Siz olsaydınız düğüne gider miydiniz?

Siz olsaydınız düğüne gider miydiniz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

mahoz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
161
113
23
Kızlar Merhaba,

Bana önümüzdeki hafta aşılama yapılacak. Bu 2. olacak. İlki geçen sene olmuştu tutmadı. Benim sorunum şu aşılamadan 4 gün sonra çok yakınımız birinin düğünü var. Yaşadığımız yere 4,5-5 saat uzaklıkta. Yani yola gidecez özel arabamızla. Doktorla bugün konuştuğumda 1 gün yatıp dinlenmen yeterli sonra günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Yola gitsem sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi. Ama içimde bir şüphe var. Gitmesem de olmaz. Sizce bir riski filan olur mu? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Teşekkürler..

kardeşiniz değilse gitmeyin.kuzen falansa arayın hastayım gelemicem deyin

Özel araç olduğu için giderdim, kalabalıkta kafam dağılır benim, rahatlarım, boş muhabbet zaman geçirme herkese nabza göre şerbet beni rahatatır ben olsam gider gelirdim

Dr sorun olmaz dediyse sorun olmaz
Birşey olma ihtimali olsa riske atmazdı diye düşünüyorum

İçimde endişe varsa gitmezdim. Allah korusun tutmasa gitmeseydim acaba böyle olur muydu diye düşünebilirsiniz çünkü.

Bu aşılama dediğiniz, açık kalp ameliyatı gibi bir şey mi acep... 4 gün sonra arabada 5 saat oturunca ne olabilir ki aşılamaya? Abartmaya gerek yok yani.

Bu aşılama dediğiniz, açık kalp ameliyatı gibi bir şey mi acep... 4 gün sonra arabada 5 saat oturunca ne olabilir ki aşılamaya? Abartmaya gerek yok yani.
Arabanın sarsıntısı filan oluyor ya ondan dedim. Sonuçta git gel 10 saat yol ve bebeğin tutunması için ne kadar etkili olur diye düşünüyorum.

Kardeşim aşılamadan sonra 10gün yattı tutmadı.
Tüp bebekten sonra ağır iş yapmadı uzun yol yürümedi ama normal hayatına döndü.ve tuttu.
Tedirgin olmanızı anlıyorum bu süreçlerden bende geçtim.içiniz nasıl rahat etcekse öyle yapın.çünkü mesela Allah korusun tutmazsa , keşke gitmeseydim acaba ondan mı tutmadı dersiniz.aslında alakası yok ama sürecin sonunda kendinizi çok sorguluyosunuz ister istemez.
Neyse inşAllah busefer olacak hayırlısı ile

Kardeşim aşılamadan sonra 10gün yattı tutmadı.
Tüp bebekten sonra ağır iş yapmadı uzun yol yürümedi ama normal hayatına döndü.ve tuttu.
Tedirgin olmanızı anlıyorum bu süreçlerden bende geçtim.içiniz nasıl rahat etcekse öyle yapın.çünkü mesela Allah korusun tutmazsa , keşke gitmeseydim acaba ondan mı tutmadı dersiniz.aslında alakası yok ama sürecin sonunda kendinizi çok sorguluyosunuz ister istemez.
Neyse inşAllah busefer olacak hayırlısı ile
İnşallah :dua:

Sağlıktan önemli bir şey yok şu hayatta.
Hele bebeğim ise.. Durum daha da önemli demektir.
Bir yakininiza takınızı verip ulastirmasi mümkün mü?
Eğer öyleyse riske atmayın derim.
Ya da sizin yerinize aile bireylerinden biri gidebilir.

Back
X