Bilemedim, ben olsam surekli aklima gelirdi herhalde yapamazdim. Sözlükte yazan erkek tiplemeleri genelde kadınlar hakkında iğrenç içerikler üretiyorlar, nefretlerini kusuyorlar o şekilde şeyler yazan biriyle de asla olmak istemezdim.
Ne yapmıştınız ki?
bir sözlük ortamında, bana olan kızgınlığından dolayı benim hakkımda bazı hakaretler yazmış, beni başka kadınlarla kıyaslamış.
kızgın olduğu biriyle devam edip arkasından sözlüklerde sallamak mı üstelik diğer kadınlarla kıyaslıyor rahatsızlığını bile bile... Güvenilmez arkana bile bakmadan kaç.ben bu yazıları gördüm. Kırıcı şeylerdi. Bana çok kızgın olduğu için yazdığını söylüyor
İyi biri falan değil,kendinizi kandırmayın.Merhaba herkese,
Hayatımı ve ilişkilerimi ciddi şekilde etkileyen psikiyatrik bir rahatsızlığım var. Bir süre önce, güzel giden 1 senelik ilişkim, bu rahatsızlığın bende ortaya çıkardığı bazı davranışlar sonucunda bitti. O süreçte ikimiz de bunun farkında değildik. Şu anda tedavi görüyorum ve hastalık kontrol altında.
Ayrı olduğumuz süre içerisinde sevgilim, bir sözlük ortamında, bana olan kızgınlığından dolayı benim hakkımda bazı hakaretler yazmış, beni başka kadınlarla kıyaslamış. Kısa bir süre önce biz barıştık ve ben bu yazıları gördüm. Kırıcı şeylerdi. Bana çok kızgın olduğu için yazdığını söylüyor ama bu yazılar benim aklımdan çıkmıyor. Bunun dışında çok iyi, ilgili, beni gerçekten seven ve destekleyen bir insan.
Sizce bunları unutup ilişkime devam edebilir miyim? Siz olsaydınız affeder miydiniz?
Ben 32, sevgilim 31 yaşlarındayız.
Siz de onu kırmışsınız. O oraya yazmış siz de buraya yazıyorsunuz. Bir fark göremedim. O yüzden çok da haksız olmayabilir diyorum.Radikal bir karar alıp ona onu önemsemediğimi hissettirmiş, kötü davranışlarda bulunmuştum ve ayrılmıştım.
Sevgiliniz bu yaptığınızı unutabildiyse, sizde unutmalısınız.Radikal bir karar alıp ona onu önemsemediğimi hissettirmiş, kötü davranışlarda bulunmuştum ve ayrılmıştım.
Yani ne yazdığı da önemli nasıl ayrildiginiz da sizden kaynaklı bir ayrılık olmuş bilemedim.Merhaba herkese,
Hayatımı ve ilişkilerimi ciddi şekilde etkileyen psikiyatrik bir rahatsızlığım var. Bir süre önce, güzel giden 1 senelik ilişkim, bu rahatsızlığın bende ortaya çıkardığı bazı davranışlar sonucunda bitti. O süreçte ikimiz de bunun farkında değildik. Şu anda tedavi görüyorum ve hastalık kontrol altında.
Ayrı olduğumuz süre içerisinde sevgilim, bir sözlük ortamında, bana olan kızgınlığından dolayı benim hakkımda bazı hakaretler yazmış, beni başka kadınlarla kıyaslamış. Kısa bir süre önce biz barıştık ve ben bu yazıları gördüm. Kırıcı şeylerdi. Bana çok kızgın olduğu için yazdığını söylüyor ama bu yazılar benim aklımdan çıkmıyor. Bunun dışında çok iyi, ilgili, beni gerçekten seven ve destekleyen bir insan.
Sizce bunları unutup ilişkime devam edebilir miyim? Siz olsaydınız affeder miydiniz?
kızgın olduğu biriyle devam edip arkasından sözlüklerde sallamak mı üstelik diğer kadınlarla kıyaslıyor rahatsızlığını bile bile... Güvenilmez arkana bile bakmadan kaç.
Yinede bu yaptığını değiştirmez en fazla öğrendikten sonra ben bunları bunları yazdım özür dilerim falan demeliydi. Yinede kendin bilirsin.Benim değişen davranışlarımın sebebini biz bilmiyorduk o dönemde, başka bir tanım vardı normalde benim, yanında bir rahatsızlığım daha varmış.
Bunu öğrendikten sonra bana destek olmak istedi. Hastaneye yattığım bir süreç oldu, onda da destek oldu.
Birincisi çok kızgın olunca ağızdan çıkan sözlere engel olamazsın o anın verdiği öfkeyle sıcağı sıcağına olan olaylarda genellikle ne diyeceğimizi seçemeyiz ama yazarken durum böyle olmaz. sonuçta sizden ayrılmış ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra yazmış yani o an hissettikleri böyleymiş bunun sinirle alakası yok. Dürüst olsaymış keşke...Merhaba herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?