herkesin saygı kriteri farklıdır. ben de çok saygı duyarım büyüklerime ama arabaya zaten bineceklerse ve 40 yılda bir görüşülen insanlar değillerse görsem bile arabadan inip selamlaşmam. arabaya bindiğinde konusucaz zaten. inmek isteyen iner istemeyen inmez. bunu saygısızlık görmek kadınlarımızın niye hala fiziksel ve psikolojik şiddete bu oranlarda maruz kaldığını ortaya koyuyo resmen.

sırf erkek olduğu için, yası büyük olduğu için kimseye tapmak zorunda değilsiniz. haddini bilmeli herkes. sizden özür dilemesi gerekir normal bi evrende, ama bizim evrenimizde böyle bişey olamayacağı için trip atmadan, surat asmadan sınırlarınızı koyun en iyisi. eşiniz de size kimsenin bağıramayacağını söylemeli babasına.

inanamıyorum biri de kayınpederiniz saygılı bi adammış daha kötüsü olabilirdi yazmış.

hanımefendi o biri benim galiba.

bence dua edin, saygısız bir adam olsaydi çok baska şeyler de olabilirdi.
diyorsunuz ki, konu komsu balkonda bakıyor herkes görüyor bizi. adam gelmiş arabanin yanina kadar gelin arabadan inmiyor, selam vermiyor, telefonu bile elinden birakmiyor. bütün komşuları görmüştür adam da rezil olduk diyip sinirlenmiştir. sizinle yuz goz olup orada bağırmamış hic değilse. oğlunu arayıp derdi ne diye sormuş. daha ne yapsın?

1. bu mesajda "saygılı bir adammis" cümlesini bulun lütfen. cümleler gayet açıkken, yazılan şey belliyken nasıl boyle bir anlam çıkardınız anlayamadım. bilerek mi lafı farklı algiliyorsunuz acaba?

2. ben saygısız biri olsaydi dedim, çünkü orada daha kotu bir kelime kullanmak istemedim. yoksa kayinpederi hakli bulmuyorum, ikisi de haksiz bana gore.

3. konu sahibi israrla bana bagirdi dediği için sizde öyle bir algı oluştu herhalde ama kayinpeder telefonda konu sahibinin eşine yani oğluna bağırmış. bu da kötünün içinde iyisi bana göre, en azından geliniyle tartışıp yüz göz olmamis.

benim daha kötü şeyler olabilirdiden kastım, "sokak ortasında konu komşunun göreceği şekilde gelinini küçük düşürebilecek kayınpederler de var. " dı. lütfen cümleleri istediğiniz gibi değil gordugunuz gibi yorumlayın. bir kayınpederin gelini bir hata yapsa da yapmasa da bağıra çağıra eleştirmesini tabi ki haklı bulamam. herşeyin yolu yordamı vardır.

Kesinlikle alakası yok böyle bir şey ile uğraşacak olsam diğer konularımada böyle sahip çıkarım
Kaldı ki hiç gereksiz yere birinin engel yemesini sağlamışsınız çok garip
Nasıl ki bana karşıt fikirde birçok fikir birliği varsa azınlıkta olsa benimle aynı fikirde insanlar olması neden rahatsız etti sizi
Bu arada bana destek olan arkadaşın hiç profiline bakmadım ama benim ikinci üyeliğim olsaydı ordan da konu açıp bu hesaptan ona destek olurdum öyle değil mi?

Back
X