Siz olsaydınız bununla nasıl baş ederdiniz?

Olm ual

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2020
12
-3
6
24
Sebebi bilinmeyen tüylenme hastalığım var daha 7 yaşımda genital bölgemde kıllanma sorunum vardı .8 yaşımdayken üst bacakta dahil tüm bacağım siyah uzun tüylerle kaplıydı. Doktorlar normal olduğunu söyledi hormonlarının ailem götürdüğümde her yıl bu sorun artarak devam etti ama . Daha 11 12 yaşlarımda göbeğimde killanma vardı. Kendimi bildim bileli bu sorunla yaşıyorum doktorlar hormonların normal olduğunu söylüyor her yıl kontrol ettiriyorum. Kist te yok sebebi bilinmiyor diyorlar genetik deyip geçiyorlar. . Resmen avuç içim dışında her yerim siyah tüylerle kaplı istisnasız her yerim....😒 Zaten sırf kendi yaşadıklarım üzüntülerim , ağladığım zamanların aklıma gelmesi ve en önemlisi bu durumun çaresizliği yüzünden cocugumun olmasını istemiyorum benim gibi olacak diye siz ne yapardınız bu durumda?

Kist kismi biraz belirsiz ultrasonda gorunmeyebiliyor fakat sizin cocukluktan varmis ırsidir vs lazer alabilirsiniz evde kendiniz yaparsiniz

Kist kismi biraz belirsiz ultrasonda gorunmeyebiliyor fakat sizin cocukluktan varmis ırsidir vs lazer alabilirsiniz evde kendiniz yaparsiniz
Lazer her bölgeye yapılmıyor ki göğüs sırt karın gibi aksine daha da kalinlastorip çoğaltıyor o yüzden çözümsüz kalıyor bu sorun. Agda zaten mahvediyor yara bere sivilce falan

Lazer her bölgeye yapılmıyor ki göğüs sırt karın gibi aksine daha da kalinlastorip çoğaltıyor o yüzden çözümsüz kalıyor bu sorun. Agda zaten mahvediyor yara bere sivilce falan
Lazer açık renk ince tüylere etki etmiyor evet ama konu sahibi siyah renkli tüyler olduğunu söylemiş siyah tüylerde gayet etkili lazer

Lazer açık renk ince tüylere etki etmiyor evet ama konu sahibi siyah renkli tüyler olduğunu söylemiş siyah tüylerde gayet etkili lazer
Yoo kalın köklü olmadığı sürece etki etmeyeceği söylendi her gittiğim merkezde aksine kalınlaşır daha da çoğalır diye yapmadı hiçbiri

Yoo kalın köklü olmadığı sürece etki etmeyeceği söylendi her gittiğim merkezde aksine kalınlaşır daha da çoğalır diye yapmadı hiçbiri
evde kullanbilceğiniz ıpl lazer epilasyon yapıp kılları uyuttuktan sonra bir merkezde diode yöntemi ile büyük bir kısmından kurtulabilirsin

Çok ilginç benim kalın değildi ama siyah renkli tüyler vardı göbek bölgemde lazer gayet güzel etki etti. Bıyık bölgesinde açık renk olduğu için ona da iğneli epilasyona gitmeyi düşünüyorum.

Çok ilginç benim kalın değildi ama siyah renkli tüyler vardı göbek bölgemde lazer gayet güzel etki etti. Bıyık bölgesinde açık renk olduğu için ona da iğneli epilasyona gitmeyi düşünüyorum.
Hangi pazardı acaba? Tuyler ince ama siyahmiydi

Ben gittim lazere kalın köklü falan da değil tüylerim gayet de etki etti. Hatta elimin üstünde minik ipince tüyler vardı onlarda bile etkili oldu. Göbeğime yaptırdım onda da etkili oldu. Ama doğru yere gitmen gerek sakın IPL kullanan bir yere gitme onlar uzun vadede daha çok arttırıyor. Eve ipl cihazı falan da alma. Güzellik merkezlerinde yaptırma kliniklerde veya hastanelerde yaptır. Çünkü güzellik merkezlerinin lazer kullanma yetkisi olmadığından ipl kullanıyorlar. Ucuz bir yere de gitme. Yıllardır her türlü lazer cihazını denemiş biri olarak tavsiyelerim bunlardır. İstanbuldaysan özelden birkaç yer de önerebilirim.

Lazer çok etkilidir senin tüylerinde kesinlikle işe yarar ama gerçekten lazer cihazı olmalı güzellik merkezlerindeki ipl cihazlar değil

Yooo yapiliyor, cok da etkili. Yaptiran bir tanidigimda tamamen bitti.

Hormonel bir sorun yoksa Lazer epilasyon. Lütfen araştırıp gidin,lazere gittim ama tüylerim bitmedi diyenlerden olmayın.

İnsülin direncinizi ölçtürdünüz mü? Bende de vardı hormonlar da hiçbir sıkıntı yoktu kadın doğum doktoru şaşırmıştı sonra endokrine yönlendirip insülin direncinde sıkıntı olduğu ortaya çıkmıştı.

Sebebi bilinmeyen tüylenme hastalığım var daha 7 yaşımda genital bölgemde kıllanma sorunum vardı .8 yaşımdayken üst bacakta dahil tüm bacağım siyah uzun tüylerle kaplıydı. Doktorlar normal olduğunu söyledi hormonlarının ailem götürdüğümde her yıl bu sorun artarak devam etti ama . Daha 11 12 yaşlarımda göbeğimde killanma vardı. Kendimi bildim bileli bu sorunla yaşıyorum doktorlar hormonların normal olduğunu söylüyor her yıl kontrol ettiriyorum. Kist te yok sebebi bilinmiyor diyorlar genetik deyip geçiyorlar. . Resmen avuç içim dışında her yerim siyah tüylerle kaplı istisnasız her yerim....😒 Zaten sırf kendi yaşadıklarım üzüntülerim , ağladığım zamanların aklıma gelmesi ve en önemlisi bu durumun çaresizliği yüzünden cocugumun olmasını istemiyorum benim gibi olacak diye siz ne yapardınız bu durumda?
Merhaba, iğneli epilasyonu araştırmanızı öneririm. Youtube'da bu konuyla ilgili birçok video var. Tüylerden kurtulmak için kesim çözüm olarak görülüyor. Zaten gitmeden tüylerinizi almıyorsunuz bu da bi avantaj bence. Canınızı sıkmayın, her şeyin bi çaresi var.

Back
X