Siz olsaydınız düğüne gider miydiniz?

Siz olsaydınız düğüne gider miydiniz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aşılama tutmazsa aklınızda acaba yola gittiğim için olmadı mı sorusu ve pişmanlığı oluşacaksa gitmeyin. Ben olsam gitmezdim, hamileliğim süresince herhangi bir problem yaşamamama rağmen doktorum ilk üç ay seyahat etmeyi yasaklamıştı. Temkinli olmakta fayda var.

Birşey olacağı varsa evde de olur içini ferah tut. Ben hamileliklerimde neler neler yaptım en son bayram için camları abartmadan sildim temizlikte yapıyorum yani olacağı varsa hicbirsey yapmasan da olur. Arabayı konforlu hale getirin sarsılmadan gitsin eşiniz birşey olmaz Allah'ın izni ile.

Sağlıkla kucağınıza alın tutar insallah

Ben olsam gitmezdim galiba , riske atmak istemezdim sonuçta büyük umutlarla bu aşılamayı yaptırıyorsunuz

Size tutuncağı varsa amuda bile kalkasınuz tutunur .
Siz içinizi ferah tutun ..

Arabanın sarsıntısı filan oluyor ya ondan dedim. Sonuçta git gel 10 saat yol ve bebeğin tutunması için ne kadar etkili olur diye düşünüyorum.
Aşılama tutacaksa zaten tutar. Atlasanız da zıplasanızda etki etmez diye düşünüyorum. Aşılama olduktan sonra normal hamile kalanlar gibi beklenmiyor mu? Yani sabit duralım daha iyi tutsun diye birşey yoktur sanırım. Hem Dr da birşey olmaz demiş.

Evet aynı yazıyı bende okumuştum. Aşılama günü sürekli yatıcam zaten kimse beni yerimden kaldıramaz

Bu tedavi süreçlerini çeken bilir. Ben çocuğuma tüp bebekle kavuştum. Korkusunu da endişelerini de iyi bilirim. Ben olsam gitmezdim.

Bende önümüz deki ay asilama yaptircam aslında bu ay yaptıracak tim ama doktorum izinliymis aslında evde sürekli yatmak insanı strese sokar tuttu mu tutmadı mi diye günler geçmek bilmez ama bi yandan da insan ya bişey olursa diye düşünür bende bilemedim Allah kolaylık versin umarım sizin de benim de asilamamamiz tutar dikkat ettiğiniz şeyler var mı asilama yapilacak ken bende dikkat edeyim asilama yaptıran tecrübeli arkadaşlar da bilgi verirse faydalanıriz

Bu iş ciddi bir iş.dr sakıncası yok demiş ama yol bu sonuçta allah korusunda kaza olsa ne olacak.tabi tekrar ediyorum allah korusun sağlıkla gidin gelin gidecekseniz de.ama aşılama basit birşey değil ben olsam hiç risk almadan evde otururdum

Hamileyken benim dr uçağa binebilirsin dedi hatta otobüse bile uçakta doğumum başladı otobüs olsaydı kızımla bende öbür dünya Allah korusun erken doğum çünkü oldu birden . Yani içimizdeki sesi dinleyin

Halbuki içimden gitmek gelmiyordu zoraki eş musvettesi zorlamıştı .

Düğün davetlerine katılmayı seviyorsan ve kendini rahat hissedeceksen git.
Ben öyle ortamları sevmediğim için gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…